інтернет = 1 Гбіт/с

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 15:43
Борщ: 01.11.2024 15:40
Ану пруфи давай)

Відправлено через 57 секунд:

Я б також послухав:)
Тем что "типовые свичи" покотрым ведет сеть провайдер и обслуживает провайдер и ОН несет за них отвественность и должен мне привести 1 Гигабит хоть на скуртках, а вот моя сетевая карта - это утсройство лично мое и если оно ломается, то провайдер за нее не отвечает .... так понятнее?

И если ко мне не пришел Гигабит от провайдера -я говорю ему, дружище ищи проблему (в свичах, скрутаках и т.д.) - но по договру должен быть вот тут на входе в квартиру 1 ГИГАБИТ и никак иначе.
Так можна було почати з того що ти нічого не вмієш і всього боїшся і на цьому закінчити. А то так довго розповідати про ефімерні проблеми +1 точки комутації щоб виявилось що ти просто в це не зміг.

Відправлено через 47 секунд:
Liquidator: 01.11.2024 15:52 Опять же - ты пишешь сугубо свои нелепые домыслы. Ты знаешь какой у меня договор с провайдером, и что и как он по нему обязан? Нет - так зачем же ты мне пишешь совой очередной перл, если речь совсем не о том ? :facepalm:
Показуй договір де тобі пров гарантує гігабітний канал.

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Liquidator: 01.11.2024 15:52
Борщ: 01.11.2024 15:44
Що таке типові і нетипові свічі?
Тебе гугл отключили? Почитай - здесь не образовательный ресурс и я не преподаватель чтобы отвечать на твои глупые вопросы, которые не касаются темы разговороа ;)
Гугл нічого не знає про твої визначення. Давай розказуй боєць з роутерами.
Liquidator
Member

Повідомлення

tablestikus: 01.11.2024 16:36
Liquidator: 01.11.2024 10:59

Лепеишь здесь фантастику только ты, а я тебе говорю реальные вещи - проверять надо напрямую встевуху выкинув нахрен роутер. "Обычные дропы" - софтверные или жлезные - это потеря сигналана по вине принимающего устройства, и если оно рвет сеть и не предоставляет тебе инет - оно не пережовывает то что на него приходит, по софтверным или же железным причнам.
Так у тебе нема реальних речей, тільки якісь фанстастичні історії відірвані від реальності. Якщо рветься лінк - то треба розбиратися що з лінком. Пропускна спроможність тут ні до чого.
Какой фантстический бред? Чувак несколько страниц назад написал "мне приходит 600 мегабит вместо 1 гигабита в чем проблема?". Я ему написал выкини роутер из цепочки и померяй, если нет скорости близкой к гигабиту - пинай провайдера. Оказалось, что он мерял скорость подключившись через роутер и этот роутер с какойто включеной в нем бесполезной лабудой срезал ему инет до 600 мегабит. И я поведал ему историю что я имея 1 гигабит дома уже более 10 лет и попробывав еще тогда тогда роутеры, тоже получал срезы интернета нароутере по скоростям, поэтому роутерами я лично после никогда не пользовался и не пользуюсь до сих пор для раздачи вайфай у себя по хате, при этом спокойно раздаю вайфай и не вижу в этом проблем, так как для раздачи вафли по хате роутер не нужен в принципе как устройство, легко можно обходиться без него так как на любой материнке и любом ноуте есть вайфай модуль и его можно юзать для раздачи вафли. НО после......... налетели фанаты роутеров, которых я сразу окрестил "клубом поціновуваівчів роутеров" и начали мне рассказывать сови мысли о том что роутеры юзают все и вся и без них никак, и они "ничего не режут скрость", потом начали мне рассказывать о свичах провайдеров, о том ка инет приходит к абонету сколько точек ироутеров он проходит...... ну кароче из серии, как обычно "шось почув и шось побачив, зайду поумнічаю".... :lol:
tablestikus
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 16:50
tablestikus: 01.11.2024 16:36
Так у тебе нема реальних речей, тільки якісь фанстастичні історії відірвані від реальності. Якщо рветься лінк - то треба розбиратися що з лінком. Пропускна спроможність тут ні до чого.
Какой фантстический бред? Чувак несколько страниц назад написал "мне приходит 600 мегабит вместо 1 гигабита в чем проблема?". Я ему написал выкини роутер из цепочки и померяй, если нет скорости близкой к гигабиту - пинай провайдера. Оказалось, что он мерял скорость подключившись через роутер и этот роутер с какойто включеной в нем бесполезной лабудой срезал ему инет до 600 мегабит. И я поведал ему историю что я имея 1 гигабит дома уже более 10 лет и попробывав еще тогда тогда роутеры, тоже получал срезы интернета нароутере по скоростям, поэтому роутерами я лично после никогда не пользовался и не пользуюсь до сих пор для раздачи вайфай у себя по хате, при этом спокойно раздаю вайфай и не вижу в этом проблем, так как для раздачи вафли по хате роутер не нужен в принципе как устройство, легко можно обходиться без него так как на любой материнке и любом ноуте есть вайфай модуль и его можно юзать для раздачи вафли. НО после......... налетели фанаты роутеров, которых я сразу окрестил "клубом поціновуваівчів роутеров" и начали мне рассказывать сови мысли о том что роутеры юзают все и вся и без них никак, и они "ничего не режут скрость", потом начали мне рассказывать о свичах провайдеров, о том ка инет приходит к абонету сколько точек ироутеров он проходит...... ну кароче из серии, как обычно "шось почув и шось побачив, зайду поумнічаю".... :lol:
Ну не вмієш ти налаштувати роутер - замов за гроші спеціаліста що тобі налаштує, у чому проблема? А не розповідай що вони чогось не можуть через те що ти не розбираєшся в темі. Я он на фрази саппорта перевантажити роутер просто кажу що я передьорнув порт зі свого боку і кажу що бачу на лінку і чомусь проблеми спокійно вирішують без перевантаження.
Holdyfolds
Member

