Огляд та тестування 15,6″ портативного монітору ASUS ZenScreen MB16AHG

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування 15,6″ портативного монітору ASUS ZenScreen MB16AHG

Екран від ноутбука по ціні ноутбука. Геніально :super:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Пока монитор не скручивается в небольшой цилиндр, от портативного там только название.
OFFF
Member

Повідомлення

Глянув на товщину подумав що там є акум, а ніт
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 15.04.2024 14:10 Пока монитор не скручивается в небольшой цилиндр, от портативного там только название.
Скручується, але один раз) :D
Koluchiy
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.04.2024 13:39 Пропоную обговорити Огляд та тестування 15,6″ портативного монітору ASUS ZenScreen MB16AHG

У китайців за таку ціну можна купити аж 3 таких самих за якістю.
maksim2020
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.04.2024 13:39 Екран від ноутбука по ціні ноутбука. Геніально :super:
Його цінність якраз у мобільності. Ви ж не будете тягати з собою "непоганий настільний 27″"? :gigi:

У мене MB16AC і він мені дуже подобається. Це якраз той продукт, в якому нема нічого зайвого, накшталт блока живлення - лише один USB Type-C, через який він й запитується, й виводить зображення. :super:
nick_ii
Junior

Повідомлення

Koluchiy: 15.04.2024 15:26
dead_rat: 15.04.2024 13:39 Пропоную обговорити Огляд та тестування 15,6″ портативного монітору ASUS ZenScreen MB16AHG

Саме так і зробив. Купив схоже на amazon за 80 баксів. Не Асус і тільки 60 Hz. Через type-c з ноута саме то. Якість на рівні Асус чи Thinkpad. Це з чим порівнював.
phobosse
Member

Повідомлення

Koluchiy: 15.04.2024 15:26У китайців за таку ціну можна купити аж 3 таких самих за якістю.
Типовий Асус. У китайців навіть 2к 18 дюймів буде в два рази дешевше )
Polybius
Member

Повідомлення

phobosse: 15.04.2024 17:04У китайців навіть 2к 18 дюймів буде в два рази дешевше
144 Гц?
А киньте посилання, будь ласка
ALT-F13
Member

Повідомлення

Koluchiy: 15.04.2024 15:26

Аудиторія покупців офіційного ASUS в Україні та безіменних китайців з аліекспрес "дещо" різниться. І першим не дуже цікаво, що можна пограти в азартні ігри з нонеймом, а другим - так само не цікаво нічого, крім голого ціннику.
dead_rat
Member

Повідомлення

maksim2020: 15.04.2024 16:28
dead_rat: 15.04.2024 13:39 Екран від ноутбука по ціні ноутбука. Геніально :super:
Його цінність якраз у мобільності. Ви ж не будете тягати з собою "непоганий настільний 27″"? :gigi:
Я тягатиму свій ноут, в ньому є екран.
maksim2020
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.04.2024 17:26
maksim2020: 15.04.2024 16:28 Його цінність якраз у мобільності. Ви ж не будете тягати з собою "непоганий настільний 27″"? :gigi:
Так, але інколи потрібен другий. :shuffle:
ALT-F13
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.04.2024 17:26
maksim2020: 15.04.2024 16:28
Який ноут ви будете тягати за 15000 грн, який в нього буде екран, 144 Гц?
І що будете робити, якщо потрібен другий монітор не вдома/в офісі?

Якщо що, у ASUS є ZenScreen вдвічі дешевше для тих, кому треба зекономити

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Yaroslav308: 15.04.2024 14:10 Пока монитор не скручивается в небольшой цилиндр, от портативного там только название.
Ноутбук теж скручуватися має?

По суті ж, думаю ми скоріше доживемо до проекції на око (та власне он вже дожили хоча б тих же Vision Pro), ніж до серійних екранів, що будуть скручуватися :-(
AFU_power
Member

Повідомлення

Ну якщо брати по ціні втомленого сінкпада з барахолки хіба що. Ми ж на оверклокерах, тут кожен третій власник мега топ машини на ртх4080 за 100+ тисяч
dead_rat
Member

Повідомлення

ALT-F13: 15.04.2024 19:43 І що будете робити, якщо потрібен другий монітор не вдома/в офісі?
Моя уява пасує. Більше 10 років у ІТ, а вигадати нащо б мені був так потрібен другий монітор, що я б його возив з собою - ніяк не можу.

