Останні статті і огляди
Новини
Dragon Age: The Veilguard не отримає DLC, BioWare концентрує зусилля на наступній Mass Effect
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Dragon Age: The Veilguard не отримає DLC, BioWare концентрує зусилля на наступній Mass Effect
Бачу, свято не закінчується
Бачу, свято не закінчується
-
Lekrs
Member
Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Руки геть від Mass Effect!
"Цей" Bioware зробить там діалоги рівня школи Вася 5-В, де максимальні проблеми будуть виглядати як "ой, мою особистість не приймає моя сім'я, плак-плак-плак", а персонажі будуть наративити "ой дивись, який лазер, я думаю його треба навести на двері" наче гравець мозка не має... і буде в нас не рятування галактики і відмінна космоопера, а якась дичина в академії N7
"Цей" Bioware зробить там діалоги рівня школи Вася 5-В, де максимальні проблеми будуть виглядати як "ой, мою особистість не приймає моя сім'я, плак-плак-плак", а персонажі будуть наративити "ой дивись, який лазер, я думаю його треба навести на двері" наче гравець мозка не має... і буде в нас не рятування галактики і відмінна космоопера, а якась дичина в академії N7
-
yariksom
Member
Давно вже так і було, поки хтось не придумав порізати повну гру і кавалок коду продавати як dlc, а далі понесло в різних варіаціях, років 15 як мабуть +/-.Lekrs: ↑ 03.11.2024 13:53 Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
-
Enjthesilence
Member
"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53 Руки геть від Mass Effect!
-
sagifire
Member
"Амінь" (С)
-
mertvei
Member
StingerYar
Таки да руки прочь ,от масс эффект,я даже не представляю просто во что они его превратят .
Таки да руки прочь ,от масс эффект,я даже не представляю просто во что они его превратят .
-
S
Member
Как это переходить а бабло, выпустят при околонулевых затратах тебе платный скин на какой то доспех или меч и соберут с фанатов миллиончик другой если игра популярна.Lekrs: ↑ 03.11.2024 13:53Як на мене, dlc взагалі не потрібні. Потрібно одразу робити повноцінну гру, і переходити до розробки іншої.
-
DEF__IniT__
Member
Lekrs
Про взагалі не згоден
Часто це реально доповнення до повноціннї гри
З останіх длс які проходив Talos Principle: Road to Gehena, Besiege: The Splintered Sea, Factorio: Space Age, Outer Wilds: Echoes of the Eye.
У всіх випадках це чудове доповнення до основної гри без необхідності в новій частині
Про взагалі не згоден
З останіх длс які проходив Talos Principle: Road to Gehena, Besiege: The Splintered Sea, Factorio: Space Age, Outer Wilds: Echoes of the Eye.
У всіх випадках це чудове доповнення до основної гри без необхідності в новій частині
-
vsx
Member
Road to Gehenna считаю лучшим DLC который когда-либо делалиDEF__IniT__: ↑ 03.11.2024 15:07 Lekrs
Про взагалі не згоден
-
Inqizitor2022
Member
Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.
-
vsx
Member
Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
-
Gelonyrum
Member
Вона закінчилась на кінцівці МЕ3... Найобідніше було тим, хто бережно імпортував свої сейви з 1-2 частин щоб дізнатись, що в результаті воно ні на що не вплине, кайф)Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 14:27"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53 Руки геть від Mass Effect!
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Кіберпанк шедевральна гра, одна з найкращих. Як і трилогія масефекту (якщо не рахувати кінцівку 3 частини)Inqizitor2022: ↑ 03.11.2024 15:40 Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.
-
yurarad
Member
С таким подходом можно всё упростить и будет всё уровня 5 класса, если так брать всё очень просто, а сложности каждый для себя сам в большинстве создает. Сюжет так и рисуется, каждый борется за своё превосходство, и здесь уже идет сюжет, наполнения происходящего от точки А к точке Б. Киберпанк ни чем не отличается, просто другое наполнение событий, а суть всегда одна +-.Inqizitor2022: ↑ 03.11.2024 15:40 Зачем нужен Масс Эффект, в первых трёх частях были и диалоги уровня 5 класс школы и проблемы уровня "древних убили роботы, злодеи пытаются помочь роботам завоевать галактику", и только великий Шепард сможет всё спасти. Да в сравнении с этим Кибербаг 2077 вполне себе хорошая игра.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Enjthesilence: ↑ 03.11.2024 14:27"відмінна космоопера" закінчилась 7 років назад: "Mass Effect: Andromeda"
Дропни вони плашку "Mass Effect" - норм гра, як окрема, особливо на фоні сьогоденняGelonyrum: ↑ 03.11.2024 15:50Вона закінчилась на кінцівці МЕ3
Где-то не там смотрите, вот steamdb. Справедливости ради: у игры радикальные проблемы с иммерсией + переписанным миром где вместо крови и жестокости какой-то ути-пути Hogwarts Legacy, персонажами + диалогами, и сочащейся отовсюду woke-повесточкой. По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная, и тем же амерам оно нравится (и неудивительно)vsx: ↑ 03.11.2024 15:42 Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
Screenshot_1.png
-
waryag
Member
Хай роблять. Є невелика ймовірність, що будуть прогресувати і випустять щось нормлаьне, ні - біс з ними.StingerYar: ↑ 03.11.2024 13:53Руки геть від Mass Effect!
Навчіться відрізняти ревю-бомбінг ображених від оцінок гравців.vsx: ↑ 03.11.2024 15:42Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
-
TerryCone
Member
Найбільше, що не сподобалось при першому погляді - це геть непідходяща атмосфера до сетінгу. Світ Dragon Age доволі похмурий, коїться апокаліпсис, навала Створінь Пітьми. А що у Veilguard? Неоновий яскравий піу-піу-оумай з графікою, дещо схожою на піксарівськи та сучасні діснеєвські мульти. Це не Dragon Age, туди тільки плашку розкрученого бренду причепили аби, як це завжди робиться, зрубати бабла на очікуваннях фанатів. Але це зовсім інший продукт, як на мене.
-
kairo
Member
Це ті люди, які пишуть рецензії після перегляду гри на Ютубіvsx: ↑ 03.11.2024 15:42 Кстати оценки у новой DA просто огонь. Люди по достоинству оценили творчество великой компании.
Screenshot_1.png
-
Геральт
Member
Цікаво, що мається на увазі під тим "іншим". Бойовка там нудна. Сайд активностей нема взагалі. Крафту нема. Пазли примітивні. Прокачка якась безтолкова. І навіть шмот намальований на відчепись. Мені трапився шолом без щілини для очей.StingerYar: ↑ 03.11.2024 16:10 По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная
-
vsx
Member
Я играл в эту игру несколько часов и полностью солидарен с оценкой игроков выше. А steamdb мне до одного места, пусть хоть 100% поставят.StingerYar: ↑ 03.11.2024 16:10 Где-то не там смотрите, вот steamdb. Справедливости ради: у игры радикальные проблемы с иммерсией + переписанным миром где вместо крови и жестокости какой-то ути-пути Hogwarts Legacy, персонажами + диалогами, и сочащейся отовсюду woke-повесточкой. По всем остальным вопросам она вполне удовлетворительная, и тем же амерам оно нравится (и неудивительно)
Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
Я теж її так оцінюю, чому мені вчитися? Чи я теж ображений?waryag: ↑ 03.11.2024 16:17 Навчіться відрізняти ревю-бомбінг ображених від оцінок гравців.