Повідомлення

tablestikus: 01.11.2024 16:48 Гугл нічого не знає про твої визначення. Давай розказуй боєць з роутерами.
Про типовий світч це я написав вище, маючи на увазі некерований або smart світч, якими зазвичай домашні юзери роблять комутацію мережі у себе в квартирі.
Liquidator
Member

Повідомлення

Поэтому - надо вам да юзайте роутеры, я ж не против это удобно - и я искренне рад что у вас нет с ними проблем. А я лично для себя решил исключить эту возможную проблему еще тогда и посей день обхожусь без оной за ненадобностью.
tablestikus
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 16:57 Поэтому - надо вам да юзайте роутеры, я ж не против это удобно - и я искренне рад что у вас нет с ними проблем. А я лично для себя решил исключить эту возможную проблему еще тогда и посей день обхожусь без оной за ненадобностью.
В мережевій картці на компі можливі затримки і обмеження - треба вже напряму в сраку пхати для повного занурення в мережу!
Liquidator
Member

Повідомлення

tablestikus: 01.11.2024 16:54
Liquidator: 01.11.2024 16:50

Ну не вмієш ти налаштувати роутер - замов за гроші спеціаліста що тобі налаштує, у чому проблема? А не розповідай що вони чогось не можуть через те що ти не розбираєшся в темі. Я он на фрази саппорта перевантажити роутер просто кажу що я передьорнув порт зі свого боку і кажу що бачу на лінку і чомусь проблеми спокійно вирішують без перевантаження.
Чтобы ты понимал расскажу тебе подробнее, тогда впервые столкнувшись с роутерами Я ДАЛ ДАЖЕ ДЕНЕГ СПЕЦИАЛИСТАМ, чтобы ОНИКУПИЛИ MНЕ НОРМАЛЬНЫЙ и НАСТРОИЛИ - купили тогда еще тпа навороченный гигабитный микротик за 150 баксов, настроили все вроде бы ничего спидтест нережет, но при банальной загрузке торрента на полном гигабите, роутер начинал перегреваться и срезать скорость, потом мне принесли АСУС подешевле, тот тем более с моими нагрузками не справлялся, а на более дорогие роутеры, которые возможно бы и прожевали все нагрузки - по 300-500 долларов я посчитал что тратиться непомерно дорого, поэтому просто отказался от них и живу без них до сих пор за ненадобностью, ведь вайфай прекрасно раздается и посредством вайфай модуля, что уже есть на любой нормальной материнке.
tablestikus
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 17:05
tablestikus: 01.11.2024 16:54
Чтобы ты понимал расскажу тебе подробнее, тогда впервые столкнувшись с роутерами Я ДАЛ ДАЖЕ ДЕНЕГ СПЕЦИАЛИСТАМ, чтобы ОНИКУПИЛИ MНЕ НОРМАЛЬНЫЙ и НАСТРОИЛИ - купили тогда еще тпа навороченный гигабитный микротик за 150 баксов, настроили все вроде бы ничего спидтест нережет, но при банальной загрузке торрента на полном гигабите, роутер начинал перегреваться и срезать скорость, потом мне принесли АСУС подешевле, тот тем более с моими нагрузками не справлялся, а на более дорогие роутеры, которые возможно бы и прожевали все нагрузки - по 300-500 долларов я посчитал что тратиться непомерно дорого, поэтому просто отказался от них и живу без них до сих пор за ненадобностью, ведь вайфай прекрасно раздается и посредством вайфай модуля, что уже есть на любой нормальной материнке.
Невигадані історії про які неможливо мовчати (с)
Liquidator
Member

Повідомлення

tablestikus: 01.11.2024 17:01
Liquidator: 01.11.2024 16:57 Поэтому - надо вам да юзайте роутеры, я ж не против это удобно - и я искренне рад что у вас нет с ними проблем. А я лично для себя решил исключить эту возможную проблему еще тогда и посей день обхожусь без оной за ненадобностью.
В мережевій картці на компі можливі затримки і обмеження - треба вже напряму в сраку пхати для повного занурення в мережу!
Конечно же возможно всё, но не надо мне пытаться рассказывать полнейший берд и несуразицу о том, что вариант провайдер-роутер-ваша сетвая карта надежне чем вариант провайдер-ваша сетевая карта, так как этого не может быть впринципе. :facepalm:
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Holdyfolds
smart світч
А это еще шо такое :insane:
Liquidator
Member

Повідомлення

tablestikus: 01.11.2024 17:09
Liquidator: 01.11.2024 17:05

Невигадані історії про які неможливо мовчати (с)
Ну так и вы напрваляйтесь в клуб.....вы поняли какой :laugh:

