GSC Game World пообіцяла оновити ПК-версії класичних шутерів S.T.A.L.K.E.R.

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить GSC Game World пообіцяла оновити ПК-версії класичних шутерів S.T.A.L.K.E.R.
Вы эту свою поделку до ума доведите вначале. Выпустили какой-то кусок кривого статеррящего кода
Artempo100
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.12.2024 11:25 Предлагаю обсудить GSC Game World пообіцяла оновити ПК-версії класичних шутерів S.T.A.L.K.E.R.
Вы эту свою поделку до ума доведите вначале. Выпустили какой-то кусок кривого статеррящего кода
Я не знаю шо ви там всі хейтите,пройшов гру ще на патчі 1.03 , зміг пройти всю сюжетку.Не розумію звідки скільки дотошності і прискіпливості саме до сталкеру
stoned
Member

Повідомлення

яке вже встигло отримати невеликий hotfix
Котрий в свою чергу отримав ще один хотфікс.
next-gen оновлення
До X-Ray додадуть промені під торговою маркою γ? :laugh:
Dremjke
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.12.2024 11:25Выпустили какой-то кусок кривого статеррящего кода
Вот что-что, а Сталкер2 не статтерит от слова совсем на моём железе, которое значительно уступает твоему. Изредка может быть зависон на 3-4 секунды.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

MessiaH
Сталкер 2 виявляє дуже добре кривий розгін та твік системи, ну от немає статерів в мене ще с релізу на 5700x3d та 4070, в середньому є 100 кадрів, в самому початку було підвантаження текстур та виліт, потім все стало добре, багато хто писав що Інтел з добре розігнаною ОЗП нормально все теж, але якщо буквально один таймінг криво чи треник, все починаються смикання зображення.
Геральт
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.12.2024 11:25 Выпустили какой-то кусок кривого статеррящего кода
Жахливі статери :weep:
спойлер
Зображення
anti4hiter
Member

Повідомлення

Что-то вечно. Хейтить любую, даже самую хорошую игру - ннайс!
При том что разрабы пофиксили львиную долю всего, при том что наконец-то зона приведена к реальности (как человек который в Чернобыле провел много лет я могу такое заявлять), мир наконец-то бесшовный, оружие проработано лучше чем в таркове, дали ответы (даже местами очень красиво) на вопросы по персонажам, вложили кучу пасхалок, сделали игру, которую играют не только в постсовке, но и на западе.
ИМХО - Тот Самый Сталкер. Кто бы что не говорил про всякие моды и фанатские проекты - сталкер 2 на порядок превосходит их по целостности и проработке. Игра комплексная, да с упрощениями, да многое не доделали, но это все та же хардкорная, красивая, приятная игра.
После последнего обновления на 1070+р5 3600 - 40-50 стабильных кадров на минималках с фср в ультравайд 2к (21:9). Если раньше было 15-30, и на патче 1.0 я прошел игру, видно было что сломано многое, то сейчас заметно что починили очень много. И, да, можете хейтить что играю на калькуляторе.
vsx
Member

Повідомлення

Если послушать некоторых игроков Сталкер 2, то складывается ощущение, что игре и не нужны никакие патчи и обновления, она и так прекрасно работает. Только я им что-то не верю.
Devijack
Member

Повідомлення

vsx: 21.12.2024 12:24она и так прекрасно работает. Только я им что-то не верю.
А шо не так з грою? Там все чудово геймплейно та візуально, можна грати з задоволенням.
Kashtan
Member

Повідомлення

Покращення в трилогію будуть проявлятись в тому, що їх теж не можна буде запустити?

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Захар Беркут: 21.12.2024 11:46 MessiaH
Сталкер 2 виявляє дуже добре кривий розгін та твік системи, ну от немає статерів в мене ще с релізу на 5700x3d та 4070, в середньому є 100 кадрів, в самому початку було підвантаження текстур та виліт, потім все стало добре, багато хто писав що Інтел з добре розігнаною ОЗП нормально все теж, але якщо буквально один таймінг криво чи треник, все починаються смикання зображення.
В мене оперативка розігнана, але досі тести проходила нормально, всі окрім недосталкера, це цікаве спостереження, треба буде провести досліди з пом’якшенням таймінгів. Або підняттям напруги. Можливо вдасться запустити .
TheDmytrius
Member

Повідомлення

anti4hiter: 21.12.2024 12:23 Кто бы что не говорил про всякие моды и фанатские проекты - сталкер 2 на порядок превосходит их по целостности и проработке.
А Ray of Hope, вроде как, до сих пор не вышел, хотя туда даже Анрил прикрутили ради blueprints
deviconte
Member

Повідомлення

Devijack: 21.12.2024 12:36
vsx: 21.12.2024 12:24она и так прекрасно работает. Только я им что-то не верю.
А шо не так з грою? Там все чудово геймплейно та візуально, можна грати з задоволенням.
Сорри, отправил в личные. Дублирую.

