Я знаю, що теми про «допоможіть вибрати монік!» не дуже то й люблять, і найчастіше видаляють. І я б не став її створювати, якби просто не замахався вибирати сам!
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Якщо коротко, я шукаю монітор для ноутбука. Переважно для роботи (програмування), але вечорами можна і в ігри пограти.
Тобто -- QHD, не менше 100гц (на ноуті 144, назад лізти на 60-75 гц -- біль) і не VA + обов'язковий Pivot і підтримка DP 1.4.
На жаль, фінаносова ситуація через повномасштабне вторгнення погіршилася катастрофічно (втрачено дім, і все майно, заощадження), бюджет до 13000грн (було б непогано вкластися до 10к, але якщо є варіант доплатити трохи більше, то вай нот).
Однак, посидівши на Розетці, хотлайні та інших місцях (де є розстрочка), я геть заплутався - вибір колосальний, десятки, на перший погляд, однотипних моделей, але різниця в ціні може бути вдвічі більшою.
Чи є у когось інформація, на що варто звертати увагу, які виробники дають максимальну якість дисплея за свою вартість?
І які моделі йдуть БЕЗ колонок, хабів та інших непотрібних наворотів (щоб даремно не витрачати гроші на непотрібний обвіс)?
І що скажете за монітори QUBE? Часто бачу їх, цікаво що за виробник.
Заздалегідь дякую за ваші відповіді.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)