Відправлено через 27 хвилин 42 секунди:
AI_Avenger: 01.11.2024 16:44
Liquidator: 01.11.2024 16:13
Ну зачем писать этот бред? Да если бы вы хотя бы чуть-чуть поинтересовались статистикой сколько детей совершает самоубийств, преступлений и прочей фигни начитавшись всякого бреда в социальных сетях, насмотревшись сериалов типа "слово потсона" и т.д и т.п., вы бы не были таким категоричным в своих суждениях, поэтому какой никакой родительский контроль обязан быть, какой бы "тиранией" это не казалось.
Засобами нормального роутера контроль налагодити досить просто і легко. І з додатком на телефоні можете будь-який пристрій у мережі вимикати від Інтернету чи обмежувати швидкість. Плюс роутер вам надасть додатковий захист від проникнень у вашу мережу як шлюз (звичайно ж, не 100%). А так вам доводиться все це на комп'ютері реалізовувати програмно - і працювати потім на такому комп'ютері буде менш зручно за рахунок навантаження, яке на нього лягатиме (чи у вас він як виділений сервер доступу працює, а до нього вже всі інші пристрої в домашній мережі підключаються, типу Smart-TV, ноутбуків, планшетів, телефонів тощо?). Якщо років 20 тому в подібній схемі як у вас ще був достатній сенс, то зараз мінусів як на мене більше ніж плюсів. Навіть принтери зараз набагато зручніше в мережу підключати, ніж напряму через комп'ютер, особливо якщо цим принтером не ви одні користуєтеся. Бо якби було так як ви стверджуєте, то в серйозних компаніях ніхто б не заморочувався топологією мережі, керованими світчами, виділеними шлюзами та мережевими екранами. І затримок там ніяких не буде. Відкрию секрет - навіть напряму в комп все одно з вашого гігабіта частина пакетів ітиме на технічні речі, тобто чистого гігабіта саме інформації ви не отримаєте. Плюс більшість провайдерів дають вам ДО 1 Гбіт/с, а не гарантовано. Гарантовано, як вам уже зазначали, буде коштувати зовсім інші гроші (причому чималі). На самих бюджетних роутерах затримки можуть бути при великому навантаженні (багато клієнтів, слабенький процесор, мало пам'яті тощо), але на нормальному більш-менш, не кажучи вже про топові рішення - ви аж ніяких затримок не побачите.
1) Якби була потреба у всьому цьому шо ви описуєте, неодмінно я би цим усим цим скористався, але років зо 10 я не дивлюся ТВ взагалі і телевізорів навіть нема ухаті, а "з кучі" вайфай пристроїв - це 4 смартфони + два ноути + планшет+ зарядна екофло та блуетті - на все це достатньо роздавати прям з ПК вайфай картою і це практично ніяк не нагрузить мій доволі потужний домашній ПК, а того контролю за тими приладами, що є достатньо.
