Небінарним чорним, що відчуває себе білим.S: ↑ 03.11.2024 17:28 Та ладно ну станет Шепард небинарным негром делов то.
Останні статті і огляди
Новини
Dragon Age: The Veilguard не отримає DLC, BioWare концентрує зусилля на наступній Mass Effect
-
taras_cs
Member
-
fantomrulezz
Member
Головна проблема Veilguard не в інклюзивності, це скоріше стало черговою червоною ганчіркою для гравців.Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 23:37драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
Головна проблема Veilguard в тому, що це відверто посередня гра у всьому.
Посередній і нецікавий геймплей, який набрид за годину гри.
Посередній сюжет.
Посередній графон і звук.
Посередні і нудні персонажі і пофіг лгбт вони чи ні.
Астаріон з БГ3 зі всією своєю манерністю в мільйон разів кращий персонаж за всіх початкових персів Veilguard, хай би навіть вони були натурали.
Зробив рефанд.
Така ж хрінь, як і Інквізиція.
100/100 які їй ліплять деякі ігрожури - це маркер жахливого стану ігрожурналістики, де інклюзивність важливіша за якість гри.
-
Tetronga
Member
Тут треба ще додати, що бг3 це, не дивлячись на бюджет, інді гра від самостійної студії. Над нею не стояв видавець і не тикав пальцем, вказуючи як треба робити і як не треба. Тому там білі угнєтателі робили як вони самі хотіли - можеш займатись сексом хоч з твариною, але це не буде виставлено на перший план в грі.Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 23:37 драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
В драгонагі ж діалоги дають знати, що сценаристи писаки саме на інклюзивність в першу чергу і працювали.
Ще й цей графон а-ля Фортнайт
-
kairo
Member
БГ3, це повноцінна ААА. Із потужною маркетинговою кампанією, хайпом сексу із ведмедем та інклюзивності. В грі до тебе буквально пристають інші чоловіки:Tetronga: ↑ 04.11.2024 12:32Тут треба ще додати, що бг3 це, не дивлячись на бюджет, інді гра від самостійної студії. Над нею не стояв видавець і не тикав пальцем, вказуючи як треба робити і як не треба. Тому там білі угнєтателі робили як вони самі хотіли - можеш займатись сексом хоч з твариною, але це не буде виставлено на перший план в грі.Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 23:37 драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
В драгонагі ж діалоги дають знати, що сценаристи писаки саме на інклюзивність в першу чергу і працювали.
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... ay-lgbtq/
-
Samilo
Member
Tetronga
Чому ви тулите слово "інклюзивність" навіть не знаючи, що це означає??
Україна на сьогоднішній день країна де потреби інклюзії одні із найбільших в світі. У нас купа інвалідів і просто жахлива кількість серед дітей.
Чому ви тулите слово "інклюзивність" навіть не знаючи, що це означає??
Україна на сьогоднішній день країна де потреби інклюзії одні із найбільших в світі. У нас купа інвалідів і просто жахлива кількість серед дітей.
-
Геральт
Member
Там як з фемінізмом, початкове поняття спотворили до рівня, коли воно вже сприймається виключно в негативній конотаціїSamilo: ↑ 04.11.2024 14:07інклюзивність
-
Tetronga
Member
Читати не вмієш чи що? БГ3 це інді гра. Ларіан майже єдині в індустрії, що зберігають самостійність в мають великі грошіkairo: ↑ 04.11.2024 13:05БГ3, це повноцінна ААА. Із потужною маркетинговою кампанією, хайпом сексу із ведмедем та інклюзивності. В грі до тебе буквально пристають інші чоловіки:Tetronga: ↑ 04.11.2024 12:32
Тут треба ще додати, що бг3 це, не дивлячись на бюджет, інді гра від самостійної студії. Над нею не стояв видавець і не тикав пальцем, вказуючи як треба робити і як не треба. Тому там білі угнєтателі робили як вони самі хотіли - можеш займатись сексом хоч з твариною, але це не буде виставлено на перший план в грі.
