MessiaH: ↑
26.12.2024 23:20
Nekros: ↑
26.12.2024 23:06Деякому софту просто необхідний файл підкачки, як і для стабільної роботи самого віндовса. Боюся уявити що ти ще зіпсував щоб ігри статтерили
Я ж тебе написал, что файл подкачки ставил по выбору системы и до сраки, никакой разницы. Да и как отсутствие файла подкачки может вызывать статерры??? Если нет файла подкачки, то всё сразу пишется в оперативку. Файл подкачки нужен только если её в системе мало, твоему софту видимо 64гб мало, поставь больше и отключи его нахрен
"Про отключи нахрен" просто смішно, статтери та проблеми не в мене, а в тебе. То що може ти ввімкнеш?
SP при роботі може і 10ггб не позичати, але файл підкачування мінімум 16ггб йому потрібен. Про це говорять і самі розробники та всі люди, хто ним користується.
І може не тільки SP так реагувати на підкачування, Бог знає який ще софт падатиме.
Пам'ятаю, були такі розмови років 10 тому про відключення підкачки нібито це збільшує продуктивність. Зараз ця тема повністю пережована і доведена, що відключення підкачування веде тільки до проблем, оскільки віндовс без неї нормально не функціонує.
Ось пара моїх скріншотів з RT та без. На годиннику 11ч ночі, тепер подивися уважно де справжня ніч. Перший скрін без RT, другий з RT
Це треба бути сліпим, щоб не бачити різницю.
- спойлер
-
Я теперь без променiв iгри не сприймаю, одразу видно що тiнi не такi та i взагалi щось не так
Відправлено через 15 хвилин 9 секунд:
DuckRider: ↑
27.12.2024 00:06
На моей памяти, это первый твой коммент, который не далёк от правды. Имитация лучей и отражений лучше самих лучей, которые до сих пор всратые в своей работе. Но если так продолжится, то художники, которые работали на имитацией просто вымрут.
А на счет того почему все сидят на нереальный движок 5: на нём разработчики выходят дешевле, их можно выгнать нафиг в любой момент, ибо их не нужно годами обучать. Капитализм
Це якийсь нещадний бунт проти розвитку.
Я працюю 3д моделлером в геймдеві і я тобі скажу так що деякі речі без RT нереально зробити, хоч як би ти не намагався імітувати, завжди буде гірше за чесне трасування. Нарешті прийшла технологія, яка використовувалася для реалізації фотореалістичної картинки, справжнє SSS, transmissive, каустика, GI, контактні тіні та iн.