2) Я вже писав раніше, шо параноїдальний брєд (не особисто ваш а взагалі) "про захист домашнього ПК" я нормально не можу сприймати, бо ваш домашній ПК повірте - нікому не потрібен і не інтересний (ви ж не банк чи державна база даних і т.п.) і за 25 років шо я користуюся інтренетом ВДОМА Я НЕ БАЧИВ ні хакреських атак насебе, ні навіть банальних вірусів, окрім кряків та патчів на програми ;) Тому якось це все дивно читати, ви просто проаналізуйте чи комусь ваш ПК потрібно взламувати зі сторони і чи врятує той "захист" якшо вас вирішать взламати специ-хакери? Отож ... Тому винаписали кучу тексту, але ж до домашніх реалій він має мало відношення.
3) Скільки дає мій провайдер і як губляться пакети і де я все це розумію, але я вже писав раніше фактом є те, шо провайдер-ваша мережева карта завжди надійніше ніж провайдер-роутер-мережева карта, тому кожен обирає для себе варіант самотужки, кому важливіше мати більше керованості, він трохи нехтує надійністю, втраченими пакетами, можливими глюками тощо, кому це критично як мені - той викидає зщайві елементи - якось так;) :beer:
AI_Avenger
Junior

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 17:05 Чтобы ты понимал расскажу тебе подробнее, тогда впервые столкнувшись с роутерами Я ДАЛ ДАЖЕ ДЕНЕГ СПЕЦИАЛИСТАМ, чтобы ОНИКУПИЛИ MНЕ НОРМАЛЬНЫЙ и НАСТРОИЛИ - купили тогда еще тпа навороченный гигабитный микротик за 150 баксов, настроили все вроде бы ничего спидтест нережет, но при банальной загрузке торрента на полном гигабите, роутер начинал перегреваться и срезать скорость, потом мне принесли АСУС подешевле, тот тем более с моими нагрузками не справлялся, а на более дорогие роутеры, которые возможно бы и прожевали все нагрузки - по 300-500 долларов я посчитал что тратиться непомерно дорого, поэтому просто отказался от них и живу без них до сих пор за ненадобностью, ведь вайфай прекрасно раздается и посредством вайфай модуля, что уже есть на любой нормальной материнке.
Тобто це було 10 років тому, коли ви вперше зіткнулися з роутерами. Отримали негативний досвід на одній конкретній моделі. Зараз повірте, все набагато краще навіть у домашньому сегменті таких пристроїв, не кажучи вже про продуктивні, а тим більше професійні рішення. Той же провайдер вам теж роздає через певний свій роутер (керований світч, сервери доступу, шлюзи, медіаконвертори і т.п.), і сам від аплінка отримує теж через купу вузлів.
Хоча в цілому прагнення з вашого боку зменшити кількість вузлів в ланцюжку від вас до якогось сайту чи сервера - цілком зрозуміле. Наскільки доречно так робити - це вже інше питання. Якщо для ваших задач подібного використання вистачає і ви так звикли - то ваша справа. Хоча сучасний роутер, увімкнений 24/7 - річ дуже зручна як вдома, так і десь в офісі тощо. Аби лише не був дешевим однодіапазонним 2.4ГГц. Тут економити не треба. Але повірте, зручностей користування роутером набагато більше ніж тих МОЖЛИВИХ проблем які ви описуєте. Плюс не забувайте про можливі вимкнення світла. Роутер споживає набагато менше ніж стаціонарний комп'ютер. А користі дає багато. При наявності USB-портів можна навіть зекономити на купівлі NAS, якщо фінанси обмежені. Але повторюю - це ваша справа, як саме користуватися.

