Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

mult: 26.11.2024 23:07Я сам ніколи і нічого не замовляв із-за кордону.
Тим більше на оф сайті написано не відправляють в Україну.
Розбиратись з оцим закордонним замовленням, там щеж розтаможка мабуть може прилетіти.
Я в цьому ніфіга не шарю.
Мені простіше переплатити деяку суму
насправді, там справи на 5хв, щоб в усьому розібратись, точно вартує зекономлених грошей. скоріше за все, можна оформити доставку з вутінга на якийсь склад в польщі і звідти воно заїде в Україну. можна оформити двома відправленнями ще на дружину/брата-сестру і не потрапляти ні на яку митницю навіть теоретично.
mult: 26.11.2024 23:07Кейкапи від стороннього виробника, не вутінг, якісні
від якого? можна посилання?
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 26.11.2024 23:03 а чому самому через форвардерів не замовити? щось продаван накручує собі некисло.
Та наче форвадери при вазі в декілька кіло теж з доставки мають десь 15-20$ :dontknow:
mult
Member

Повідомлення

leif
GreatPBT кейкапи
leif
Member

Повідомлення

mult: 26.11.2024 23:07В інших від 15.
стрижуть на хайпі, все правильно роблять. не розібрався, але чув, що вутінг топчік і хочеш собі теж -- іди сюда, шановний, плати $$ :rotate: :up: B-)

якщо що, я ніякими продажами не займаюсь, просто підтримую пацанів, що возять і продають.
7mindfields: 26.11.2024 23:15 з доставки мають десь 15-20$
спойлер
Зображення
в дві посилки по 7 євро точно впишеться. ітого до суми на скріні вище додати 14 євро.

Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
mult: 26.11.2024 23:18GreatPBT кейкапи
що це взагалі таке? де воно продається? я не можу знайти.
mult
Member

Повідомлення

leif
Ну аби в мене був хто із друзів вроді вас, то я б з його допомогою замовив і сам.
А так я навіть не знав про всякі такі варіанти, плюс по неопитності натуплю і вийде що або на розтаможку попаду і буде ще дорожче ніж 15, або ні грошей ні клави :lol:
Ну і клаву цю я сам обрав, вони мені пропонували як альтернативу nuphy field75 he за 7850 гриваків.
Хоча знову же ж таки, мабуть якщо самому замовити nuphy field75 he може вийде ще дешевше :lol:

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
GreatPBT та гуглиться воно, вроді непогані.
Сказали хороші за розумні кошти, я ж в цьому не шарю, що напарили те і купив :lol:
leif
Member

Повідомлення

mult: 26.11.2024 23:27А так я навіть не знав про всякі такі варіанти, плюс по неопитності натуплю і вийде що або на розтаможку попаду і буде ще дорожче ніж 15, або ні грошей ні клави
навіть якщо ви замовите одним відправленням і будете розмитнювати це буде аж 7 чи 10 євро мита приблизно (33% від суми що перевищує 150євро) на той список що я кинув вище.

натупити там буде вкрай складно, плюс, якщо я нічого не плутаю, у декількох форвардерів є послуга, коли за якийсь відсоток вони викуплять продукт за вас, а ви тільки дасте посилання на нього. і це теж буде дешевше ніж те, що вам заряджають. ні грошей ні клави такого теж не може бути. повірте, купа людей так замовляє величезну кількість добра з закордону і все у них чікібрікі. не хвилюйтесь. можна спробувати на чомусь маленькому дешевому для початку, щоб зрозуміти як це все працює.

ну і кейкапи може треба все ж таки пошукати якісь більш пристойні.

Відправлено через 47 секунд:
mult: 26.11.2024 23:29GreatPBT та гуглиться воно, вроді непогані.
де гуглиться? дайте посилання, плз.
mult: 26.11.2024 23:29Сказали хороші за розумні кошти, я ж в цьому не шарю, що напарили те і купив
не треба так.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

mult: 26.11.2024 23:29я ж в цьому не шарю, що напарили те і купив
А даний форум навіщо тоді? :teacher:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif, так до Польщі воно ж теж має якось доїхати, і часто виходить що доставка теж платна, на тому ж дропі при замовленні менше ніж на 100$, наприклад
Kosdnepr: 26.11.2024 23:42
mult: 26.11.2024 23:29я ж в цьому не шарю, що напарили те і купив
А даний форум навіщо тоді? :teacher:
Щоб розповісти що купив :learn:
Якщо це не якийсь кал від асус чи рейзер
leif
Member

Повідомлення

7mindfields
Це треба завжди мати на увазі, звісно. Рахувати як вигідніше.

Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Комбінувати з кимось замовлення теж норм тема. мені ось з Кореї плейти їдуть, так ми з чуваком скинулись-поділили доставку. Так само пцб з іншого місця їдуть, теж поділили. з дівінікі нещодавно таке саме замовлення отримав. Пишіть, до речі, в топіку, коли десь щось плануєте купувати в штатах чи європі. Звісно, якщо є таке бажання і не думаєте що я вас кину :gigi: я часто то тут то там щось клавіатурне купую останнім часом, можна замовити разом, поділити доставку.
evgeniyproweb
Member

Повідомлення

на розетке по скидке за 2500(официал) приобрел aula f75, пока что привыкаю после мембранки логитеч К295, но для кодинга чертовски не хватает клавиш Home и Insert, родной софт установил, переназначить клавиши там походу можно, но вот забиндить например чтобы End+PgDn это был Home а End+PgUp => Insert не понял как, может кто знает как такое сделать?
artko
Member

Повідомлення

evgeniyproweb: 27.11.2024 12:46
на розетке по скидке за 2500(официал) приобрел aula f75, пока что привыкаю после мембранки логитеч К295, но для кодинга чертовски не хватает клавиш Home и Insert, родной софт установил, переназначить клавиши там походу можно, но вот забиндить например чтобы End+PgDn это был Home а End+PgUp => Insert не понял как, может кто знает как такое сделать?
скоріш за все налаштується як fn + PgDn = Home, fn + PgUp = Insert пошукайте. такого типа ремапи наче доволі часто пишуть як layer 2 чи подібне.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Добрий день, шановні.
ASUS ROG Strix Scope II
vs
Logitech 915 tkl
Свої плюси є в обох.
Ваші поради. Щоб ви взяли з цих двох?
leif
Member

Повідомлення

Eduard1980: 27.11.2024 13:00Щоб ви взяли з цих двох?
спойлер
Зображення
ну але якщо вже обирати з цих двох, то однозначно асус.
artko
Member

Повідомлення

Eduard1980: 27.11.2024 13:00 Ваші поради. Щоб ви взяли з цих двох?
нічого :)

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
leif
схоже знайшов таки клавіатуру, що хочеться понажимати - keychron Q3 HE. Ще б жабу вмовити...
Eduard1980
Member

Повідомлення

Трохи дешевше можу взяти Keychron V5 Max, на rtings вона Best Lower Mid-Range, але мені потрібне підсвічування клавіш, всліпу не чепятаю.

Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
artko: 27.11.2024 13:24
Eduard1980: 27.11.2024 13:00 Ваші поради. Щоб ви взяли з цих двох?
нічого :)
А прийдеться. На моїй поточній залишає шифт, бісить.
leif
Member

Повідомлення

виглядає ніби як саме те, що ви хотіли :up: і світчі на папері якісь цікаві.
murzik
Member

Повідомлення

leif: 26.11.2024 20:48
murzik: 26.11.2024 18:50норм? берем?
так так так, шо тут у нас.
багато кнопок ✅
підвічування ✅
народна ціна ✅

ну шо тут думати? треба брати, офк.
https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... ry_from%3A
товариш каже, що краще таке
Kosdnepr: 26.11.2024 20:00 murzik
Ну таке...
Краще цю: https://www.amazon.com/dp/B0BN1HDZBR
$32 з купоном
п.с: а свічі BLACK будуть норм?
п.с2: у племінника, як виявлилось, hator starfall rainbow. Мені за 5 хвилин не сподобалась.
artko
Member

Повідомлення

а чому б не розглянути ту ж Keychron C3 Pro /RGB ? вона зараз прямо тут за 1600грн, 38 $
хотсвап таки є, гаскет є, змащена, via є, навіть повна підтримка qmk у наявності. бюджетненько, але непогано наче.
leif
Member

Повідомлення

murzik: 27.11.2024 16:49
leif: 26.11.2024 20:48
так так так, шо тут у нас.
багато кнопок ✅
підвічування ✅
народна ціна ✅

ну шо тут думати? треба брати, офк.
https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... ry_from%3A
товариш каже, що краще таке
Kosdnepr: 26.11.2024 20:00 murzik
Ну таке...
Краще цю: https://www.amazon.com/dp/B0BN1HDZBR
$32 з купоном
п.с: а свічі BLACK будуть норм?
п.с2: у племінника, як виявлилось, hator starfall rainbow. Мені за 5 хвилин не сподобалась.
Ну ти ж хочеш багато кнопок і окремі мультимедійні, так? Тоді треба обирати серед таких клавіатур. Перепризначати клавіші, я так зрозумів, ти не хочеш.

Світчі "Блек" ващє топ! Самі лучші на ринку, круче тільки яйця.

Нє ну серйозно, що ти хочеш від повноформатної клавіатури за 30 доларів? Найдешевші світчі. Криві-косі, інших за ці гроші не буде. Натискаються, спрацьовують і на тому спасіба.
VovaII
Member

Повідомлення

Вибачаюсь, порадьте похідну клавіатуру/комплект? USB(можливо радіо/блютуз/...), щоб в сумці/рюкзаку мало місця займала, і швидко підключити можливо будо?

Дякую.
Вибачаюсь, якщо не та тема.
Відповісти