S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.2

Ознайомитися з повним списком нововведень патча 1.2 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl краще за цим посиланням на офиційний сайт. Тут Українською https://www.stalker2.com/uk/news/patch- ... _patch_1.2
Востаннє редагувалось 13.02.2025 21:09 користувачем Afit, всього редагувалось 2 разів.
Krovatka
Member

Повідомлення

Ну хоть 25 гиг "патч", а не 100+
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

Виправлено падіння FPS під час бою з Фаустом.
Ліхтарик гравця тепер відкидає тіні на об'єкти.
:eek:
Hotspur
Member

Повідомлення

Список чудовий. Треба перекачати :beer:

Відправлено через 22 секунди:
Nikoliasik_Zeus: 13.02.2025 21:26Виправлено падіння FPS під час бою з Фаустом.
а я казав там треш :lol:
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Я в игре пользовался только двумя модами, на более длинный день/ меньше усталость при беге и второй - меньше урона оружию. Хорошо бы, чтобы это откорректировали в игре.
Prescott
Member

Повідомлення

Ещё годика пол и можно покупать.
Skiff93
Member

Повідомлення

Вже є на торентах?
Royalfree
Member

Повідомлення

Ще п'ять патчів і все буде гаразд. І під кожний патч нові драйвери.

Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
doctor_watson: 13.02.2025 21:34 Я в игре пользовался только двумя модами, на более длинный день/ меньше усталость при беге и второй - меньше урона оружию. Хорошо бы, чтобы это откорректировали в игре.
Я також. Додатково продаж зламаної зброї.
Afit
Member

Повідомлення

doctor_watson: 13.02.2025 21:34 Я в игре пользовался только двумя модами, на более длинный день/ меньше усталость при беге и второй - меньше урона оружию. Хорошо бы, чтобы это откорректировали в игре.
Один/два артефакта "грозовая ягода" на поясе, решают эту проблему ПОЛНОСТЬЮ
Hotspur
Member

Повідомлення

Royalfree: 13.02.2025 21:52 Додатково продаж зламаної зброї.
її і так можна продавати на ростку

Відправлено через 40 секунд:
Prescott: 13.02.2025 21:42 Ещё годика пол и можно покупать.
та вже можна грати
SieG
Member

Повідомлення

Типикал "проходной" игрок который не знает мира. Длинный день ок. Восстановление выносливости фиксится правильными артефактами, 2 максимум 3 и у тебя безлимитная выносливость, это же целое приключение искать определенные артефакты и случайно найти имбу напртмер от пси воздействия. Про урон оружия вообще молчу, комбинезон который дают по мейнквесту +~20000 и модно бегать кругами вокруг 3-4 НПЦ и хилится в это время и тебя не могут убить.
Robostyle
Member

Повідомлення

Все капец

НеПиСи начали лутать трупы.
Хрен тебе, а не стволы
Shader1
Member

Повідомлення

Krovatka: 13.02.2025 21:05 Ну хоть 25 гиг "патч", а не 100+
у вас инет 10 мегабит или платный?
Crossbow
Member

Повідомлення

звук пофіксили вже ? ))

Enjthesilence
Member

Повідомлення

Robostyle: 13.02.2025 22:13 Все капец

НеПиСи начали лутать трупы.
Хрен тебе, а не стволы
це прям як у 2007 році. залишилось ще заставити їх нормально ховатись за укриттями, вести вогонь лежачи і додати мутантами анімацій хоча б до рівня перших частин, ідл, поранення, взаємодія з трупами, ще трохи почекати і коли полагодять спавн нпс (100 метрову відстань), повернуть бінокль. про систему репутації я не кажу, з такими темпами її можна не чекати, дивно звичайно, що друга номерна частина через 18 років намагається наздогнати свою першу... відгуки в стимі покатились вниз, їм би скоріше дати нормальний сдк для модерів
Востаннє редагувалось 13.02.2025 22:28 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

Crossbow: 13.02.2025 22:21 звук пофіксили вже ? ))
З оцим бігав.
Шикарний звук.
XpertVision
Member

Повідомлення

Ліхтарик гравця тепер відкидає тіні на об'єкти.
Вони знущаються?
спойлер
https://ibb.co/Wv1TtfjM
Ці тіні висять в повітрі... Якщо на Кордоні заходити в село новачків, зі сторони дороги, то тінь ГГ висотою до неба :insane:
h0ck
Member

Повідомлення

Нарешті можна закривати КПК без фрізів
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Royalfree: 13.02.2025 21:52
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Afit: 13.02.2025 21:53

Один/два артефакта "грозовая ягода" на поясе, решают эту проблему ПОЛНОСТЬЮ
мне не встречалась грозовая ягода.
DMZ
Junior

Повідомлення

Royalfree: 13.02.2025 21:52 Ще п'ять патчів і все буде гаразд. І під кожний патч нові драйвери.

Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
Я також. Додатково продаж зламаної зброї.
Поламану зброю можна легально продавати у грі тільки в одному місці - алкашу на Ростку (не пам'ятаю його імя). Він скупаю все трохи дешевше, але зате можна поламане продавати

UPD. Вже відповіли вище. Не побачив, сорі :(
Відповісти