Відправлено через 7 хвилин 16 секунд:
Liquidator: 01.11.2024 17:43
AI_Avenger: 01.11.2024 16:44 Засобами нормального роутера контроль налагодити досить просто і легко. І з додатком на телефоні можете будь-який пристрій у мережі вимикати від Інтернету чи обмежувати швидкість. Плюс роутер вам надасть додатковий захист від проникнень у вашу мережу як шлюз (звичайно ж, не 100%). А так вам доводиться все це на комп'ютері реалізовувати програмно - і працювати потім на такому комп'ютері буде менш зручно за рахунок навантаження, яке на нього лягатиме (чи у вас він як виділений сервер доступу працює, а до нього вже всі інші пристрої в домашній мережі підключаються, типу Smart-TV, ноутбуків, планшетів, телефонів тощо?). Якщо років 20 тому в подібній схемі як у вас ще був достатній сенс, то зараз мінусів як на мене більше ніж плюсів. Навіть принтери зараз набагато зручніше в мережу підключати, ніж напряму через комп'ютер, особливо якщо цим принтером не ви одні користуєтеся. Бо якби було так як ви стверджуєте, то в серйозних компаніях ніхто б не заморочувався топологією мережі, керованими світчами, виділеними шлюзами та мережевими екранами. І затримок там ніяких не буде. Відкрию секрет - навіть напряму в комп все одно з вашого гігабіта частина пакетів ітиме на технічні речі, тобто чистого гігабіта саме інформації ви не отримаєте. Плюс більшість провайдерів дають вам ДО 1 Гбіт/с, а не гарантовано. Гарантовано, як вам уже зазначали, буде коштувати зовсім інші гроші (причому чималі). На самих бюджетних роутерах затримки можуть бути при великому навантаженні (багато клієнтів, слабенький процесор, мало пам'яті тощо), але на нормальному більш-менш, не кажучи вже про топові рішення - ви аж ніяких затримок не побачите.
1) Якби була потреба у всьому цьому шо ви описуєте, неодмінно я би цим усим цим скористався, але років зо 10 я не дивлюся ТВ взагалі і телевізорів навіть нема ухаті, а "з кучі" вайфай пристроїв - це 4 смартфони + два ноути + планшет+ зарядна екофло та блуетті - на все це достатньо роздавати прям з ПК вайфай картою і це практично ніяк не нагрузить мій доволі потужний домашній ПК, а того контролю за тими приладами, що є достатньо.
2) Я вже писав раніше, шо параноїдальний брєд (не особисто ваш а взагалі) "про захист домашнього ПК" я нормально не можу сприймати, бо ваш домашній ПК повірте - нікому не потрібен і не інтересний (ви ж не банк чи державна база даних і т.п.) і за 25 років шо я користуюся інтренетом ВДОМА Я НЕ БАЧИВ ні хакреських атак насебе, ні навіть банальних вірусів, окрім кряків та патчів на програми ;) Тому якось це все дивно читати, ви просто проаналізуйте чи комусь ваш ПК потрібно взламувати зі сторони і чи врятує той "захист" якшо вас вирішать взламати специ-хакери? Отож ... Тому винаписали кучу тексту, але ж до домашніх реалій він має мало відношення.
3) Скільки дає мій провайдер і як губляться пакети і де я все це розумію, але я вже писав раніше фактом є те, шо провайдер-ваша мережева карта завжди надійніше ніж провайдер-роутер-мережева карта, тому кожен обирає для себе варіант самотужки, кому важливіше мати більше керованості, він трохи нехтує надійністю, втраченими пакетами, можливими глюками тощо, кому це критично як мені - той викидає зщайві елементи - якось так;) :beer:
1) ну раз вам вистачає такої моделі користування - то добре, але роутер зручніше, IMHO.
2) звичайно ж при великому бажанні зламати можуть все що захочеш, але роутер з файрволом дещо ускладнить цей процес. Та і взагалі, при наявній актуальній системі з останніми оновленнями безпеки - ломанути буде ще та задача. Більшість вдалих атак - це вина самого користувача (десь зайві права надав, десь щось запустив чи клацнув - і все). Та і соціальну інженерію не відміняли. Тому тут ще дуже багато залежить від користувача.
3) Чи надійніше мережева карта в комп'ютері - це ще дивлячись що. До речі, вам ще один аргумент - наприклад якимось чином ви отримуєте стрибок напруги по дротовому підключенні. Напряму в компі є вірогідність як мінімум виходу з ладу мережевої карти (скоріше за все вбудованої в материнку), а то й взагалі інших компонентів. При наявності роутера постраждає в такому випадку скоріше за все лише він. Тим більше якщо роутер нормальний, то при виходу з ладу основного мережевого порту WAN нічого не завадить переналаштувати під WAN інший порт - хороші роутери надають таку можливість.
Rucha
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 16:50Оказалось, что он мерял скорость подключившись через роутер и этот роутер с какойто включеной в нем бесполезной лабудой срезал ему инет до 600 мегабит.
В кривих руках у компа напряму швидкість "складає - 300-500 Мбіт"
В тебе самого комп гальмує сітку, в чому ти сам зізнався по посиланню вище.
І ще він буде розказувати який класний в нього комп, та які галимі у всіх роутери... :down:
tablestikus
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 17:12
Конечно же возможно всё, но не надо мне пытаться рассказывать полнейший берд и несуразицу о том, что вариант провайдер-роутер-ваша сетвая карта надежне чем вариант провайдер-ваша сетевая карта, так как этого не может быть впринципе. :facepalm:
Якщо все зробити нормально і правильно то так, надійніше.
Adamantium
Ghost

