Apple представила нове покоління iPhone

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 14:33
tablestikus: 11.09.2024 13:55
А до чого макбуки якщо ми говоримо про айфони?
А до того, що рівно цей самий аргумент проштовхували, при чому офіційно, що 8Гб на МВР то як 16 на вінді, але трохи обісрались по факту з цими заявами. І зараз ви робите рівно те саме, тож я провів для вас паралелі.
Ми розмовляємо про телефони.
Mercator
Member

Повідомлення

The_Rusik: 10.09.2024 10:21 ASTON
У кого 11 и новее, обновлятся нет смысла.
Раньше каждое поколение был новый процессор, а тут прям деградация, умышлено, чтобы покупали "про" версию, чтобы получить флагаман. А обычный айфон это уже как "SE", типа айфон, но на минималках.
16-ый прям как айфон 8, но по больше. Цену за что подняли на 100уе? Ведь 128гб так и осталось как и было. Фишек нет, просто фанаты и так купят?
Айфон 17 будет от 999, а про от 1499?
с чего взято что цену подняли? цені остались на том же уровне еще с 12й линейки
DuckRider
Member

Повідомлення

SoVaR: 11.09.2024 14:17
Vlaad13: 11.09.2024 13:58Чи правильно я вас зрозумів що аргументів до якості фото і поганої оптимізаціі під Інстаграм та Фейсбук у немає?
По перше, ніякі аргументи не мають значення в "дискусіях" з маленькими дитинками фанатиками, такими як ти.
Особливо якщо враховувати, що в тебе вистачило клепки посилатись на висновки\відоси руснявих даунів недоблогерів.
По друге, хоч в твоєму випадку і немає сенсу, але скину один з купи прикладів порівнянь від фотографів

А краще б ти йшов уроки робити, а не огляди срусні дивитись :lol:
Пиксель на авто делает dodge n burn технику на фотках, при чем не всегда удачно. На удивление, 12 про мой 6 про уделывает в этом плане, потому что не делает "грязные" тона на коричневых/рыжих оттенках. 7 на разных андроидах делает аналогично. На видеозаписи у него такого нет, но и качество видео такое себе без этих всех обработок. Фотка соотвественно сразу в мусор после такого. Не думаю, что в новом пикселе в этом плане что-то изменилось.
Alligator
Member

Повідомлення

PushKing: 11.09.2024 15:41
Vlaad13: 11.09.2024 15:20 основна причина купівлі Афона - це Інстаграм
Господи, как скучно я живу.
Повністю згоден, буду вважати себе неповноцінним бо у мене немає "основної причини" на телефоні, я навіть в мордоокнигу через браузер захожу при необхідності :lol:
SERGBILL
Member

Повідомлення

Spiryt: 10.09.2024 09:56 а что должно нравится, Хлаоми, который надо через день перепрошивать, что б он не зависал ?
точно так же зависают, как и огрызки. и в ремонт их несут точно так же и те и другие.
GreenMile
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.09.2024 16:28
GreenMile: 11.09.2024 14:33 А до того, що рівно цей самий аргумент проштовхували, при чому офіційно, що 8Гб на МВР то як 16 на вінді, але трохи обісрались по факту з цими заявами. І зараз ви робите рівно те саме, тож я провів для вас паралелі.
Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
tablestikus
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 18:07
Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
Так, знову невигадані історії про 3Гб оперативки сучасному андроїду вистачить :laugh: :laugh: :gigi:
Alligator
Member

Повідомлення

А тепер скажи, що не працює на iPad Pro 9.7" 2016 з 2 Гб ОЗУ :gigi:
GreenMile
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.09.2024 19:56
GreenMile: 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
Так, знову невигадані історії про 3Гб оперативки сучасному андроїду вистачить :laugh: :laugh: :gigi:
Злив зараховано :dontknow:

