anti4hiter: ↑
21.12.2024 12:23
Что-то вечно. Хейтить любую, даже самую хорошую игру - ннайс!
При том что разрабы пофиксили львиную долю всего, при том что наконец-то зона приведена к реальности (как человек который в Чернобыле провел много лет я могу такое заявлять), мир наконец-то бесшовный, оружие проработано лучше чем в таркове, дали ответы (даже местами очень красиво) на вопросы по персонажам, вложили кучу пасхалок, сделали игру, которую играют не только в постсовке, но и на западе.
ИМХО - Тот Самый Сталкер. Кто бы что не говорил про всякие моды и фанатские проекты - сталкер 2 на порядок превосходит их по целостности и проработке. Игра комплексная, да с упрощениями, да многое не доделали, но это все та же хардкорная, красивая, приятная игра.
После последнего обновления на 1070+р5 3600 - 40-50 стабильных кадров на минималках с фср в ультравайд 2к (21:9). Если раньше было 15-30, и на патче 1.0 я прошел игру, видно было что сломано многое, то сейчас заметно что починили очень много. И, да, можете хейтить что играю на калькуляторе.
"Зброя краще ніж в таркові" - маячня, в якому місці вона краще і що там пропрацьованіше? Оптимізація - буде поганою, допоки 5800х3д буде душитись 55-60 фпс без фреймгена.
До рівня глобальних модів геймплейно і функціонально не дотягує, війни угруповань нема. системи репутації нема. А-лайф почали потрошки повертати до стану першої частини, бачив вже тести, поки це дуже в початковому вигляді, моби все ще спавняться навколо ГГ, це все ще дуже далеко від обіцянок розробників про А-лайф 2. Стелс все ще не працює, бінокль і пнб відсутні.
З плюсів: дуже гарний відкритий світ, погодні ефекти та аудидизайн круті, хоча озвучка місцями сильно віддає театральщиною. Ганфайт - норм, не найкращий, але на рівні. Норм прайс на гру, це також плюс. Роботи, ще багато і тіщить швидкість виходу патчів, але закривати очі на конкретні проблеми і трохи брехні від розробника неможна, це не допомагає грі. Мій софтлок все ще залишився, як я зрозумів, через те що я поліз в локацію раніше, ніж туди відправляє мене гра, але це не мої проблеми, а геймдизайнерів і "відкритого світу" тепер лише починати нову гру, лазити в дебаг меню і перезапускати через консоль квести, дякую я не за це платив гроші, та людям з софтлоками, краще зачекати ще декілька місяців, тому що з такими великими патчами, старі сейви можуть працювати неадекватно.