Повідомлення

ага, и сети по всему миру надо по такому же принципу построить, даа :laugh:
долой роутеры - сетевые карты в каждый дом :gigi:
Liquidator
Member

Повідомлення

Rucha: 01.11.2024 18:44
Liquidator: 01.11.2024 16:50Оказалось, что он мерял скорость подключившись через роутер и этот роутер с какойто включеной в нем бесполезной лабудой срезал ему инет до 600 мегабит.
В кривих руках у компа напряму швидкість "складає - 300-500 Мбіт"
В тебе самого комп гальмує сітку, в чому ти сам зізнався по посиланню вище.
І ще він буде розказувати який класний в нього комп, та які галимі у всіх роутери... :down:
Не хватло еще, что бы еще и роутер вносил совою лепту :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Adamantium: 01.11.2024 19:23

ага, и сети по всему миру надо по такому же принципу построить, даа :laugh:
долой роутеры - сетевые карты в каждый дом :gigi:
А это тут при чем? - крыша едет не спеша? :spy: :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
tablestikus: 01.11.2024 19:01

Якщо все зробити нормально і правильно то так, надійніше.
Вначале почитай что такое КПД устройства, если в школе тебе не рассказывали, а дальше уже будем разговаривать про "нормально i правильно" и т.д. :rotate: :popcorn:

