не ну если б был то не помешал бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон ))leif: ↑ 25.10.2024 19:073d ІЧ скан нінужон!snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:03только надо чуть ближе к телефону подносить, даже без подсветки
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
leif
Member
так не буває. але взагалі я не знаю, що треба робити з айфоном, щоб він не прожив 2 дні від 1 заряду, ну хіба що прям втикати в нього весь час. вимикаєш сірі, вимикаєш усілякі АОД та іншу фігню, сповіщення для всього, крім 2-3 найбільш важливих додатків, оновлення в фоні всього що не портрібно і вуаля спокійно 2 дні доволі активного використання, на вечір другого дня треба зарядити. а в 16 ще краще батарейка тримає. так шо тут взагалі байдуже жере чи не жере. а по ціні, то я не думаю, що заміна фейсайді на сканер відбитку сильно б здешевшила айфони, там інакше ціна формується.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:08 бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон
-
snapdragon999
Member
если верить чату gpt то эта ерунда стоит 10-15 баксов ,себестоимость датчиков для фейс айди .Не знаю на сколько правда .Но это еще нужно разработать и поддерживать .leif: ↑ 25.10.2024 19:12так не буває. але взагалі я не знаю, що треба робити з айфоном, щоб він не прожив 2 дні від 1 заряду, ну хіба що прям втикати в нього весь час. вимикаєш сірі, вимикаєш усілякі АОД та іншу фігню, сповіщення для всього, крім 2-3 найбільш важливих додатків, оновлення в фоні всього що не портрібно і вуаля спокійно 2 дні доволі активного використання, на вечір другого дня треба зарядити. а в 16 ще краще батарейка тримає. так шо тут взагалі байдуже жере чи не жере. а по ціні, то я не думаю, що заміна фейсайді на сканер відбитку сильно б здешевшила айфони, там інакше ціна формується.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:08 бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон
- спойлер
-
"Однако на основе данных от аналитических агентств, оценивающих структуру себестоимости айфонов, известно, что модуль Face ID обходится примерно в 10–15 долларов США за комплект"
Оптические сканеры (чаще всего устанавливаются под экраном): около 2-4 долларов США. Они работают путем освещения пальца и захвата изображения отпечатка, но могут быть менее точными в условиях яркого света.
Ультразвуковые сканеры (чаще используются в флагманах, таких как Samsung Galaxy S-серии): их себестоимость выше, около 7-10 долларов США. Ультразвуковой датчик создает 3D-образ отпечатка, что повышает его надежность и точность, особенно при использовании влажных или загрязненных пальцев.
Емкостные сканеры (в основном в кнопках на корпусе устройства): самые доступные, их себестоимость около 1-3 долларов США. Они часто устанавливаются в более бюджетных моделях смартфонов.
-
leif
Member
собівартість заліза в айфоні взагалі не така вже і висока, але по собівартості саме залізної частини щось рахувати в наші часи це дичина. софтова частина, маркетинг, екоситема (як залізна так і софтова) в якій ведуться якісь суміжні розробки, платіжні операції, реклама, співпраця з іншими конторами, тут офігієш шось вираховувати. так чи інакше, заробляє на айфоні епл потужно, тут ні в кого сумнівів немає.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:19себестоимость датчиков для фейс айди
скільки вирішили, що їм як продавцю оптимально, стільки і коштує. купувати ж ніхто не змушує, це не товар першої необхідності та й альтернатив йому предостатньо.
-
snapdragon999
Member
я б лучше самсунг ультра взял чем айфон какой то,если стоял выборleif: ↑ 25.10.2024 19:31собівартість заліза в айфоні взагалі не така вже і висока, але по собівартості саме залізної частини щось рахувати в наші часи це дичина. софтова частина, маркетинг, екоситема (як залізна так і софтова) в якій ведуться якісь суміжні розробки, платіжні операції, реклама, співпраця з іншими конторами, тут офігієш шось вираховувати. так чи інакше, заробляє на айфоні епл потужно, тут ні в кого сумнівів немає.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:19себестоимость датчиков для фейс айди
скільки вирішили, що їм як продавцю оптимально, стільки і коштує. купувати ж ніхто не змушує, це не товар першої необхідності та й альтернатив йому предостатньо.
-
leif
Member
snapdragon999
ну то ти, а статистику світову бачив по продажах? так отож.
