Огляд та тестування 15,6″ портативного монітору ASUS ZenScreen MB16AHG

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ALT-F13
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.04.2024 23:13 ALT-F13
:beer:

Я вас обожнюю. Кажеш взагалі - та шо ти за інших розписуєшся. Кажеш за себе - та шо за тебе говорити. :lol:
Прямо притча про віслюка.
Все ж таки що?
Все ж таки повноцінний ноут за співставну ціну.
Я просто схильний до того, що комунікації мають нести якусь мету, а не просто "тому, що язик без кісток". Відповідно до цього, "казати за інших" в даному випадку ви не можете (бо потрібні інші аргументи), а повідомляти форум що "особисто вам не потрібний цей продукт" - ну, це якось надлишково, нє? Тим часом, сегмент ринку портативних дисплеїв давно існує і цим самим доводить те, що обговорювати його доцільність з вами - недоцільно, бо ви просто не маєте достатньо інформації для кваліфікованої розмови.

Ну звісно є повноцінні ноути за співставну ціну. А якщо послухати інших коментаторів, то взагалі можна все життя на АліЕкспрес купити по шматках. А ще можна на олх б/в купити - ще дешевше вийде. От тільки "повноцінний ноут за співставну ціну" мало того, що не буде 144 Гц (за що в даному випадку і беруть гроші), він ще й не вирішує жодної з трьох проблем, які вирішує портативний монітор:
1) він не може працювати другим для другого ноутбуку,
2) його не вийде підключити до смартфону чи консолі щоб грати на більшому екрані і
3) він не зможе працювати додатковим дисплеем у настольному мультимоніторному сетапі.
То нахіба треба "повноцінний ноут за співставну ціну"?

"Підключити монітор ноута окремо" завжди була цікава, складна та малопрактична задача для моддингу. Коли у 2000-ні в мене був сайт ModLabs.net - ми там це обговорювали неодноразово. Загалом, "віз і нині там", бо насправді крім дуже вузького кола ентузіастів нікому не треба _переробляти_ ноут у окремий монітор. Чому? Бо вже давно це простіше купити.
meticulousboi134
Junior

Повідомлення

Я тут почитав коменти і не зрозумів, я один зразу ж подумав про те що це як заміна другого монітору, якщо ти завжди носишся з ноутом? Треба попрацювати в "домашньому функіоналі" (дома в мене 2 монітори 27 дюйми правда), І якщо ти сидиш наприклад в готелі, чи де б ви там працювали, просто достав ноута, достав цього моніка, і от всже розширена робоча зона, не треба завжди альт табатись, програмуй собі на здоровля. Єдине смутила ціна за цей... монітор :nunu:
Polybius
Member

Повідомлення

meticulousboi134: 17.04.2024 10:55я один зразу ж подумав про те що це як заміна другого монітору, якщо ти завжди носишся з ноутом? Треба попрацювати в "домашньому функіоналі" (дома в мене 2 монітори 27 дюйми правда), І якщо ти сидиш наприклад в готелі, чи де б ви там працювали, просто достав ноута, достав цього моніка, і от всже розширена робоча зона, не треба завжди альт табатись, програмуй собі на здоровля
Саме так і є :kbd:
Paladin
Member

Повідомлення

meticulousboi134: 17.04.2024 10:55 Я тут почитав коменти і не зрозумів, я один зразу ж подумав про те що це як заміна другого монітору, якщо ти завжди носишся з ноутом? Треба попрацювати в "домашньому функіоналі" (дома в мене 2 монітори 27 дюйми правда), І якщо ти сидиш наприклад в готелі, чи де б ви там працювали, просто достав ноута, достав цього моніка, і от всже розширена робоча зона, не треба завжди альт табатись, програмуй собі на здоровля. Єдине смутила ціна за цей... монітор :nunu:
Є альтернативи від інших виробників. Зокрема подумую взяти ось такий 14 від Verbatim:
https://www.verbatim-europe.com/en/port ... oduct-data
У нас в районі 5,5 к :up:
meticulousboi134
Junior

Повідомлення

Paladin: 18.04.2024 14:48
meticulousboi134: 17.04.2024 10:55 Я тут почитав коменти і не зрозумів, я один зразу ж подумав про те що це як заміна другого монітору, якщо ти завжди носишся з ноутом? Треба попрацювати в "домашньому функіоналі" (дома в мене 2 монітори 27 дюйми правда), І якщо ти сидиш наприклад в готелі, чи де б ви там працювали, просто достав ноута, достав цього моніка, і от всже розширена робоча зона, не треба завжди альт табатись, програмуй собі на здоровля. Єдине смутила ціна за цей... монітор :nunu:
Є альтернативи від інших виробників. Зокрема подумую взяти ось такий 14 від Verbatim:
а можна зробити DIY xD купити матрицю від ноута і забабахать в ручну) :idea:
Paladin
Member

Повідомлення

meticulousboi134: 19.04.2024 14:58
Paladin: 18.04.2024 14:48

а можна зробити DIY xD купити матрицю від ноута і забабахать в ручну) :idea:
Обраховував не вигідно, сам контролер type c + hdmi і нормальна fHD матриця то понад 7к
А тут корпус+сенсор :up:
Відповісти