Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
7mindfields
Member
Хтось експериментував з заміною спрінгів в світчах, цікаво чи є суттєва різниця між китайськими сінглами на 80г і 150г? Нажаль після 80г тільки опція зі 150 в наявності
-
leif
Member
моряк Попай в чаті) я експериментував з різними, найбільше в більшості випадків подобаються довгі 2-стейдж пружини, але і сінгли TX норм. прогресів прівейл цікаві. але це все, звісно, не на таких потужних значеннях як 80 і тим паче 150. чогось більше ніж 67гр довгої пружини особисто у мене ніколи не було бажання затестити. а тобі 67 саме мало? трапляються випадкові натискання? хочеться більше?7mindfields: ↑ 25.11.2024 01:51Хтось експериментував з заміною спрінгів в світчах, цікаво чи є суттєва різниця між китайськими сінглами на 80г і 150г? Нажаль після 80г тільки опція зі 150 в наявності
глянув відео на ютубі про такі пружини, чуваки кажуть, що це вже реально треба рукою натискати, самого пальця не вистачає. і стіл трохи хитається при тайпінгу. а якщо ти ще й швидко друкуєш, ото двіж буде)
-
7mindfields
Member
Так, це скоріше для уникнення випадкових натискань. Подивився на свої старі чері клір, я був впевнений що там 80г, а на ділі виявилось лише 65 Треба буде подивитись пізніше на 80г у звичайному використанні, може то теж оверкіл, але відео з тестуванням спрінгів в 1500г було цікавим для ознайомленняleif: ↑ 25.11.2024 02:22моряк Попай в чаті) я експериментував з різними, найбільше в більшості випадків подобаються довгі 2-стейдж пружини, але і сінгли TX норм. прогресів прівейл цікаві. але це все, звісно, не на таких потужних значеннях як 80 і тим паче 150. чогось більше ніж 67гр довгої пружини особисто у мене ніколи не було бажання затестити. а тобі 67 саме мало? трапляються випадкові натискання? хочеться більше?7mindfields: ↑ 25.11.2024 01:51Хтось експериментував з заміною спрінгів в світчах, цікаво чи є суттєва різниця між китайськими сінглами на 80г і 150г? Нажаль після 80г тільки опція зі 150 в наявності
глянув відео на ютубі про такі пружини, чуваки кажуть, що це вже реально треба рукою натискати, самого пальця не вистачає. і стіл трохи хитається при тайпінгу. а якщо ти ще й швидко друкуєш, ото двіж буде)
-
leif
Member
7mindfields
а якої довжини зазвичай пружини юзаєш? було щось типу 22мм сінгл?
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
для важковаговиків
-
7mindfields
Member
Дефолтні в cherry clear/blue/red/black/silent black і neo white, більш за все з цього сподобались ті що стояли в чері клір (тобто найважчі)leif: ↑ 25.11.2024 02:51 7mindfields
На рахунок популярності аули ф75 на ринку у 28%, якщо drop витримає кількість замовлень з їх рейні75 в лайт версії по 79$, то відсоток продажів може дещо змінитися
Для тих в кого є мембершип на тому сайті, якщо я правильно зрозумів борд взагалі можна замовити за 60$
Востаннє редагувалось 25.11.2024 03:06 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
7mindfields
cтандартні чері пружини в районі 15мм. спробуй 22мм, це зовсім інша історія:
однаковий ботом аут в цифрах, але різні відчуття.
з.і.
взагалі стандартні чері пружини бажано міняти в будь-якому випадку, вони так собі пружини, м'яко кажучи. особисто в моєму уявленні світчі черрі по дефолту ідуть "без пружин", тому купуючи сет світчів, треба одразу купувати сет пружин.
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
cтандартні чері пружини в районі 15мм. спробуй 22мм, це зовсім інша історія:
- спойлер
однаковий ботом аут в цифрах, але різні відчуття.
з.і.
