Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 24.10.2024 13:31
snapdragon999: 24.10.2024 13:17

виртуальный это значит что его нема ,так звонить нормально,а в месенджерах может подключивать ,хотя может уже доделали .Но он же звонить мало будет ,в основном текст ?Вот нормальный магаз
.https://cubix.com.ua/xiaomi_redmi_note_ ... tent=25364
Оце як піпсель купувати сірий то погано. А як купувати сірий сяомі то окей :laugh:
ну сяоми ремонтируют везде и запчасти есть .А пиксель не особо беруться и запчастей нема :laugh: .И в сяоми очень редко чето ломаеться .
анти__бот
Member

Повідомлення

Зламане не може зламатися :lol:

Отправлено спустя 6 минут 5 секунд:
Якщо чесно то пікселі це на любителя, що я можу сказати після пари років експлуатації Воно працює і гарно фоткає за невеликий прайс, мені подобається :super: все.
7mindfields
Member

Повідомлення

viperest1: 24.10.2024 13:15 і щоб він не кохав собі з ним мозок
Не корелює з ксяомі
snapdragon999: 24.10.2024 13:33 И в сяоми очень редко чето ломаеться .
Гарна гумореска, я свого часу оцінив це «дуже рідко»
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.10.2024 14:05
А что там ломается в них ?))
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 14:33А что там ломается в них ?))
Телефон :lol: :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 14:34
snapdragon999: 24.10.2024 14:33А что там ломается в них ?))
Телефон :lol: :beer:
да ну бред ,с 16 года ни 1 не поламался ,я ж уже говорил мой редми 3с до сих пор работает ,установил туда 14 андроид линейку.Заменил батарею только за 8 лет .Даже тот донейт сам сказал что кроме программных проблем ,там нечему ломаться . :laugh: А редмики вообще как автомат калашникова работают.
odessitmws
Member

Повідомлення

Відправлено через 36 секунд:
snapdragon999: 24.10.2024 14:33
Как минимум тач перестал реагировать
snapdragon999
Member

Повідомлення

odessitmws: 24.10.2024 14:43 Відправлено через 36 секунд:

Как минимум тач перестал реагировать
то шлейф перетерся от времени :laugh:
анти__бот
Member

Повідомлення

Свайп мабуть потужний був
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 14:58 Свайп мабуть потужний був
У сяоми основная проблема была это датчик приближения глючил в нескольких поколений,а остальное это мизер какой то у единиц.
login55
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 12:45
login55: 24.10.2024 12:41 snapdragon999
неважливо який, головне - бажаний
это какой для тебя ? пиксель какой то за 45 штук
ні не піксель. у сина він є і мені цього вже було достатньо. я на даному етапі не маю мети, лише шлях...

а з офіційними ксяомі особисто з тих кого знаю, що юзали (чол. 10-15) то проблем не було. лише у одному випадку навколо екрану проявилася сітка, а у іншому відвалився проц, але там пацан ганяв ігри не вимикаючи із зарядки.
7mindfields
Member

Повідомлення

З власного досвіду - кнопка ввімкнення чи мікрофон може відригнути спокійно (було мабуть телефонів з 20 за все життя, купа б/в техніки, і таке бачив тільки на ксяомі), та й екран може вмерти рандомно через декілька років (особливо актуально для поко)
Востаннє редагувалось 24.10.2024 16:22 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
анти__бот
Member

Повідомлення

login55: 24.10.2024 16:02не маю мети, лише шлях...
Моя повага шановному самурайському товариству :beer:
Dark-seer
Member

Повідомлення

У меня в семье было штук 6-8сяоми и 1 поко, все телефоны до сих пор включаются. Но абсолютно все не юзабельны
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.10.2024 16:08

З власного досвіду - кнопка ввімкнення чи мікрофон може відригнути спокійно (було мабуть телефонів з 20 за все життя, купа б/в техніки, і таке бачив тільки на ксяомі), та й екран може вмерти рандомно через декілька років (особливо актуально для поко)
Я такого не слышал ,рандомно вмерти .У меня с 16 года работает телефон и намека нет на какие то проблемы с экраном .Нот 9 про предыдущий работает ок на родной батарее уже 4 года скоро ему .Там ставили раньше 3 разных экран ,3 разных тача .Может где то брак попадаеться ,но обычно сразу выявляеться .Просто тупо чтоб он сдох я такого не видел и редми 8т и нот 5 был и нот 4х ,те года по 2 работали .Сейчас у всех сяо поко ставят один экран от тсл .Там все ок.Это уже современные экраны амолед без каких либо болячек.По 2 года гарантии дают значит уверены в качестве .
Bender911
Member

Повідомлення

Xiaomi як і у всіх телефонів проблем вистачає.

Всі проблеми у рідних людей спостерігав:

Рандомні проблеми з роботою NFC-оплати. Стоїть людина на касі, телефон розблокований, пробує оплатити - помилка пару раз, потім ті самі дії - пройшло. Але це потребує часу, буває що після цього термінал без перезапуска операції не хоче сприймати через NFC. На 9t та 11t таку дичину бачив раз 5.

Крім того були декілька оновлень, коли або взгалі не працювала оплата з телефона або працює тільки в режимі коли відкрив Wallet і вибрав карту. Просто розблокований телефон не працював. Не довго, але було неприємно. Людина півінтернету перекопала щоб зрозуміти що робити, бо звикла платити телефоном.

У іншого родича перестало розпізнавати лице в Дії, перевстановлення застосунку не допомогло. Просто постійно очікую що ти покажеш лице в рамці. На іншому сяомі він проходить без проблем. Можна сказати, що це проблема застосунку, але телефонами ми користуємось як раз здебільшого не для дзвінків і якщо критичне ПЗ для людини на ньому не працює, то вимушена купляти інший телефон.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 24.10.2024 17:03
Крім того були декілька оновлень, коли або взгалі не працювала оплата з телефона або працює тільки в режимі коли відкрив Wallet і вибрав карту. Просто розблокований телефон не працював. Не довго, але було неприємно. Людина півінтернету перекопала щоб зрозуміти що робити, бо звикла платити телефоном.
На моем реалми нфс 360 градусов ,любой стороной подносишь и срабатывает и радиус действия увеличился раза в 3 после старого редмика.Я только достал и моментально срабатывает .Но и на том никогда не было проблем с оплатой ,просто хуже сигнал был нфс.На этом не успел поднести уже пикнуло,сантиметров за 20 ))Ви щось таке розповідаєте страшне ,в мене не було таких проблем ніколи ))

Не реально у меня сейчас уже не сяоми мне все равно на них ,просто удивляюсь .
Reinmar
Member

Повідомлення

viperest1: 24.10.2024 13:15 і щоб він не кохав собі з ним мозок
Не корелює з ксяомі
snapdragon999: 24.10.2024 13:33 И в сяоми очень редко чето ломаеться .
Це ж ваша "вибірка". У мене було 2 Сяомі,2 у мами,1 у батька. Всі або праюють або працювали та пішли далі родичам чи були продані. У дівчини був айфон - перестав вмикатися. То що мені казати - що підтверджено, що Епл мусор у порівнянні з Сяомі?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 23.10.2024 16:12
так ти ж нещодавно писав, що постійно користувався таким розблокуванням. ти не юзер андроіду чи як?
Ради прикола попробовал в темноте, лицом нормально разблокируется, только надо чуть ближе к телефону подносить, даже без подсветки.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 19:03только надо чуть ближе к телефону подносить, даже без подсветки
3d ІЧ скан нінужон!
Відповісти