Ми розмовляємо про телефони.GreenMile: ↑ 11.09.2024 14:33А до того, що рівно цей самий аргумент проштовхували, при чому офіційно, що 8Гб на МВР то як 16 на вінді, але трохи обісрались по факту з цими заявами. І зараз ви робите рівно те саме, тож я провів для вас паралелі.
Останні статті і огляди
Новини
Apple представила нове покоління iPhone
-
tablestikus
Member
-
Mercator
Member
с чего взято что цену подняли? цені остались на том же уровне еще с 12й линейкиThe_Rusik: ↑ 10.09.2024 10:21 ASTON
У кого 11 и новее, обновлятся нет смысла.
Раньше каждое поколение был новый процессор, а тут прям деградация, умышлено, чтобы покупали "про" версию, чтобы получить флагаман. А обычный айфон это уже как "SE", типа айфон, но на минималках.
16-ый прям как айфон 8, но по больше. Цену за что подняли на 100уе? Ведь 128гб так и осталось как и было. Фишек нет, просто фанаты и так купят?
Айфон 17 будет от 999, а про от 1499?
-
DuckRider
Member
Пиксель на авто делает dodge n burn технику на фотках, при чем не всегда удачно. На удивление, 12 про мой 6 про уделывает в этом плане, потому что не делает "грязные" тона на коричневых/рыжих оттенках. 7 на разных андроидах делает аналогично. На видеозаписи у него такого нет, но и качество видео такое себе без этих всех обработок. Фотка соотвественно сразу в мусор после такого. Не думаю, что в новом пикселе в этом плане что-то изменилось.SoVaR: ↑ 11.09.2024 14:17По перше, ніякі аргументи не мають значення в "дискусіях" з маленькими дитинками фанатиками, такими як ти.Vlaad13: ↑ 11.09.2024 13:58Чи правильно я вас зрозумів що аргументів до якості фото і поганої оптимізаціі під Інстаграм та Фейсбук у немає?
Особливо якщо враховувати, що в тебе вистачило клепки посилатись на висновки\відоси руснявих даунів недоблогерів.
По друге, хоч в твоєму випадку і немає сенсу, але скину один з купи прикладів порівнянь від фотографів
А краще б ти йшов уроки робити, а не огляди срусні дивитись
-
Alligator
Member
Повністю згоден, буду вважати себе неповноцінним бо у мене немає "основної причини" на телефоні, я навіть в мордоокнигу через браузер захожу при необхідностіPushKing: ↑ 11.09.2024 15:41Господи, как скучно я живу.Vlaad13: ↑ 11.09.2024 15:20 основна причина купівлі Афона - це Інстаграм
-
SERGBILL
Member
точно так же зависают, как и огрызки. и в ремонт их несут точно так же и те и другие.Spiryt: ↑ 10.09.2024 09:56 а что должно нравится, Хлаоми, который надо через день перепрошивать, что б он не зависал ?
-
GreenMile
Member
Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.tablestikus: ↑ 11.09.2024 16:28Ми розмовляємо про телефони.GreenMile: ↑ 11.09.2024 14:33 А до того, що рівно цей самий аргумент проштовхували, при чому офіційно, що 8Гб на МВР то як 16 на вінді, але трохи обісрались по факту з цими заявами. І зараз ви робите рівно те саме, тож я провів для вас паралелі.
-
tablestikus
Member
Так, знову невигадані історії про 3Гб оперативки сучасному андроїду вистачитьGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
-
Alligator
Member
А тепер скажи, що не працює на iPad Pro 9.7" 2016 з 2 Гб ОЗУGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
-
GreenMile
Member
Злив зарахованоtablestikus: ↑ 11.09.2024 19:56Так, знову невигадані історії про 3Гб оперативки сучасному андроїду вистачитьGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
Відправлено через 6 хвилин 17 секунд:
По-перше, 3Гб це не х2 від 2Гб, по-друге, не знаю шо там в хуваеях, не юзав, не виключаю, що на ньому можливо і не працює, бо, все ж таки багато чого залежить від того, що виробник нагородив в системі, порівнювати треба на девайсах, де чисте відро, а не не дам те китайці не знаю що наворотили.Alligator: ↑ 11.09.2024 14:54В ЗСУ використовують софт для будування маршрутів для створення 3Д мапи місцевості з прольотом усієї визначеної території змійкою у 3 метри? Ага, ага. IPad з 2Гб ОЗУ справляється на ура, Huawey з 3 на 70% мапи зависає бо не вистачає RAM.GreenMile: ↑ 11.09.2024 14:41 П.. діти не мішки ворочати, правда? Ми поставляемо в ЗСУ і дрони, і планшети (переважно на відрі бо дешевші), то ж про х2 не вистачає пам'яті - розкажіть кому іншому.
