Останні статті і огляди
Новини
Microsoft анонсувала нову ергономічну клавіатуру
-
Звезда S0-2
Member
Майкрософт решила воскресить старую клавиатуру. Раньше была мода на скоростную печать.
-
leif
Member
раніше це ви коли саме маєте на увазі?Звезда S0-2: ↑ 04.01.2025 16:12 Майкрософт решила воскресить старую клавиатуру. Раньше была мода на скоростную печать.
чому попередні моделі ергономічних клавіатур від Майкрософт не рахуються за воскресіння старої клавіатури? Чи "стара" це яка?
-
Classique
Member
Як можна такі навігаційні кнопки робити???
Отправлено спустя 54 секунды:
Як користуватися таким pgup pgdn ???
Отправлено спустя 54 секунды:
Як користуватися таким pgup pgdn ???
-
1985god
Member
цифрового блока нету - в помойку такую клаву
-
VolandInferno
Member
Які часи, така й ергономіка. Кастрована блювориготека.
-
unique-neon
Member
Копілот окремою клавішею додали та й станеClassique: ↑ 04.01.2025 20:55Як користуватися таким pgup pgdn ???
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Претезій до відсутності цифрового блоку не розумію. Наче одні бухгалтери зібрались. Справа звички. Ломані клавіатури теж не розумію, я ніби тримаю кисті під кутом і без розлому в клавіатурі.
-
Геральт
Member
Хех. В мене європеєць від LogitechMelofon: ↑ 04.01.2025 10:57 Так и есть, они все и делаются на китайских ОЕМ заводах где делают как брендовые так и ноунейм дешманские клавы тут же рядом.
Сабж - клава для майківських кол-центрів
-
my7Moon
Junior
Пам'ятаю ще на початку нульових читав подібну статтю в журналі "Мой Компьютер".
-
MrThree
Member
А зачем этот горб? С ним печатать удобнее
-
Melofon
Member
Если раньше и делали то сейчас нет, значит она у вас довольно старая, или просто шильдик типа европейская, а сама она из китаяГеральт: ↑ 05.01.2025 10:18Хех. В мене європеєць від LogitechMelofon: ↑ 04.01.2025 10:57 Так и есть, они все и делаются на китайских ОЕМ заводах где делают как брендовые так и ноунейм дешманские клавы тут же рядом.
Сабж - клава для майківських кол-центрів
-
yan_kos
Junior
Так. Та сама ідея що з мишками - чим більший кут кисті відносту столу тим ближче до нейтрального положення рука.MrThree: ↑ 06.01.2025 09:32 А зачем этот горб? С ним печатать удобнее
-
Inqizitor2022
Member
Ну то есть не майкрософт, а левая китайская контора ноунейм. Прогресс, который мы заслужили.
Они просто должны были старые клавиатуры выпустить в проводном+беспроводном вариантах и вариант с ноутбучным ходом, но это чтобы именно Майкрософт сделал.
Они просто должны были старые клавиатуры выпустить в проводном+беспроводном вариантах и вариант с ноутбучным ходом, но это чтобы именно Майкрософт сделал.
-
VovaII
Member
Щось у мене сумніви, що для ігор вона зайде. Тим більше що в іграх лівою рукою інколи потрібно натискати клавіші з другої половини кдавіатури, переносити при цьому руку через той горб... Сумніваюсь. Тут ще й клавіші плоскі і на похилій поверхні. На звичайнх клавішах відчуваєш де центр клавіші, а тут ні. Зростає шанс, що в запалі гри "губитимеш" клавіші. Особливо після натискання клавіш, для яких потрібно ліву руку переміщати. — Можливо для проф-ігрунів це не проблема, але я не проф.Барбарис: ↑ 04.01.2025 10:29мрія під'їхала,