Відправлено через 12 хвилин 7 секунд:
AI_Avenger: 01.11.2024 18:14 Зараз повірте, все набагато краще навіть у домашньому сегменті таких пристроїв, не кажучи вже про продуктивні, а тим більше професійні рішення.
Друже для мене особисто поки що всі можливі плюшки від звичайного роутера мають другосортне значення, тому я їх не використовую, але ж є моделі які поєднують і ОНУ Гпон+Роутер. Мені все одно прийшлося свого часу встановити окремо ОНУ при переході на оптику, тому варіант з ОНУ+роутер у одному присторї (і такі моделі є) - я зара особисто вбачаю доцільними і розглядаю до покупки. - https://service-provider.tp-link.com/gpon/xx530v/ - от оецй напевно можна буде брати, коли буде у продажу в Україні , чи хоча б цей https://service-provider.tp-link.com/gp ... ifications, а впродажі в Україні я бачив лише https://www.tp-link.com/ru/service-prov ... /#overview - нажаль, але ІМХО він вже дещо застарілий, можливо є ще якісь подібні моделі від інших виробників, якшо можете порадьте, але я не зустрічав у продажі в Україні.
Adamantium
Ghost

Повідомлення

А это тут при чем? - крыша едет не спеша?
вам уже 3 человека доказывают одно, а вы все стоите на своем - так о чем тут говорить?
если вы ничего кроме своей квартиры не видели/не пользовали в плане сетевых технологий - какой смысл что-то дальше обсуждать?
так у кого в итоге крыша то едет? :gigi:
S
Member

Повідомлення

Liquidator: 01.11.2024 17:12Конечно же возможно всё, но не надо мне пытаться рассказывать полнейший берд и несуразицу о том, что вариант провайдер-роутер-ваша сетвая карта надежне чем вариант провайдер-ваша сетевая карта, так как этого не может быть впринципе. :facepalm:
Чем меньше устройств в цепочке тем конечно лучше, но что бы прям так сильно влияло в данном случае отсутствие роутера то вряд ли. Если развить тему то можно оптическую сетевуху поставить и включиться напрямую в ядро провайдера или вообще в какой то IX если денег хватит. :gigi:
Liquidator
Member

Повідомлення

S: 01.11.2024 21:59
Liquidator: 01.11.2024 17:12Конечно же возможно всё, но не надо мне пытаться рассказывать полнейший берд и несуразицу о том, что вариант провайдер-роутер-ваша сетвая карта надежне чем вариант провайдер-ваша сетевая карта, так как этого не может быть впринципе. :facepalm:
Чем меньше устройств в цепочке тем конечно лучше, но что бы прям так сильно влияло в данном случае отсутствие роутера то вряд ли. Если развить тему то можно оптическую сетевуху поставить и включиться напрямую в ядро провайдера или вообще в какой то IX если денег хватит. :gigi:
Да естественно удобнее и ломается оно очевидно что не часто, но многие люди мысль о том, что можно и без этого обойтись при надобности - воспринимают неадекватно в штыки, ведь это не так как они привыкли, не так как у них дома "все работает", поэтому я немного утрируя фактами издеваюсь с местных "экспертов" из 8А и 9Б класса, которым надо рассказывать о понятии КПД - рассказывать как ребенку простымим словами на фактаже и напростых случаях, о том, что есть еще куча разных интересных вещей и вариантов, о том что другие люди иначе смотрят и н амир и на построение домашней сети отдавая предпочтение иным вещам;) Для примера иногда я читаю телеграм чат своего провайдера - раздел тепподдержка - там люди жалуются постоянно на обрывы, пропадание линка и т.п. и 95% сообщений типа - "У МЕНЯ ПРОПАЛ ИНТЕРНЕТ - ШО ТРАПИЛОСЬ?" - ответ "ПОДКЛЮЧИТЕ НАПРЯМУЮ КАБЕЛЬ В НОУТБУК ИЛИ ПК" - УРА ЗАРАБОТАЛО :lol:

Відправлено через 40 хвилин 8 секунд:
Adamantium: 01.11.2024 21:49
А это тут при чем? - крыша едет не спеша?
вам уже 3 человека доказывают одно, а вы все стоите на своем - так о чем тут говорить?
если вы ничего кроме своей квартиры не видели/не пользовали в плане сетевых технологий - какой смысл что-то дальше обсуждать?
так у кого в итоге крыша то едет? :gigi:
Я вижу что некоторые неадекваты лишь пытаются утверждать несбыточную ересь, о том что включение посредством роутера не медленнее включения посредством кабеля на прямую без участия роутера, а это в корне не так и потери будут всегда хоть и мизерные и незаметные глазу - но все равно будут
Відповісти