ну то ти, а статистику світову бачив по продажах? так отож.
-
snapdragon999
Member
не бачив,где я мог ее видеть ?
-
leif
Member
-
snapdragon999
Member
ссылку скинь на сайт.Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.leif: ↑ 25.10.2024 19:41 snapdragon999
неуважно читаєш топік, нещодавно було.
можеш пошукаті свіжішу, якщо вона вже є. там буде те саме.
-
leif
Member
snapdragon999
ти гуглом не вмієш користуватись?
ну добре, тримай:
https://www.forbes.com/sites/johnkoetsi ... e-samsung/
Відправлено через 58 секунд:
ну пошукай сам іншу статистику. я почекаю
ну добре, тримай:
Відправлено через 58 секунд:
ага, в жовтому бульварному виданні форбс. все так і працюєsnapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:45Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.
-
snapdragon999
Member
я не верю в эту статистику .Больше похоже на статистику Западных стран и США. Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард.leif: ↑ 25.10.2024 19:46 snapdragon999
ну добре, тримай:
Відправлено через 58 секунд:ага, в жовтому бульварному виданні форбс. все так і працюєsnapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:45Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.
-
leif
Member
погано з англійською? це по всьому світу. не на заході. на всіх ринках.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:48Больше похоже на статистику Западных и США
це лише твої припущення. а це статистика в поважному виданні. ще раз кажу, хоч на якій мові, хоч в яких виданнях знайди мені іншу статистику саме по світових продажах.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:48Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард
-
snapdragon999
Member
Вот что выдаёт ИИ. Там где нормальные источники то на 1 месте Самсунг, потом яблоко, потом сяоми, потом BBK.leif: ↑ 25.10.2024 19:50погано з англійською? це по всьому світу. не на заході. на всіх ринках.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:48Больше похоже на статистику Западных и СШАце лише твої припущення. а це статистика в поважному виданні. ще раз кажу, хоч на якій мові, хоч в яких виданнях знайди мені іншу статистику саме по світових продажах.snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:48Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард
- спойлер
-
leif
Member
це все на що ти спромігся?snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:54Вот что выдаёт ИИ
я ж тобі по найбільш популярних моделях статистику скинув, а ти мені частку виробника на ринку ще й від ШІ
тримай за 2023 рік від IDC (знаєш же що таке IDC?):
https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS51776424
apple топ1 постачальник смарфонів в світі в цей рік.
можливо в цьому році буде інакше і як і в попередні роки самс знову вийде на 1 місце, а наступного року знову яблуко, але це +/- кілька відсотків, загальна картина там стабільна.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
ну так у самсунгу моделей набагато більше ніж у яблука, відповідно він цілком може бути на 1 місці в загальній частці ринку за рахунок бюджетних лінійок і тд. рейтингу найбільш продаваних моделей телефонів, який я навів вище це аж ніяк не відміняє, розумієш?snapdragon999: ↑ 25.10.2024 19:54Там где нормальные источники то на 1 месте Самсунг, потом яблоко, потом сяоми
-
snapdragon999
Member
Ну ладно, им виднее. Только как они там считали непонятно, только официальные?
-
leif
Member
snapdragon999
Ага, ті айфони, що в "ябко" продають не рахуються
Ага, ті айфони, що в "ябко" продають не рахуються
-
snapdragon999
Member
Как говориться лох не мамонт
-
Dark-seer
Member
Которую страницу одно и то же… я вот собираюсь себе велосипед за 1600евро купить, я тоже по твоему лохомамонт ведущийся на маркетинг?)
-
snapdragon999
Member
Причём тут велосипед? Я сам велосипедист. В этом разбираюсь.1600 это ещё не так уж и дорого.Dark-seer: ↑ 25.10.2024 20:42 я вот собираюсь себе велосипед за 1600евро купить, я тоже по твоему лохомамонт ведущийся на маркетинг?)
Айфоны ещё понятно, но когда дешманские самсунги покупают вместо нормальных китайцев вот это печально.
-
leif
Member
головне, щоб не крадений "б/в з європи"snapdragon999: ↑ 25.10.2024 20:441600 это ещё не так уж и дорого.
Відправлено через 30 секунд:
та як же ж зрозуміло, коли ти нещодавно зовсім інше казав?!snapdragon999: ↑ 25.10.2024 20:44Айфоны ещё понятно