Все хорошо геймплейно? Это когда тебе на голову спавнит пачками ботов? В независимости от того где находишься. Или когда она убили к примеру крыс, и 15 человек стоит просто на месте и ещё несколько сидят бесконечно в засаде? Или стреляют с аимом в темноте со 100 метров?
Только не надо говорить про "патчи" вчера специально зашёл посмотреть, что ж там за 1.1 на 110 гб. Лучше бы они вообще не трогали ничего. Выглядит как в поведении ИИ как слитая альфа хл2.
Cirax
Member

Повідомлення

Artempo100: 21.12.2024 11:32
MessiaH: 21.12.2024 11:25 Предлагаю обсудить GSC Game World пообіцяла оновити ПК-версії класичних шутерів S.T.A.L.K.E.R.
Я не знаю шо ви там всі хейтите,пройшов гру ще на патчі 1.03 , зміг пройти всю сюжетку.Не розумію звідки скільки дотошності і прискіпливості саме до сталкеру
Просто не все фапают исключительно из-за украинской игры.
Да, игра неплохая, но глюков, и багов предостаточно.
Летающие npc, бесконечно спавнящие мобы. Противник стреляющий без промаха с дробовика за метров 300, пробивая бетонные стены.
Багающие квесты.

Играть можно, но до идеала ещё лет десять.
Hotspur
Member

Повідомлення

Що вони апнуть графіку в перших 3 частинах це буде дуже добре. Ще б з модів пододавали нову броню і зброю
Devijack
Member

Повідомлення

deviconte: 21.12.2024 12:49Или когда она убили к примеру крыс, и 15 человек стоит просто на месте и ещё несколько сидят бесконечно в засаде? Или стреляют с аимом в темноте со 100 метров?
Не зустрічав. Гадаю це як було у кіберпанку, наприклад коли не вивозив процессор у деяких людей машини провалювались в асфальт чи чіпляли текстури які не підвантажились вчасно. Це пояснює те що одні жаліються а іншим все подобається. Десь залізо невивозить і з'являється глюк.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Kashtan: 21.12.2024 12:41 В мене оперативка розігнана, але досі тести проходила нормально, всі окрім недосталкера, це цікаве спостереження, треба буде провести досліди з пом’якшенням таймінгів. Або підняттям напруги. Можливо вдасться запустити .
В мене найбільш вибаглива гра до різноманітного розгону це WOT. Всі мої ігри, разом з тестами можуть працювати нормально, а WOT вилітати :weep:
Навчений цим гірким досвідом для сталкера все стоїть по дефолту, тому маю тільки пару-трійку вильотів.
Royalfree
Junior

Повідомлення

Обіцяти не означає одружуватися.
Member

Повідомлення

Artempo100: 21.12.2024 11:32Я не знаю шо ви там всі хейтите,пройшов гру ще на патчі 1.03 , зміг пройти всю сюжетку.Не розумію звідки скільки дотошності і прискіпливості саме до сталкеру
там бувають моменти коли ламається основний квест і далі не пройти ніяк
Devijack
Member

Повідомлення

Eduard1980: 21.12.2024 13:24Навчений цим гірким досвідом для сталкера все стоїть по дефолту, тому маю тільки пару-трійку вильотів.
Не думаю що це показник, бо в мене проц в андервольті, карта у розгоні та андервольті, пам'ять у розгоні та за 48 годи поки вильотів не було. Едине що мене переслідує це рандомне падіння до 10 фпс і картинка по краях наче двоїться, але перезавантаження гри проблему вирішує на декілько годин чи взагалі.
Nekros
Member

Повідомлення

Ти що знову гру на HDD поставив та скиглиш на статтери? :gigi:
Відповісти