взагалі стандартні чері пружини бажано міняти в будь-якому випадку, вони так собі пружини, м'яко кажучи. особисто в моєму уявленні світчі черрі по дефолту ідуть "без пружин", тому купуючи сет світчів, треба одразу купувати сет пружин.
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
то ж лише на амазоні статистика. так то і на алі люди купують і ще багато де. навряд десь хтось дасть зведену, а було б дуже цікаво глянути. в сегменті 70-120$ пребілдів заруба лютєйша несеться. та й трохи дорожче також.7mindfields: ↑ 25.11.2024 02:55якщо drop витримає кількість замовлень з їх рейні75 в лайт версії по 79$, то відсоток продажів може дещо змінитися
-
7mindfields
Member
Особистий рейтинг є?leif: ↑ 25.11.2024 03:09 в сегменті 70-120$ пребілдів заруба лютєйша несеться. та й трохи дорожче також.
-
leif
Member
7mindfields
самому не потицявши важко щось серйозно оцінювати і складати якийсь рейтинг. По оглядах орієнтуватись можна лише приблизно, і рейні і вомієр ніби цілком ок. Ево80 від owlab виглядає прям дуже пристойно, як для пребілду, але це ткл і не вивчав питання як і де його можна купити, бо з owlab може бути по різному. Я б почекав розширення цієї лінійки від них, думаю, і 75 і 65 там заплановані. Це якшо б я обирав пребілд в меншому ніж ткл форматі. точно була б перша опція в моєму списку. Якщо чекати не хочеться, то і щось з вищезгаданих 75-к можна брати спокійно, як на мене.
самому не потицявши важко щось серйозно оцінювати і складати якийсь рейтинг. По оглядах орієнтуватись можна лише приблизно, і рейні і вомієр ніби цілком ок. Ево80 від owlab виглядає прям дуже пристойно, як для пребілду, але це ткл і не вивчав питання як і де його можна купити, бо з owlab може бути по різному. Я б почекав розширення цієї лінійки від них, думаю, і 75 і 65 там заплановані. Це якшо б я обирав пребілд в меншому ніж ткл форматі. точно була б перша опція в моєму списку. Якщо чекати не хочеться, то і щось з вищезгаданих 75-к можна брати спокійно, як на мене.
-
Барбарис
Member
7mindfields, так ф75 зараз немає за таку ціну.
-
7mindfields
Member
Де і за яку ціну?Барбарис: ↑ 25.11.2024 06:54 7mindfields, так ф75 зараз немає за таку ціну.
-
Барбарис
Member
Пости ж там про ф75 були.7mindfields: ↑ 24.11.2024 20:11 Аула за 1700 зараз, то реально імба ( в бюджеті до 2к), хоча трохи дорожче можна зібрати monsgeek m1v3 (баребон, провідна версія, 50$) на жовтих гатеронах про (десь 600грн) і якихось дешевих аби капах(400грн), і вийде це все добро десь за 3100грн
-
7mindfields
Member
На алі з купоном, я ж писавБарбарис: ↑ 25.11.2024 14:45Пости ж там про ф75 були.7mindfields: ↑ 24.11.2024 20:11 Аула за 1700 зараз, то реально імба ( в бюджеті до 2к), хоча трохи дорожче можна зібрати monsgeek m1v3 (баребон, провідна версія, 50$) на жовтих гатеронах про (десь 600грн) і якихось дешевих аби капах(400грн), і вийде це все добро десь за 3100грн
-
Барбарис
Member
7mindfields, пррпустив схоже. Заради цікавості пошукав, алі знаходить лише безпровідну ф75.
-
7mindfields
Member
Безпровід це ж плюсБарбарис: ↑ 25.11.2024 15:20 7mindfields, пррпустив схоже. Заради цікавості пошукав, алі знаходить лише безпровідну ф75.
-
Kosdnepr
Member
Оце я розумію Black Friday :
- спойлер
-
leif
Member
Kosdnepr
мої вітання солідна знижка. теж плануєте модити в бік тотального сайленту?
мої вітання солідна знижка. теж плануєте модити в бік тотального сайленту?
