avuremybe: ↑
28.11.2024 13:01
А рішення якісь є?
У мене, схоже, також арт в текстурах. Кислотна аномалія в малій зоні, у підвалі будинку біля млина.
Є якісь шанси що він розбагається після чергового викиду?
По перше рішення це F5 жмакнути до того як ідти аномалію за артефактом, та якщо він застряг, завантажитись і йти знову. В такому разі він змінить місце появи. Мені цей метод неодноразово допомагав. Я жму сейв кожні 200-300 метрів, тож не приходиться сумувати коли щось пішло не так.
А якщо вже не пощастило то як варіант прийти піля викиду або сну, але його я не перевіряв, бо вітрачати стільки часу заради потенційно 3000-20000 купонів безглуздо. Також якщо скористатись послугою провідника, усі локації *перезавантажуються*, що те ж може вирішити проблему. Іноді навіть лікую деяікі поломані скрипти, наприклад двері у бункер Лодочки.
Ще є момент з тим, що майже все гра рахує на відносно невеликій відстані від гравця, то ж ще можна спробувати побігати в іншій частині карти та повернутися через деякий час та перевірити. Я не здивуюсь якщо артефакти генеруються так само як і кровосісі за спину, тобто гра вирішує пуста аномалія чи ні, не в момент викиду, а в момент наближення до неї гравця.