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.Alligator: ↑ 11.09.2024 21:03А тепер скажи, що не працює на iPad Pro 9.7" 2016 з 2 Гб ОЗУGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07 Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
-
tablestikus
Member
GreenMile
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
я бачив і грався з андроїдами сучасними на 4Гб - це лагуча фігня яка виклика тіки страждання в користувачів, якщо тобі такий мазохізм притаманний - то дивно чого ти хочеш це втирати всім охочуючим
-
Alligator
Member
Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмиралиGreenMile: ↑ 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
-
viperest1
Member
Підтримую на всі 100% - мій друг має 8-й айфон ( від 2017 року) і він працює (батарею замінив лише) . Безвідказна штука , був і в багні , в воді - висушив і працює дальше . Стосовно ОС , що встановив скажу хіба завтра , бо він «працює» . Дійсно айфони фактично невбиваємі, знаю-знаю , якщо постаратись, то і хе.р зламати можна , но ..Alligator: ↑ 12.09.2024 00:01Ось це і є одна з головних переваг яблука, на планшет 2016 року вийшло оновлення iPadOS 16.7.10 7 серпня 2024 р. (так я знаю, що саме актуальне для нових пристроїв 17 але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16). Який андоїд може похизуватись таким терміном? За такий період не те що модель телефона ставала неактуальна, а цілі китайські бренди типу Jiayu вмиралиGreenMile: ↑ 11.09.2024 22:51Те, шо не підтримується його версію ОС, власне як і у відрі.
-
Scoffer
Member
Alligator: ↑ 12.09.2024 00:01але я не бачив нічого, що йде на iOS 17 та вже не запускається на iOS 16
Будь-який. Сумісність по прогам з 4го відроїда безперервна. Гугла тільки мріє щось там випилити до 6го чи типу того. Відроїд 4 вийшов в 11му році якщо що.Alligator: ↑ 12.09.2024 00:01Який андоїд може похизуватись таким терміном?
-
7mindfields
Member
Знову фанати салямі міряються своїми паперовими характеристиками, до сліз простоGreenMile: ↑ 11.09.2024 18:07Окей, поговоримо про телефони. В якому місці пам'ять суттєва тільки для андроїдів? Маю під рукою телефони з 3Гб, 4Гб, 12Гб і 16Гб. З телефону з 3Гб зліз от прямо зараз, через те, що там вже занадто старий андроїд і частина додатків вже не працює.
-
Scoffer
Member
Alligator
Осьо загуглив, гугл таки перестав підтримувати андроїд 4 минулого року, але народ досі успішно користується гуглплеями і оновлює свої телеги. І того 12 років офіційної підтримки. І все ще діюча неофіційна.
Як вам таке, ілон маск стів джобс?
Осьо загуглив, гугл таки перестав підтримувати андроїд 4 минулого року, але народ досі успішно користується гуглплеями і оновлює свої телеги. І того 12 років офіційної підтримки. І все ще діюча неофіційна.
-
DuckRider
Member
У меня есть телефон на 4.0.4, успешно пылится. Ведро там умерло примерно в 2018. Маркет не обновить, все программы переходят на 5.0 в качестве базовой версии, концом стало то, что сайты не открывались, потому что браузер не обновить, так что то, что ты пишешь - не правда, никакой поддержки там 12 лет небыло, гугл специально убивало четвёрку после выхода 5Scoffer: ↑ 12.09.2024 01:38 Alligator
-
Scoffer
Member
DuckRider
Чому не оновив до 4.4? І навіть 4.0.4 це 19й рік, а не 18й.
Чому не оновив до 4.4? І навіть 4.0.4 це 19й рік, а не 18й.
-
DuckRider
Member
Ты будто с другой планеты...
2.37 была базовой на моем телефоне, 4.04 последней на него. 4.04 у меня была ещё в 2014 и уже была нифига не новой, какой 2019год?
-
Scoffer
Member
DuckRider
19й рік це завершення підтримки плеймаркету і, відповідно, прог. На біса на твоєму старому телефоні новий відроїд, щоб завантажувався по 4 години?
І того у тебе десь 9-10 років підтримки було. Ну, не ідеально, але перші вірсії андроїда ковбасило хто куди. Нормалізувалось все приблизно з 5го, плеймаркет на котрому працює досі.
19й рік це завершення підтримки плеймаркету і, відповідно, прог. На біса на твоєму старому телефоні новий відроїд, щоб завантажувався по 4 години?
І того у тебе десь 9-10 років підтримки було. Ну, не ідеально, але перші вірсії андроїда ковбасило хто куди. Нормалізувалось все приблизно з 5го, плеймаркет на котрому працює досі.
-
Alligator
Member
І яким чином версія підтримки магазину впливає на версії підтримки прог?Scoffer: ↑ 12.09.2024 02:5019й рік це завершення підтримки плеймаркету і, відповідно, прог.