https://www.thegamer.com/baldurs-gate-3 ... ay-lgbtq/
Все інше скоріш згоден, але тоді і масс ефекти час в сегмент помиїв перенести
-
kairo
Member
Така сама інді, як і Велігард. Вуконг із бюджетом в $43 млн, теж "інді". Так я точного визначення терміну немає, туди можна пхати все, що завгодно включаючи багатомільйонні проекти типу БГ3.Tetronga: ↑ 04.11.2024 14:48 Читати не вмієш чи що? БГ3 це інді гра. Ларіан майже єдині в індустрії, що зберігають самостійність в мають великі гроші
Все інше скоріш згоден, але тоді і масс ефекти час в сегмент помиїв перенести
-
Enjthesilence
Member
Як би в драгон ейдж, тебе також ніхто не заставляє робити гермофродита і романсити гомосексуальні стосунки.StingerYar: ↑ 04.11.2024 01:10Тому що в BG3 все це просто є, ніхто не акцентує на цьому увагу, ніхто не тичить цим в обличчя, і не будує гру навколо таких "прогресивних" убер-фіч. Роби що хочеш і живи з наслідками своїх рішень. Брама відмінно демонструє справжню толерантність якою вона і повинна бути - пофігізмEnjthesilence: ↑ 03.11.2024 23:37драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
Відправлено через 6 хвилин 32 секунди:
Кожен в твоєму лагері бі-сексуал, якщо проходив квест Астаріона, не нагадаєш чим він займався з одним з полонених вампірів? Lady Shar лезбійка просто, короче в чому питання? Я не захищаю ДА, я ще не грав навіть в неї, просто дивно коли одну гру за це ругають, а в інший теж саме не помічаютьГеральт: ↑ 04.11.2024 09:02Можна приклад темношкірого ельфа в BG3? Або транса? Діалоги там божественні, а не написані для галочки аби тільки лиш щось повісточне пропхати.Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 23:37 драгон ейдж не захищаю, але дивно хейтети одну гру за "інклюзивність" і тд, а наприклад той же балдурс гейт 3 де все це є, абсолютно всі компаніони бі-сексуальні, купа лгбт персонажів, також можна робити гермофродита у редакторі, там чогось ніхто не плакав про це і це абсолютно не завадило бг3 стати однією з кращих ігор 2023 року
А так, все правильно. BG3 чудова гра і на ті недоліки закривали очі. Тут дуже посередня (і то ще м'яко кажучи) гра і пробачити повістку немає за що.
-
Геральт
Member
Enjthesilence
Астаріона я кікнув в першу ж ніч, дерев'яним кілком. Ібо нєфіг )
Тому не можу нагадати чим він там міг би займатись, бо просто не знаю.
А крім протагноіста, паті складалась виключно з жінок. Так що їхня "бі" мені не заважала. І романсив всіх по черзі, зупинившись на бісині, бо гаряча
А питання в тому, де в БГ3 негри-ельфи? The Veilguard не пройшов, але підозрюю, що там і негри-гному можуть бути )
Астаріона я кікнув в першу ж ніч, дерев'яним кілком. Ібо нєфіг )
Тому не можу нагадати чим він там міг би займатись, бо просто не знаю.
А крім протагноіста, паті складалась виключно з жінок. Так що їхня "бі" мені не заважала. І романсив всіх по черзі, зупинившись на бісині, бо гаряча
А питання в тому, де в БГ3 негри-ельфи? The Veilguard не пройшов, але підозрюю, що там і негри-гному можуть бути )
-
VirusikZloy
Member
Прошел сегодня игру ,если бы она называлась на dragon ege то никто бы ничего не говорил .. а мне понравилась ) графика конечно отличная , да были душные моменты и побочные квесты но основной сюжет норм, и да на игру всего пару боссов драконов и финальный очень мало … не жалею что потратил время
-
Numb
Junior
Ага, їхні підкати бувають різкуваті і неочікуваніГеральт: ↑ 04.11.2024 19:53 Enjthesilence
Астаріона я кікнув в першу ж ніч, дерев'яним кілком. Ібо нєфіг)
Щодо негрів ельфів, то це ж форготен ріалмс, там є дроу, є сонячні ельфи які мають темніший віддіток шкіри типу редгардів ТES)
-
Геральт
Member
Numb
Вони там
Вони там
- синюшні
- чорні
-
YoDA_91
Member
Что именно было? Вышеуказанные персонажи не предназначены для однополого романса