S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

phobosse: 29.11.2024 14:13щось мене під кінець сюжетки стрільба стала трошки харити.
Так пишуть, що у патчі будуть баланси правити. А враховуючи що патчів буде, то кінцевий результат ще почекаємо.
Хіба що поставити мод, що людям робить голову вразливішою, а руки та ноги навпаки. — Хедшоти стають схожі на хедшоти. Realistic Damage (Humans Only)
Donate
Member

Повідомлення

Varzek: 29.11.2024 04:01
Donate: 28.11.2024 04:24 Можешь взять чит енжин и на нем просто подредактировать координаты. Таблица есть на нексусе там есть спидхак на тот случай когда тебя под конец игры конкретно замучает бегать ножками по 3км между точками.
Меня уже эта беганина конкретно замучала, но хочу уже допройти нормально без команд в консоли и прочего. Но со временем становится всё сложнее. Может подскажешь, сколько ориентировочно ещё проходить от квеста Пошуки колишньої слави?
Це десь 60-65%... :laugh: Подібний геймдизайн для мене це вже мем "симулятор кабанчика" я такі ігри називаю, тому що основний контент тобі гра дає щоб ти мітнувся з точки А в точку Б...

Потім тобі цей доктор дає необовязковий квест знайти "ланцюжки" і офк ти унікальних мобчиків не зустрічав тому будешь бігати з одного кінця карти в інший :laugh:

Десь вже 75% це Тонка Матерія (там зроби собі сейв ручний), там вже кінець і там коли вже підеш на Янов потрібно вже буде трішки менше бігати :laugh:
Востаннє редагувалось 29.11.2024 14:54 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
VovaII
Member

Повідомлення

Розкажіть як Макове поле пройти? А то я спробував, а потім відклав.
Donate
Member

Повідомлення

phobosse: 29.11.2024 14:13 щось мене під кінець сюжетки стрільба стала трошки харити. нпс стріляє абсолютно без промахів з будь якої відстані, часто стріляють крізь стіни та будь що, де ти сховався. постріли в голову, прямо в око не вбивають тих, у кого екзоскелет - це трошки дивно. і зомбаки також дуже прицільно стріляють, навідміну від першого сталкеру.
Тому що в прошлих частинах у мобчиків був такий собі шанс на промах і чим далі вони від тебе тим частіше пілі летіли не в тебе, а в молоко. Тут ти отримуеш в лице завжди :rolleyes:

Added in 37 seconds:
VovaII: 29.11.2024 14:49 Розкажіть як Макове поле пройти? А то я спробував, а потім відклав.
єнергоси п'єш щоб не заснути і все там нічого складного
dimon2277
Member

Повідомлення

VovaII: 29.11.2024 14:49 Розкажіть як Макове поле пройти? А то я спробував, а потім відклав.
там на вході нпс в хаті сидить, ще каже йому ікону віддати, він і розповідає як пройти
спойлер
клонить в сон пий енергетики
попав на багованний квест захист Залісся, трішки скриптами наче пройшов (але не всі додаткові квести видались, тік зброя Мольфара) і сказали, що відбились, але відхожу десь на 500м і каже що воно впало....чекаю фіксів :(
YumaX
Member

Повідомлення

VovaII: 29.11.2024 14:49Розкажіть як Макове поле пройти?
Я на середній складності проходжу, взагалі не зрозумів, що там такого страшного, я енергетики навіть не пив, тебе просто телепортить в якусь іншу точку після сну типу.
byaka
Member

Повідомлення

dimon2277: 29.11.2024 14:52
там на вході нпс в хаті сидить, ще каже йому ікону віддати, він і розповідає як пройти
спойлер
клонить в сон пий енергетики
попав на багованний квест захист Залісся, трішки скриптами наче пройшов (але не всі додаткові квести видались, тік зброя Мольфара) і сказали, що відбились, але відхожу десь на 500м і каже що воно впало....чекаю фіксів :(
С тим квестом взагалi капець. Завершив квест, уже вiдхожу вiд Заллiccя,Батя по радio каже щоб приєднувались вiльнi сталкери у нас спокiйно,через хвилину Батя видає не йдіть тут тільки смерть.
Як вони взагалi тестували гру?
Zealoth
Member

Повідомлення

Для стима патч вышел, для гейпаса позже. Сразу видно партнеры иксбокса :gigi:
yupi
Member

Повідомлення

byaka: 29.11.2024 15:36Як вони взагалi тестували гру?
Судя по глюкам и багам, то тестами там не пахнет от слова совсем
Zealoth
Member

Повідомлення

Из дискорда и реддита, понял что толком починили только дверь в бункер Лодочки, Залесье все еще поломано.
phobosse
Member

