У кожного він свій. Нащо мені ваш сценарій користування, а вам мій? Коли у мене були проблеми з материнкою (більше 4ГБ пам'яті не запускалося), то своп дуже допомагав. А коли доступно 12ГБ пам'яті - то своп мені не потрібен.0F: ↑ 18.05.2024 20:05 Мені все одно взагалі на твій сценарій користування
Що на сторінці Майкрософт, що у RHEL написано, що розмір свопа унікальний і виставляється за потребами. Ніде не написано, що його не рекомендується вимикати.0F: ↑ 18.05.2024 20:05 Можна почати з того, щоб задавати правильні питання пошуковику:
https://learn.microsoft.com/en-us/troub ... of-windows
Відправлено через 7 хвилин 24 секунди:
Donate: ↑ 18.05.2024 20:06 117ТБ при ресурсі в 600 ТБ і це тільки те що заявлено...
Так, саме за час життя SSD хвилюватися немає сенсу. Я своп вимикаю 1) щоб зекономити місце на диску 2) щоб жодні дані туди не вивантажувалися і не треба було чекати, коли вони підвантажаться назад. На щастя розміру RAM вистачає.S: ↑ 18.05.2024 20:23 На среднестатистическом домашнем ПК своп ssd и за 10 лет не убьет. Но если сильно переживаете, то купите Enterprise ssd или вообще Optane.