Microsoft анонсувала нову ергономічну клавіатуру

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
gregory_amd
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Microsoft анонсувала нову ергономічну клавіатуру

>Microsoft анонсувала
>навiть не майкрософт а якийсь чайна ноунейм з налiпкою МС.

we deserve this
Roaster
Member

Повідомлення

Куплю после того, как сдохнет моя нынешняя Microsoft Ergonomic Sculpt Keyboard (уже третья или четвертая по счету).
Барбарис
Member

Повідомлення

VovaII, мрія під'їхала, а через пару місяців дешманські китай-клони будуть.
Roaster
Member

Повідомлення

Roaster
Хотя нет, не куплю, если нампада в комплекте нет. У Microsoft Ergonomic Sculpt Keyboard он есть.
leif
Member

Повідомлення

Roaster: 04.01.2025 10:29 Куплю после того, как сдохнет моя нынешняя Microsoft Ergonomic Sculpt Keyboard (уже третья или четвертая по счету).
Це за який проміжок часу?
Melofon
Member

Повідомлення

Так они и раньше делали похожие эргономичные клавы, да и не только они, сейчас полно похожих механических клав или даже полностью разделенных пополам чтобы можно было делать разное расстояние между ними что ещё больше удобней для печати. Новое это хорошо забытое старое, хотя почему забытое :think:

Отправлено спустя 7 минут 2 секунды:
gregory_amd: 04.01.2025 10:25 Предлагаю обсудить Microsoft анонсувала нову ергономічну клавіатуру

>Microsoft анонсувала
>навiть не майкрософт а якийсь чайна ноунейм з налiпкою МС.

we deserve this
Так и есть, они все и делаются на китайских ОЕМ заводах где делают как брендовые так и ноунейм дешманские клавы тут же рядом.
Kashtan
Member

Повідомлення

На вигляд щось дешеве. Або лептопне.
Roaster
Member

Повідомлення

leif: 04.01.2025 10:48
Roaster: 04.01.2025 10:29 Куплю после того, как сдохнет моя нынешняя Microsoft Ergonomic Sculpt Keyboard (уже третья или четвертая по счету).
Це за який проміжок часу?
Лет за десять.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ножичні кнопарі з міліметровим ходом і ергономіка в одному реченні не сумісні.
Hennady
Junior

Повідомлення

Яка ж вона ергономічна, якщо клавіші F не розділені групами по 4... Це біль для тих, хто їх використовує
Scoffer
Member

Повідомлення

Hennady
Зараз тобі розкажуть шо ф-кнопки не потрібні, нампад також, і взагалі сама ергономічна ергономіка це jd40 :laugh:
bes
Member

Повідомлення

можно было бы туда и тачпад втулить нормальный, потому что уже иногда влом тянутся к мышки
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Logitech K860, прямо зараз і дешевше
Зображення
Roaster
Member

Повідомлення

MaKCuMyC
Размер не тот.
Rederst
Member

Повідомлення

А що в них ламається у вас?
General Failure
Member

Повідомлення

У 90х роках купував
Купувалася тоді як зараз помню за 120грн ~ 50usd по курсу
Зображення
Roaster
Member

Повідомлення

Rederst: 04.01.2025 12:35
Перестают работать отдельные клавиши. Было такое, что клавиша W просто отламывалась.
Kanjo
Member

Повідомлення

Моя первая, вторая и третья клава Microsoft Natural Ergonomic 4000, первую залил водой вторую тож, третью разобрал почистить собрал и не работает) хотя первую разбирал-собирал и все окей
Тех кто такими пользовался понимают на сколько удобна
А сейчас HyperX Alloy Core RGB, просто клава хоть защита от попадания воды есть :rotate:
yan_kos
Junior

Повідомлення

Roaster: 04.01.2025 12:59
Rederst: 04.01.2025 12:35

Перестают работать отдельные клавиши. Было такое, что клавиша W просто отламывалась.
Може це якось пов'язано з тим як ви експлуатуєте?
В мене особисто дві такі клавіатури (комплекти) одна дома інша в офісі (обидві клавіатури були куплені 2014 році) + 4 шт по знайомим у всіх вони досі працюють. Усі стикнулись лище з двома проблемами: 1-ша це мишка - відома проблема ранніх випусків - малий ресурс кліків. Друга - в різний час, але у всіх, почав розходитись оцей м'який матеріал на кутках підставки. Я ще чув бувають проблеми з лівим пробілом на ранніх випусках, але не часто.

Знову малі клавіши курсору :( Що ж це за фіксація на малих клавішах... великі курсорні клавіши matter!, хай йому грець.
cspp
Member

Повідомлення

Надеюсь за 100 баксов батарейки будут в комплекте :laugh:
Відповісти