Повідомлення

75 годин награв і пройшов одне закінчення. В цілому, мені сподобалось. Сюжет цікавий, кат сцени шикарні, розв'язка класна, атмосферні і дуже деталізовані локації - просто відвал бошки ) а скільки відсилок та персонажей оригінальної трилогії - кайф. Але тупі NPC і купа багів трохи зіпсували загальне враження. І баги, нажаль, які на відміну від Кіберпанку, не дають без UETools проходити сюжет. То хтось не заспавнився, то двері не відчиняються, то вибор між двома діями приводить до одного результату. Думаю, до інших закінчень вже повернусь після купи патчів ) Що можна сказати точно - гра з великим потенціалом. Якщо не заб'ють і дороблять її, буде бімба.
nutman
Member

Повідомлення

Zealoth: 29.11.2024 20:06 Из дискорда и реддита, понял что толком починили только дверь в бункер Лодочки, Залесье все еще поломано.
А какие там баги были? Я как в Залесье ничего такого не словил, так и в бункер спокойно зашел
Zealoth
Member

Повідомлення

nutman: 29.11.2024 20:50 А какие там баги были? Я как в Залесье ничего такого не словил, так и в бункер спокойно зашел
спойлер
После возвращения монолитовцев, нельзя войти в бункер к Лодочке, после этого если идти через Залесье его атакует Монолит, просят помочь. Когда приходишь все НПС Залесья и монолита в местном клубе спавнятся и не дают продолжить квест. Если все же эту проблему решаешь, то после успешного выполения при отходе от лагеря приходит сообщение о том что залесье пало.
byaka
Member

Повідомлення

Zealoth: 29.11.2024 20:06 Из дискорда и реддита, понял что толком починили только дверь в бункер Лодочки, Залесье все еще поломано.
Ходив пicля патча,двер все ще закрита.
Hells Angels
Member

Повідомлення

17 годин гри, таке відчуття що гра робилась навколо ж\б банки нон-стопа. Бігаєш як ошпарений з точки А в точку Б. :censoured:
Zealoth
Member

Повідомлення

byaka: 29.11.2024 23:20
Ходив пicля патча,двер все ще закрита.
Комьюнити менеджер в таких случаях советовал загрузить более ранний сейв, как вариант до момент когда была выдана задача зайти в бункер.
Donate
Member

Повідомлення

Hells Angels: 29.11.2024 23:23 17 годин гри, таке відчуття що гра робилась навколо ж\б банки нон-стопа. Бігаєш як ошпарений з точки А в точку Б. :censoured:
Так з початку це навідь не відчувається... І наприклад навідь цікаво бігати...
А потім маркери будусь десь так постійно
спойлер
Зображення
і хоч вішайся :laugh: Там ще є синій квест де практично з малахіту на затон треба бігти :laugh: Але там десь половину можна скіпнути через провідника.

Тільки ось трабла то в тому що енергетик на відміну від поклику прип'яті перебалансили і тут він регенить десь 75% стаміни разово і все...
ОФК повернтатися до регену минулих частин було ідеєю дуже тупою. В перших двох перебіжки були за винятком тру кінцівки мінімальні як правило.
А вот в ПП карта стала значно більшою і енергетик дуже здорово допомагав бігати, так як тримався цілу хвилину.

Зато тут є пляшка мінералки я регенить десь 25% але не дозволяє знижуватись небагато часу витривалості.
Єнергетик ПОВИНЕН бути мінералкою 2.0 від цього гра гірше не буде.
avuremybe
Member

Повідомлення

YumaX: 29.11.2024 15:28
VovaII: 29.11.2024 14:49Розкажіть як Макове поле пройти?
Я на середній складності проходжу, взагалі не зрозумів, що там такого страшного, я енергетики навіть не пив, тебе просто телепортить в якусь іншу точку після сну типу.
А ще можна оббігати його по периметру і на шифту просто залітати в потрібну будівлю. Зазвичай встигаєш, поки він не засне. Потім з точки, куди телепортує, вибігаєш знов за периметр, відпочиваєш і в наступну будівлю.
mult
Member

Повідомлення

В кого щось не спрацьовує після патчу, можливо треба відкатуватись на попереднє збереження до бага.
А взагалі по деяким багам я думаю може бути таке що допоможе тільки нова гра, якщо вони були критичні.
Я взагалі поки видалив гру.
Зроблять декілька патчів, коли будуть чутки що критичні баги подолали, залишились тільки маленькі ні на що не впливаючі.
От тоді можна скачать вже цільну гру і почати все спочатку.
Так буде більше шансів що працюватиме стабільно.
Бо оце накочування патчів на поломані сейви воно не факт що працюватиме як треба.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Люди вже гру пройшли, а я за 15 годин ще з Залісся не вийшов :lol:
Після патчу стало легше з кровосісями :up: , але почало пропадати вікно зі зброєю і броніком. Потрібен патч на патч :laugh:
Відповісти