Dragon Age: The Veilguard не отримає DLC, BioWare концентрує зусилля на наступній Mass Effect

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

yariksom: 03.11.2024 14:15
Lekrs: 03.11.2024 13:53 Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
Давно вже так і було, поки хтось не придумав порізати повну гру і кавалок коду продавати як dlc, а далі понесло в різних варіаціях, років 15 як мабуть +/-.
Цей "хтось" - World of Warcraft. Коли один маунт в ммошці приносить більше бабла чим всі продажі всіх частин StarCraft 2.
Всі зробили свої висновки.
yariksom
Member

Повідомлення

Геральт: 03.11.2024 17:06
StingerYar: 03.11.2024 16:10 По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная
Цікаво, що мається на увазі під тим "іншим". Бойовка там нудна. Сайд активностей нема взагалі. Крафту нема. Пазли примітивні. Прокачка якась безтолкова. І навіть шмот намальований на відчепись. Мені трапився шолом без щілини для очей. :insane:
Цей шолом якраз перший, ну який здобути можна.
А сама гра дика компіляція з усього до чого дотягнутися могли, бій - від God of War, скорочення шляхів - від RE (двері закриті з іншої сторони, драбинки, які спускати потрібно), загальній антураж і стражі - від підземель ельфів Скайріма п’ятого, костюмчики з різноманітних азійських і не дуже ММОРПГ, це тільки те, що запримітив.
В інших іграх теж беруть краще, але не так очевидно
S
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 03.11.2024 15:40Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.
Mass Effect шикарен особенно в режиме интерактивного кино. Вменяемой фантастики все равно практически не выходит.

Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
StingerYar: 03.11.2024 13:53Руки геть від Mass Effect!
Та ладно ну станет Шепард небинарным негром делов то. :)
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Після настільки поганого Veilguard страшно уявити, що цей труп Bioware зробить в наступній частині Mass Effect.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Геральт: 03.11.2024 17:06Цікаво, що мається на увазі під тим "іншим". Бойовка там нудна. Сайд активностей нема взагалі. Крафту нема. Пазли примітивні. Прокачка якась безтолкова. І навіть шмот намальований на відчепись. Мені трапився шолом без щілини для очей. :insane:
Почіпав, і мені не сподобалось, я ж написав "задовільна", а не о мої боги, революція, найкраще 11/10 :gigi:
ArmagedoonZergs: 03.11.2024 17:18Цей "хтось" - World of Warcraft. Коли один маунт в ммошці приносить більше бабла чим всі продажі всіх частин StarCraft 2.
Всі зробили свої висновки.
Це взагалі окрема тема, всі плювались, бойкотували, а потім просто вжух і взяли мовчки, і весь Дорногал їми забитий, схавали :laugh: :lol:
Мене скоріше бентежить те, що сам маунт коштує як усілякі повноцінні ігри Premium Edition / Deluxe Edition в день релізу, от та ж сама Dragon's Dogma 2, і народ показує що така практика "ну норм, йопіте, несіть ще" :censoured:
S: 03.11.2024 17:28Та ладно ну станет Шепард небинарным негром делов то.
listen-here.jpg
Shade
Member

Повідомлення

Це тобто вони відмовляються від dlc, знаходячись під крилом видавця, який свого часу додумався випускати dlc для dlc?) І це на тлі, як заявляється, шаленого успіху гри?) Схоже, не все там так веселково з продажами зрештою.
divinity
Member

Повідомлення

Shade
Який шалений успіх? Гра, яка робилась 10 років, від студії з колись світовим ім'ям, коли багато фанатів чекали нову гру серії, сотні мішків грошів витрачені на рекламу/рецензії і максимальний онлайн був десь 80к? Витрачено десь 250-500 мільйонів на гру, сам можеш порахувати скільки вони заробили.

Як на мене, це шалений провал. Навіть у старфілда був пік десь 450к.

Проблема цієї гри - це не Dragon Age. І все інше - все посередньо. Навіть позитивні оцінки в стімі "ну це погане, це погане і це погане, але взагалі нічо так". Ті хто купують гру, більш схиляються щоб хвалити, бо інакше вони самі в своїх очах будуть вважатися ідіотами.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Нічого ви не розумієте в успішному успіху, панове! :gigi: :laugh:
8660154.png
kairo
Member

Повідомлення

vsx: 03.11.2024 17:12
StingerYar: 03.11.2024 16:10 Где-то не там смотрите, вот steamdb. Справедливости ради: у игры радикальные проблемы с иммерсией + переписанным миром где вместо крови и жестокости какой-то ути-пути Hogwarts Legacy, персонажами + диалогами, и сочащейся отовсюду woke-повесточкой. По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная, и тем же амерам оно нравится (и неудивительно) :-/
Я играл в эту игру несколько часов и полностью солидарен с оценкой игроков выше. А steamdb мне до одного места, пусть хоть 100% поставят.

Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
waryag: 03.11.2024 16:17 Навчіться відрізняти ревю-бомбінг ображених від оцінок гравців.
Я теж її так оцінюю, чому мені вчитися? Чи я теж ображений?
Ви ж самі прекрасно розумієте, що оцінка на Метакрітік накручена школотою. Оцінка на Стім 75% на основі 10000 рецензій людей, які грали в Велігард, а не просто подивились хайпові відео та побігли ставити нулі, як тупі хомячки.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Не знаю як люди можуть грати новий драгонейдж, я не гомофоб, але мені фізично боляче стало коли побачив "воно", на стільки мерзотну модельку персонажа це навіть спеціально не зробиш, водночас хочеться блювати і розквасити цю морду цеглиною...
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
А сама гра здалась мені неймовірно нудною починаючи бойовкою, геймплейно та діалогами, коли мені потрібно було після прологу поговорити з компаньйонами я спіймав себе на думці "та щось впадлу" і видалив гру бо бажання заходити в неї не було жодного.
kairo
Member

Повідомлення

StingerYar: 03.11.2024 18:45 Нічого ви не розумієте в успішному успіху, панове! :gigi: :laugh:
8660154.png
Veilguard із своїм 85к макс онлайну скоро досягне рівня провального Відьмака 3 :laugh:
Screenshot 2024-11-03 185143.png
Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
Витрачено десь 250-500 мільйонів на гру, сам можеш порахувати скільки вони заробили.
На гру витратили 250-500 мільярдів, інфа сотка :laugh:
більш схиляються щоб хвалити, бо інакше вони самі в своїх очах будуть вважатися ідіотами.
Чому ж на інші ігри нижчі оцінки в Стім, на них вони не будуть "в своїх очах вважатися ідіотами"?
Востаннє редагувалось 03.11.2024 19:22 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
vsx
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 03.11.2024 17:47 Після настільки поганого Veilguard страшно уявити, що цей труп Bioware зробить в наступній частині Mass Effect.
Нічого не зробить. Гра провалиться в продажі і студію закриють.
Fiend
Member

Повідомлення

Чекнув піратку, хоча планував купувати: поганий сюжет, діалоги, такий собі комбат, навіть не торкаючись лгбт теми - просто нудна гра. Надія на файний наступний Mass Effect розтанула.
Kassatka
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.11.2024 13:53 Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
DEF__IniT__: 03.11.2024 15:07 Lekrs
Про взагалі не згоден
Часто це реально доповнення до повноціннї гри
Раніше слова DLC взагалі не вживали, були доповнення, і це було чудова річ, до хорошої популярної гри додати продовження, нову кампанію, новий контент - значна економія ресурсів при приблизно такій самій кількості годин проходження, замість того щоб з нуля робити нові модельки, нову механіку, новий баланс для гри, яка не факт ще що вистрілить. Як вигідно розробнику, так і корисно споживачу. Warcraft 3 і Frozen Throne, Red Alert 2 і Yuri's Revenge, Red Alert 3 і Uprising, Warhammer 40,000: Dawn of War і водночас Winter Assault, Dark Crusade та неймовірна Soulstorm, Tropico 3 і Absolute Power, Tropico 4 і Modern Times, хоча й сама Tropico 4 по факту більше доповнення до Tropico 3, а не нова гра. :super: :pray: :jump:
Розпилювання ж готової гри на дрібні DLC для кожного перду це звичайно рак, але без цього ніяк в сучасній цифровій дистрибуції. :( Водночас і продати задешево базову гру, хто не готовий витрачати багато часу на проходження її з усіма нюансами і усім контентом, або вагається чи зайде йому ця гра, щоб потім використовувати додатковий контент. І у той же час можливість добре заробити на тих, хто хоче по повній зануритись чи фанатіє від гри/серії ігор. Частенько базова гра продається за копійки або взагалі безкоштовна, щоб залучити побільше бажаючих, а потім вже схиляти до купівлі того чи іншого контенту за достатні кошти, деякі DLC взагалі можуть розглядатися як донат фанатів гри на знак подяки розробникам. А я особисто зазвичай не надто звертаю увагу на ціну базової гри, а дивлюся на ціну повного комплекту з усіма DLC і вирішую, чи готовий купувати все разом.
kairo
Member

Повідомлення

Мені зазвичай вистачає основної гри і проходити доповнення бажання вже немає. Звичайно є виключення типу Фантом Ліберті, але в більшості своїй, це додаткові N годин того самого геймплею. Навіть в Ню Вегас я лише сюжетку пройшов, а там ще 6 DLC було, які в мене включені в Ультімейт(шара від EGS).
Kassatka
Member

Повідомлення

Ще чудова річ буває, коли в мультиплеєрі хост, який має усі DLC, створює катку, а до нього приєднуються гравці без DLC, але в межах цієї катки у них працює ніби DLC куплені. Якщо базова гра за копійки на розпродажі або безкоштовна, то взагалі шара. У Crusader Kings 2 наскільки знаю так працює, хоча сам я в мультиплеєри як правило ні в яких іграх не граю, тож не пробував. Доречі базова версія CK2 саме стала безкоштовною після виходу CK3, а з усіма DLC без знижок коштує понад 6 тис. грн.
destructX
Member

Повідомлення

біотварі вирішили загубити ще й прекрасний Масс Еффект і порочити честь Шепарда? жах :(
kairo
Member

Повідомлення

destructX: 03.11.2024 20:53 біотварі вирішили загубити ще й прекрасний Масс Еффект і порочити честь Шепарда? жах :(
Андромеда вийшла 7 років назад.
destructX
Member

Повідомлення

kairo: 03.11.2024 21:06
destructX: 03.11.2024 20:53 біотварі вирішили загубити ще й прекрасний Масс Еффект і порочити честь Шепарда? жах :(
Андромеда вийшла 7 років назад.
Ну андромеда курить в стороні в порівнянні з вейлгардом :eek:
Rederst
Member

Повідомлення

Після останньої частини з усім непотребом повістки, очікувати на нормальну гру марно. :spy:
Відповісти