leif
Я короче замовив wooting 80he
Правда чекати більше місяця треба, 12000 коштує.
Nuphy доволі якісні і хороші, але вичитав на реддіті що підтримка у них ніяка, ну типу випустили клавіатуру і буквально за рік-два забули за неї що в програмній підтримці що фізично.
У wooting вроді з цим краще.
Дел у тій клаві вроді є, тільки він не підписаний а там риски якісь намальовані.
Замовив магнітні, бо в иене доволі непогана вроді як механіка зараз є, міняти шило на мило таке собі.
Цікаво ті нові технології спробувати.
По 8000 частоту я не буду її використовувавти якщо воно сильно впливатиме, надіюсь там можна буде перемкнути на 1000-2000.
Думаю буде в самий раз така частота
По поводу отих усих фішечок магнітної клави, я в змагальні ігри не граю, воно мені не потрібне, використовувати не буду.
Хіба що емулятор геймпаду згодиться в євро трак симулятор поїздити, чи інших гонках, щоб було плавне натискання.
А так потрібна просто швидка клавіатура з низтким інпут лагом, воно в любій грі нормально, не тільки змагальні.
Як писали тут вище, це мабуть нам в голову вбили ці циферки, щоб ми за ними ганялись і я реально за цим слідкую, маю мишку з оптичними мікріками і низькою затримкою
Маю швидкий монітор і він дійсно швидкий це відчувається
Ще клавіатуру купити таку і все
Ну не зайде то куплю швидку механіку і вже не буду морочити собі голову, бо воно муляє