Відправлено через 6 хвилин 17 секунд:
Alligator: 11.09.2024 14:54
GreenMile: 11.09.2024 14:41 П.. діти не мішки ворочати, правда? Ми поставляемо в ЗСУ і дрони, і планшети (переважно на відрі бо дешевші), то ж про х2 не вистачає пам'яті - розкажіть кому іншому.
В ЗСУ використовують софт для будування маршрутів для створення 3Д мапи місцевості з прольотом усієї визначеної території змійкою у 3 метри? Ага, ага. IPad з 2Гб ОЗУ справляється на ура, Huawey з 3 на 70% мапи зависає бо не вистачає RAM. ;)
По-перше, 3Гб це не х2 від 2Гб, по-друге, не знаю шо там в хуваеях, не юзав, не виключаю, що на ньому можливо і не працює, бо, все ж таки багато чого залежить від того, що виробник нагородив в системі, порівнювати треба на девайсах, де чисте відро, а не не дам те китайці не знаю що наворотили.

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Alligator: 11.09.2024 21:03
GreenMile: 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
А тепер скажи, що не працює на iPad Pro 9.7" 2016 з 2 Гб ОЗУ :gigi:
Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
tablestikus
Member

Повідомлення

GreenMile
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
Alligator
Member

Повідомлення

GreenMile: 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмирали :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2024 00:01
GreenMile: 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмирали :gigi:
Підтримую на всі 100% - мій друг має 8-й айфон ( від 2017 року) і він працює (батарею замінив лише) . Безвідказна штука , був і в багні , в воді - висушив і працює дальше . Стосовно ОС , що встановив скажу хіба завтра , бо він «працює» . Дійсно айфони фактично невбиваємі, знаю-знаю , якщо постаратись, то і хе.р зламати можна , но .. ;) :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2024 00:01але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16
Alligator: 12.09.2024 00:01Який андоїд може похизуватись таким терміном?
Будь-який. Сумісність по прогам з 4го відроїда безперервна. Гугла тільки мріє щось там випилити до 6го чи типу того. Відроїд 4 вийшов в 11му році якщо що.
7mindfields
Member

Повідомлення

Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз просто
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Осьо загуглив, гугл таки перестав підтримувати андроїд 4 минулого року, але народ досі успішно користується гуглплеями і оновлює свої телеги. І того 12 років офіційної підтримки. І все ще діюча неофіційна.
Як вам таке, ілон маск стів джобс?
DuckRider
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.09.2024 01:38 Alligator
Осьо загуглив, гугл таки перестав підтримувати андроїд 4 минулого року, але народ досі успішно користується гуглплеями і оновлює свої телеги. І того 12 років офіційної підтримки. І все ще діюча неофіційна.
Як вам таке, ілон маск стів джобс?
У меня есть телефон на 4.0.4, успешно пылится. Ведро там умерло примерно в 2018. Маркет не обновить, все программы переходят на 5.0 в качестве базовой версии, концом стало то, что сайты не открывались, потому что браузер не обновить, так что то, что ты пишешь - не правда, никакой поддержки там 12 лет небыло, гугл специально убивало четвёрку после выхода 5
Scoffer
Member

Повідомлення

DuckRider
Чому не оновив до 4.4? І навіть 4.0.4 це 19й рік, а не 18й.
DuckRider
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.09.2024 02:43 DuckRider
Чому не оновив до 4.4? І навіть 4.0.4 це 19й рік, а не 18й.
Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
Scoffer
Member

Повідомлення

DuckRider
19й рік це завершення підтримки плеймаркету і, відповідно, прог. На біса на твоєму старому телефоні новий відроїд, щоб завантажувався по 4 години?
І того у тебе десь 9-10 років підтримки було. Ну, не ідеально, але перші вірсії андроїда ковбасило хто куди. Нормалізувалось все приблизно з 5го, плеймаркет на котрому працює досі.
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 12.09.2024 02:5019й рік це завершення підтримки плеймаркету і, відповідно, прог.
І яким чином версія підтримки магазину впливає на версії підтримки прог? :spy:
Відповісти