Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:07
snapdragon999: 25.10.2024 19:03только надо чуть ближе к телефону подносить, даже без подсветки
3d ІЧ скан нінужон!
не ну если б был то не помешал бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон ))
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 19:08 бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон
так не буває. але взагалі я не знаю, що треба робити з айфоном, щоб він не прожив 2 дні від 1 заряду, ну хіба що прям втикати в нього весь час. вимикаєш сірі, вимикаєш усілякі АОД та іншу фігню, сповіщення для всього, крім 2-3 найбільш важливих додатків, оновлення в фоні всього що не портрібно і вуаля спокійно 2 дні доволі активного використання, на вечір другого дня треба зарядити. а в 16 ще краще батарейка тримає. так шо тут взагалі байдуже жере чи не жере. а по ціні, то я не думаю, що заміна фейсайді на сканер відбитку сильно б здешевшила айфони, там інакше ціна формується.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:12
snapdragon999: 25.10.2024 19:08 бы и если это не жрало батарею и не удорожало телефон
так не буває. але взагалі я не знаю, що треба робити з айфоном, щоб він не прожив 2 дні від 1 заряду, ну хіба що прям втикати в нього весь час. вимикаєш сірі, вимикаєш усілякі АОД та іншу фігню, сповіщення для всього, крім 2-3 найбільш важливих додатків, оновлення в фоні всього що не портрібно і вуаля спокійно 2 дні доволі активного використання, на вечір другого дня треба зарядити. а в 16 ще краще батарейка тримає. так шо тут взагалі байдуже жере чи не жере. а по ціні, то я не думаю, що заміна фейсайді на сканер відбитку сильно б здешевшила айфони, там інакше ціна формується.
если верить чату gpt то эта ерунда стоит 10-15 баксов ,себестоимость датчиков для фейс айди .Не знаю на сколько правда .Но это еще нужно разработать и поддерживать .
спойлер
"Однако на основе данных от аналитических агентств, оценивающих структуру себестоимости айфонов, известно, что модуль Face ID обходится примерно в 10–15 долларов США за комплект"

Оптические сканеры (чаще всего устанавливаются под экраном): около 2-4 долларов США. Они работают путем освещения пальца и захвата изображения отпечатка, но могут быть менее точными в условиях яркого света.

Ультразвуковые сканеры (чаще используются в флагманах, таких как Samsung Galaxy S-серии): их себестоимость выше, около 7-10 долларов США. Ультразвуковой датчик создает 3D-образ отпечатка, что повышает его надежность и точность, особенно при использовании влажных или загрязненных пальцев.

Емкостные сканеры (в основном в кнопках на корпусе устройства): самые доступные, их себестоимость около 1-3 долларов США. Они часто устанавливаются в более бюджетных моделях смартфонов.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 19:19себестоимость датчиков для фейс айди
собівартість заліза в айфоні взагалі не така вже і висока, але по собівартості саме залізної частини щось рахувати в наші часи це дичина. софтова частина, маркетинг, екоситема (як залізна так і софтова) в якій ведуться якісь суміжні розробки, платіжні операції, реклама, співпраця з іншими конторами, тут офігієш шось вираховувати. так чи інакше, заробляє на айфоні епл потужно, тут ні в кого сумнівів немає.

скільки вирішили, що їм як продавцю оптимально, стільки і коштує. купувати ж ніхто не змушує, це не товар першої необхідності та й альтернатив йому предостатньо.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:31
snapdragon999: 25.10.2024 19:19себестоимость датчиков для фейс айди
собівартість заліза в айфоні взагалі не така вже і висока, але по собівартості саме залізної частини щось рахувати в наші часи це дичина. софтова частина, маркетинг, екоситема (як залізна так і софтова) в якій ведуться якісь суміжні розробки, платіжні операції, реклама, співпраця з іншими конторами, тут офігієш шось вираховувати. так чи інакше, заробляє на айфоні епл потужно, тут ні в кого сумнівів немає.

скільки вирішили, що їм як продавцю оптимально, стільки і коштує. купувати ж ніхто не змушує, це не товар першої необхідності та й альтернатив йому предостатньо.
я б лучше самсунг ультра взял чем айфон какой то,если стоял выбор :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
ну то ти, а статистику світову бачив по продажах? так отож.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:35 snapdragon999
ну то ти, а статистику світову бачив по продажах? так отож.
не бачив,где я мог ее видеть ?
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
неуважно читаєш топік, нещодавно було.
спойлер
Зображення
можеш пошукаті свіжішу, якщо вона вже є. там буде те саме.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:41 snapdragon999
неуважно читаєш топік, нещодавно було.
спойлер
Зображення
можеш пошукаті свіжішу, якщо вона вже є. там буде те саме.
ссылку скинь на сайт.Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
ти гуглом не вмієш користуватись?

