Microsoft анонсувала нову ергономічну клавіатуру

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Майкрософт решила воскресить старую клавиатуру. Раньше была мода на скоростную печать.
leif
Member

Повідомлення

Звезда S0-2: 04.01.2025 16:12 Майкрософт решила воскресить старую клавиатуру. Раньше была мода на скоростную печать.
раніше це ви коли саме маєте на увазі? :think:

чому попередні моделі ергономічних клавіатур від Майкрософт не рахуються за воскресіння старої клавіатури? Чи "стара" це яка? :dontknow:
Classique
Member

Повідомлення

Як можна такі навігаційні кнопки робити???

Отправлено спустя 54 секунды:
Як користуватися таким pgup pgdn ???
1985god
Member

Повідомлення

цифрового блока нету - в помойку такую клаву
VolandInferno
Member

Повідомлення

Які часи, така й ергономіка. Кастрована блювориготека.
unique-neon
Member

Повідомлення

Classique: 04.01.2025 20:55Як користуватися таким pgup pgdn ???
Копілот окремою клавішею додали та й стане :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Претезій до відсутності цифрового блоку не розумію. Наче одні бухгалтери зібрались. Справа звички. Ломані клавіатури теж не розумію, я ніби тримаю кисті під кутом і без розлому в клавіатурі.
Геральт
Member

Повідомлення

Melofon: 04.01.2025 10:57 Так и есть, они все и делаются на китайских ОЕМ заводах где делают как брендовые так и ноунейм дешманские клавы тут же рядом.
Хех. В мене європеєць від Logitech

Сабж - клава для майківських кол-центрів :)
my7Moon
Junior

Повідомлення

Пам'ятаю ще на початку нульових читав подібну статтю в журналі "Мой Компьютер".
MrThree
Member

Повідомлення

А зачем этот горб? С ним печатать удобнее :spy:
Melofon
Member

Повідомлення

Геральт: 05.01.2025 10:18
Melofon: 04.01.2025 10:57 Так и есть, они все и делаются на китайских ОЕМ заводах где делают как брендовые так и ноунейм дешманские клавы тут же рядом.
Хех. В мене європеєць від Logitech

Сабж - клава для майківських кол-центрів :)
Если раньше и делали то сейчас нет, значит она у вас довольно старая, или просто шильдик типа европейская, а сама она из китая ;)
yan_kos
Junior

Повідомлення

MrThree: 06.01.2025 09:32 А зачем этот горб? С ним печатать удобнее :spy:
Так. Та сама ідея що з мишками - чим більший кут кисті відносту столу тим ближче до нейтрального положення рука.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ну то есть не майкрософт, а левая китайская контора ноунейм. Прогресс, который мы заслужили.
Они просто должны были старые клавиатуры выпустить в проводном+беспроводном вариантах и вариант с ноутбучным ходом, но это чтобы именно Майкрософт сделал.
VovaII
Member

Повідомлення

Барбарис: 04.01.2025 10:29мрія під'їхала,
Щось у мене сумніви, що для ігор вона зайде. Тим більше що в іграх лівою рукою інколи потрібно натискати клавіші з другої половини кдавіатури, переносити при цьому руку через той горб... Сумніваюсь. Тут ще й клавіші плоскі і на похилій поверхні. На звичайнх клавішах відчуваєш де центр клавіші, а тут ні. Зростає шанс, що в запалі гри "губитимеш" клавіші. Особливо після натискання клавіш, для яких потрібно ліву руку переміщати. — Можливо для проф-ігрунів це не проблема, але я не проф.
Відповісти