-
Kosdnepr
Member
leif
Не прям тотального, але так, максимально тиху.
Це коли час з'явиться, а поки вона займе почесне місце на полиці клавіатурних ніштяків)
Не прям тотального, але так, максимально тиху.
Це коли час з'явиться, а поки вона займе почесне місце на полиці клавіатурних ніштяків)
-
mult
Member
Підскажіть нубасу якийніколи не мав клави менше 87 клавіш
Зацікавила така nuphy field75 he.
Ну в принципі мабуть і не важливо саме яка клава, головне цікавить формфактор 75.
Там бачу немає клавіші delete.
Як з такої клави в біос зайти якщо вхід на цю клавішу?
Ну в принципі мабуть і не важливо саме яка клава, головне цікавить формфактор 75.
-
7mindfields
Member
З 60% бордами працює через фн (але не зі всіма), навіть якщо ні, завжди можна купити якусь мембранку за 100грн для доступу в біос.mult: ↑ 26.11.2024 09:30 Підскажіть нубасу якийніколи не мав клави менше 87 клавіш
-
mult
Member
7mindfields
Як мене кумарить ця тенденція до мінімалізму.
Ну от 87 я вважаю в самий раз, а менше це вже кастрація потрібних час від часу кнопок навіть геймеру.
Я не працюю за компом, але навіть мені час від часу потрібні деякі кнопки які викидають.
І головне самі такі нормальні клави виходять як не 75 так в 60.
Тут вже пару сторінок назад було обговорення швидкодії клавіатур.
Я якраз от щукаю новеньку клавіатуру, але хочеться якщо вже міняти то щоб було нормальне і по латенсі.
Ну прямо супер відгуку мені особливо не потрібно і 8000 герц теж спірно, просто хочу з хорошим відгуком.
Доречі воно нагружатиме систему так же як і мишка у 8000 чи клавіатура так не грузить пк?
Ось наприклад як альтернативу розглядаю ще Keychron Q5 Max і NuPhy Halo96 v2, якщо вірити rtings у них відгук по проводу в районі 3.2 мс, що думаю теж достатньо буде для любого геймера.
Цікаво механіки є ще швидші за 3 мс може хтось чув?
Можна і спробувати ту магнітну, вроді відгуки нормальні і якщо я там delete якось знайду
Поки не можу остаточно вирішити
У мене зараз Дакі 2 tkl, брав тут на сайті, з хорошою шумо ізоляцією, на чері сайлент ред, все чудово працює, претензій немає.
Просто хочеться щось новеньке.
Як мене кумарить ця тенденція до мінімалізму.
Ну от 87 я вважаю в самий раз, а менше це вже кастрація потрібних час від часу кнопок навіть геймеру.
Я не працюю за компом, але навіть мені час від часу потрібні деякі кнопки які викидають.
І головне самі такі нормальні клави виходять як не 75 так в 60.
Тут вже пару сторінок назад було обговорення швидкодії клавіатур.
Я якраз от щукаю новеньку клавіатуру, але хочеться якщо вже міняти то щоб було нормальне і по латенсі.
Ну прямо супер відгуку мені особливо не потрібно і 8000 герц теж спірно, просто хочу з хорошим відгуком.
Доречі воно нагружатиме систему так же як і мишка у 8000 чи клавіатура так не грузить пк?
Ось наприклад як альтернативу розглядаю ще Keychron Q5 Max і NuPhy Halo96 v2, якщо вірити rtings у них відгук по проводу в районі 3.2 мс, що думаю теж достатньо буде для любого геймера.
Цікаво механіки є ще швидші за 3 мс може хтось чув?
Можна і спробувати ту магнітну, вроді відгуки нормальні і якщо я там delete якось знайду
Поки не можу остаточно вирішити
У мене зараз Дакі 2 tkl, брав тут на сайті, з хорошою шумо ізоляцією, на чері сайлент ред, все чудово працює, претензій немає.
Просто хочеться щось новеньке.