Відправлено через 42 секунди:
AFU_power: 15.04.2024 20:29 тут кожен третій власник мега топ машини на ртх4080 за 100+ тисяч
От їм і продамо цей монітор :laugh:
pelia
Member

Повідомлення

Polybius: 15.04.2024 17:09
phobosse: 15.04.2024 17:04У китайців навіть 2к 18 дюймів буде в два рази дешевше
144 Гц?
А киньте посилання, будь ласка
а підскажіть, будь-ласка, приклад використання 144гц у портативному екрані? Я ще якось розумію сам по собі портативний екран, але нахіба 144гц?
zmax
Member

Повідомлення

на днях смотрел ценник на ебее, легкое б/у в состоянии включали пару раз навалом при цене 60-70 баксов. Но я так и не придумал зачем он мне, выгоднее купить или нормальный монитор (а за 15 это будет еще и хороший монитор) или большой планшет.
Alligator
Member

Повідомлення

ALT-F13: 15.04.2024 19:43Який ноут ви будете тягати за 15000 грн, який в нього буде екран, 144 Гц?
0. Коли є ультраширокий 49" - потреби у другому моніторі немає
1. Коли немає можливості юзати 49" - я юзаю другим монітором філіпс 27" 4к який притащив з дому у офіс та він стоїть у мене на столі і він коштує дешевше 15к
2. Це яка може бути ситуація коли потрібно притащити 15.6" монітор БЕЗ ноуту чи ПК? Підключати його до чого? Ще брати з собою неттоп виходить та створювати "ноутбук"?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Alligator: 15.04.2024 20:59
ALT-F13: 15.04.2024 19:43Який ноут ви будете тягати за 15000 грн, який в нього буде екран, 144 Гц?
0. Коли є ультраширокий 49" - потреби у другому моніторі немає
1. Коли немає можливості юзати 49" - я юзаю другим монітором філіпс 27" 4к який притащив з дому у офіс та він стоїть у мене на столі і він коштує дешевше 15к
2. Це яка може бути ситуація коли потрібно притащити 15.6" монітор БЕЗ ноуту чи ПК? Підключати його до чого? Ще брати з собою неттоп виходить та створювати "ноутбук"?
Я так розумію, наприклад, поняття "відрядження" для вас або не існує, або просто забулося за часи ковіда та війни?

Я колись заради нормальної роботи з номеру готеля протягом 3 тижнів просто купив монітор в Best Buy і залишив його, виселяючись, бо не тащити ж з собою з Нешвілля в Київ... :weep:

Пункти 0 та 1 у вас як раз відносяться до дома/офісу, там питань немає. Пункт 2 дивний - який ще неттоп, проста ж задача "ноутбук з другим екраном".

Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
dead_rat: 15.04.2024 20:43
ALT-F13: 15.04.2024 19:43 І що будете робити, якщо потрібен другий монітор не вдома/в офісі?
Моя уява пасує. Більше 10 років у ІТ, а вигадати нащо б мені був так потрібен другий монітор, що я б його возив з собою - ніяк не можу.
А ви ким в IT працюєте?
Ніколи екран не шарили на дзвінку, коли треба на другому тримати хоча б скайп відкритий? І не проводили жодної презентації?

Тоді все просто - відповідь не "продукт не потрібний", а "ви особисто не знаєте модель використання".
dead_rat
Member

Повідомлення

ALT-F13: 15.04.2024 21:12 А ви ким в IT працюєте?
Ніколи екран не шарили на дзвінку, коли треба на другому тримати хоча б скайп відкритий? І не проводили жодної презентації?

Тоді все просто - відповідь не "продукт не потрібний", а "ви особисто не знаєте модель використання".
Працюю дуже дорослим хлопчиком, ви не повірите на скільки.

Якщо я у відрядженнях, то 99% там є офіс і монітор. Якщо мені робити презентацію на велику аудиторію, то я її нормально організую, знову ж таки це наврядчи доведеться робити з готелю чи з кафе. А презентацію ʼдля своїхʼ можна гнати і з одного екрану і не померти від незручності.

А у відпустці - я у відпустці, часто взагалі без ноута, компанія має вміти функціонувати без вас.

Щодо використання: я не уявляю що б заставило мене йти на незручність таскання з собою і ноута і другого монітору до нього. Ну може на ʼзимуванняʼ в іншій країні, але тоді простіше по місцю купити мон за сто баксів, а потім подарувати хозяєвам ейрбнб. І то, просто б працював з ноута мабуть.
Відповісти