ну добре, тримай:
https://www.forbes.com/sites/johnkoetsi ... e-samsung/

Відправлено через 58 секунд:
snapdragon999: 25.10.2024 19:45Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.
ага, в жовтому бульварному виданні форбс. все так і працює :laugh:

ну пошукай сам іншу статистику. я почекаю :popcorn:
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:46 snapdragon999
ти гуглом не вмієш користуватись?

ну добре, тримай:
https://www.forbes.com/sites/johnkoetsi ... e-samsung/

Відправлено через 58 секунд:
snapdragon999: 25.10.2024 19:45Автор какой то журналист ,которому могли занести яблоко.
ага, в жовтому бульварному виданні форбс. все так і працює :laugh:

ну пошукай сам іншу статистику. я почекаю :popcorn:
я не верю в эту статистику .Больше похоже на статистику Западных стран и США. Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 19:48Больше похоже на статистику Западных и США
погано з англійською? це по всьому світу. не на заході. на всіх ринках.
snapdragon999: 25.10.2024 19:48Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард
це лише твої припущення. а це статистика в поважному виданні. ще раз кажу, хоч на якій мові, хоч в яких виданнях знайди мені іншу статистику саме по світових продажах.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 19:50
snapdragon999: 25.10.2024 19:48Больше похоже на статистику Западных и США
погано з англійською? це по всьому світу. не на заході. на всіх ринках.
snapdragon999: 25.10.2024 19:48Во многих бедных странах пользуються китайцами и там этих людей миллиард
це лише твої припущення. а це статистика в поважному виданні. ще раз кажу, хоч на якій мові, хоч в яких виданнях знайди мені іншу статистику саме по світових продажах.
Вот что выдаёт ИИ. Там где нормальные источники то на 1 месте Самсунг, потом яблоко, потом сяоми, потом BBK.
спойлер
Screenshot_2024-10-25-19-53-25-29_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 19:54Вот что выдаёт ИИ
це все на що ти спромігся? :laugh:

я ж тобі по найбільш популярних моделях статистику скинув, а ти мені частку виробника на ринку ще й від ШІ :lamer:

тримай за 2023 рік від IDC (знаєш же що таке IDC?):
https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS51776424

apple топ1 постачальник смарфонів в світі в цей рік.

можливо в цьому році буде інакше і як і в попередні роки самс знову вийде на 1 місце, а наступного року знову яблуко, але це +/- кілька відсотків, загальна картина там стабільна.

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
snapdragon999: 25.10.2024 19:54Там где нормальные источники то на 1 месте Самсунг, потом яблоко, потом сяоми
ну так у самсунгу моделей набагато більше ніж у яблука, відповідно він цілком може бути на 1 місці в загальній частці ринку за рахунок бюджетних лінійок і тд. рейтингу найбільш продаваних моделей телефонів, який я навів вище це аж ніяк не відміняє, розумієш? :)
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 20:04

apple топ1 постачальник смарфонів в світі в цей рік.

Ну ладно, им виднее. Только как они там считали непонятно, только официальные?
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Ага, ті айфони, що в "ябко" продають не рахуються :gigi: :laugh: :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 25.10.2024 20:30 snapdragon999
Ага, ті айфони, що в "ябко" продають не рахуються :gigi: :laugh: :lol:
Как говориться лох не мамонт
Dark-seer
Member

Повідомлення

Которую страницу одно и то же… я вот собираюсь себе велосипед за 1600евро купить, я тоже по твоему лохомамонт ведущийся на маркетинг?)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dark-seer: 25.10.2024 20:42 я вот собираюсь себе велосипед за 1600евро купить, я тоже по твоему лохомамонт ведущийся на маркетинг?)
Причём тут велосипед? Я сам велосипедист. В этом разбираюсь.1600 это ещё не так уж и дорого.
Айфоны ещё понятно, но когда дешманские самсунги покупают вместо нормальных китайцев вот это печально.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 25.10.2024 20:441600 это ещё не так уж и дорого.
головне, щоб не крадений "б/в з європи" :learn:

Відправлено через 30 секунд:
snapdragon999: 25.10.2024 20:44Айфоны ещё понятно
та як же ж зрозуміло, коли ти нещодавно зовсім інше казав?! :insane:
Відповісти