Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 14:40 Ексель+прайдвін. Гримуча суміш. Здається ще вже 1.2 це проходили. Приблизно те саме, що тести заліза зі всіляких "Testing Games". B-)
Реальний демедж, якщо ми обійдемо багований лічильник(притримуємо ульту, поки не почистимо дріб'язок, зберігаючи елітку максимально цілою. ), E0S1 в сінгл ~ 230к. І це з 225КД на фуллсеті. Ну, додамо Вовка, Кілі - доженемо до 300.
Це реальні цифри з гри. Я навіть з Зелє можу трохи більше витиснути, але це буде більш геморно і воно їй не треба(бо вона грає від ДПМу)
Достовірний ексель вам можуть дати лише самі Хойо, бо лише вони знають, в яку частину формули і в якому вигляді запхнуті додаткові множники Ахерон. І якщо ще китайські тести(саме тести) раніше можна було приводити в приклад, то наразі, поки не поремонтують лічильник, це така собі справа(не бачив ще, аби цей клятий баг хоч хтось враховував).

Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Якщо ви розумієте як вичислювати реальний демейдж будь ласка пишіть на тому же реддіті чи ще десь ми всі разом поржемо подивимося де умовні не останні люди з японії/китаю/тощо не праві в своїх підрахуваннях і де праві саме ви.
Якщо є китайский номер можете прямо на NGA йти, там форум закончених математиків взагалі де розібрані багато гач таке враження до формули...
Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Ну те що комьюніті тупе і підтримує грошами контору яка робить імбових персів це ну пробачте немає слів.
Я не знаю хай мертву ЧІЧУ поспамлять в комьюніті хойо і підуть донатити знову.

Для мене на фоні інших ігор такє відношення до гравця неприємнє тому як можу вам тільки побажати хорошого дня, і закинути ще гроші на свої картки тому що наступні персонажі будуть ще більш імбові :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 05.04.2024 15:52Якщо ви розумієте як вичислювати реальний демейдж
Цього ніхто до кінця не розуміє окрім Хойо. Все що є наразі - виведене емпіричним шляхом. І якщо базові формули постійно підтверджуються на практиці, то будь-які додатки приводять все до повної плутанини.
Єдине, що можна порівнювати персонажів в рамках одного акку+підтримка.
Donate: 05.04.2024 15:52закинути ще гроші на свої картки тому що наступні персонажі будуть ще більш імбові :rotate:
Ви трохи не з тим спілкуєтесь :lol: .
Я не доначу в ігри, більше стартової норми(ціна ААА синглу) :laugh: . Єдиним винятком була Дота і там не стільки в гру, стільки подарунки конкретним друзям(а на останніх розпродажах в стімі, я його в принципі не поповняв - достатньо було проданих шмоток з Доти, навіть в "плюс" вийшов :gigi: ).
Я скоріш собі нову залізяку куплю. Позаминулим літом тут на барахолці террабайтний 905р, з пробігом в один перезапис, віддавали за 13к - ото в мене була ломка, прямо як у Kirakishou :weep: . Ледь стримався :laugh: .

Щодо теми суперечки - в Хойо поки що і близько немає потреби донатити через "паверкріп". Типова логіка гач тут не працює. Хіба що ви хочете швиденько заскочити в гру, закрити все за пару тижнів і лівнути - так то справді, без донату не вийде.

До речі цікаво, який рейтинг прайдвін поставить Бутхілу. Цифри з брейку в нього страшні, а от загальний ДПМ - нижче плінтуса, ще й чистий сінглтаргет. Але знов будуть бігати з криками про "паверкріп" і кидатимуть шоукейси однієї плюхи.
Я так бачив шоукейс Е0 Ахерон на два лярди - видали їй E6S5 саппортів і 100500 раз ретраїли лоулевел "Шестерень", поки "зірки" на карти, диковини і стаки кості не зійшлися. Ну і "грушу" довели до лоухп, аби на мертвій туші по більше багом натікало. Дуже прямо показово :rolleyes: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

До речі, відео в тему про Ахерон в Pure Fiction. Він там каже, що йому багато пишуть в коментарях, що завдяки Ахерон люди пройшли Pure Fiction. Я можу сказати те саме, я теж завдяки ній пройшов, причому ще до того, як отримав її Е6.

lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 19:06До речі, відео в тему про Ахерон в Pure Fiction. Він там каже, що йому багато пишуть в коментарях, що завдяки Ахерон люди пройшли Pure Fiction. Я можу сказати те саме, я теж завдяки ній пройшов, причому ще до того, як отримав її Е6.
Цзин Лю люди теж проходять. Але вона, як і Йомі, там і поруч не стоїть з Хімеко і Гертою. У останніх занадто прості і ефективні триггери АоЕ бонусок.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 19:17Цзин Лю люди теж проходять. Але вона, як і Йомі, там і поруч не стоїть з Хімеко і Гертою. У останніх занадто прості і ефективні триггери АоЕ бонусок.
Ну моя Йомі на авто набирає там 35-37 тисяч, чого цілком достатньо.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 19:24Ну моя Йомі на авто набирає там 35-37 тисяч, чого цілком достатньо.
Але та ж Хімеко, на авто, набирає 40 з запасом. А за логікою Donate, це "паверкріп" :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 19:30Але та ж Хімеко, на авто, набирає 40 з запасом. А за логікою Donate, це "паверкріп" :gigi:
Я думаю, що Ахерон також може 40 набрати. Втім я не сперечаюся, що Хімеко класна для PF, бо я також її маю і також беру для PF. Герту ще не прокачав.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 05.04.2024 19:35Втім я не сперечаюся
Я не про суперечку, просто жартую.
Просто в іграх Хойо багато чого, що перекриває рівень "достатньо", по суті позбавлене сенсу. Це не всім очевидно.
Я до речі дещо жалкую, що вибив Зелє, не тому, що її якось "паверкріпнули", а тому, що, на прогресії, вона мені тупо забрутфорсила контент. Я зараз в Діскорді дивлюсь, як новачки проходять ту ж віртуалку на перших рівнях і як там все в них цікаво, "на тоненького", навіть з Ахерон(чомусь вона, на прогресії, таким буром, як Зелька, не пре).
От хто реально імба, це Фу Сюань. Ну і Мей в меншій мірі. Як їх хочеться клонувати на дві пачки - це капець. А не оці ДДшники ваші.
geka3250
Member

Повідомлення

lewerlin: 05.04.2024 20:03Я зараз в Діскорді дивлюсь, як новачки проходять ту ж віртуалку на перших рівнях і як там все в них цікаво, "на тоненького", навіть з Ахерон(чомусь вона, на прогресії, таким буром, як Зелька, не пре).
Так, це забавно. Як казуал затормозив акаунт на 50 ранзі(це коли максимальний 60 рівень персу і конуса, але є змога діставати золоті реліквії). Мені цікава сюжетна лінія, та думати над moc і фармити реси - не маю бажання. І бачити цей оверкач урон, коли в допомогу брати персонажів у друзів-хайрангів :)
Ну і як експеримент - чи працює це як в геншині. Але на жаль - ні. У геншині бездна якось проходиться 35 рангом, хай не на всі зірочки, а у хонкаї 50 ранг смерть чекає вже на 5 поверсі.
lewerlin
Member

Повідомлення

geka3250: 05.04.2024 22:42фармити реси - не маю бажання.
Ну фарм то тут афкшний. Це з Гашні, особисто, я лівнув, по суті, саме через необхідність бігати руцями рутину. А тут тикнув кнопку і альт-таб.
geka3250: 05.04.2024 22:42це коли максимальний 60 рівень персу і конуса, але є змога діставати золоті реліквії
Краще все таки 60. Там гарантовано по 2 золотих реліки падає. З 65го вже може впасти 3 і не падають нижче фіолок(більше лому на прокачку).
Kirakishou
Member

Повідомлення

Зібрав для Ханабі 174 швидкості. Якщо наступний брекпойнт 186.7 зібрати ще більш-менш реально, то 200.1 зібрати чисто реліквіями це треба щоб дуже сильно повезло.
спойлер
Зображення
Хочу ще зібрати Герту для Pure Fiction з нуля, рівень до 80 зробив, але сліди нема чим качати. І смоли немає, все пішло на Ханабі, Ахерон та Пелу. Погано, що немає опції як в Nikke, коли ти можеш за 10 тамошніх нефриту повенути всі ресурси з персонажа, яким більше не хочеш грати.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Prydwen таки поставив Ахерон в S-Tier для PF. Певно після того, як їх розкритикували, адже багато людей включно зі мною закрили минулий і теперішній PF завдяки Ахерон.
Також Prydwen розширив опції щодо білду Ахерон, особливо в плані планарок. У мене з самого початку були дуже чудові планарки Space Sealing Station, які залишилися ще з того часу, коли я фармив реліквії для Кафки. Але що деякі гайд-мейкери з ютуба, що Prydwen навіть не розлядали цей сет, проте рекомендували на другому місці після Izumo Gensei and Takama Divine Realm ставити Rutilant Arena. Зараз Rutilant Arena на останньому місці, а Space Sealing Station на другому.
Втім, я все-таки Курурін також прокачаю для PF. Рівень вже прокачав до 80, зараз прокачую сліди. Але який їй конус дати поки що не вирішив. Дати їй сніданок, а конус з БП віддати Хімеко?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 08.04.2024 15:46Дати їй сніданок, а конус з БП віддати Хімеко?
БП на Герту точно ні, він від вартості ультімейту скейлиться, а він у Герти дешевий. Їй або "Відпочинок Геніїв", або новий конус з зеркала(день падіння всесвіту). Вона все одно з Мей в команді.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.04.2024 16:03БП на Герту точно ні, він від вартості ультімейту скейлиться, а він у Герти дешевий. Їй або "Відпочинок Геніїв", або новий конус з зеркала(день падіння всесвіту). Вона все одно з Мей в команді.
У мене Geniuses' Repose вже прокачаний до 80, але він S1. А ось The Day The Cosmos Fell можна придбати п’ять штук, валюта для цього є. Тільки чи є сенс витрачати на нього ресурси, якщо вже є прокачаний The Seriousness of Breakfast S5? The Day The Cosmos Fell гарно працює на Герті, якщо у противників є слабкість до кріо.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 08.04.2024 16:21The Day The Cosmos Fell гарно працює на Герті, якщо у противників є слабкість до кріо.
Так ви її і будете ставити в половину до кріо
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 08.04.2024 16:24Так ви її і будете ставити в половину до кріо
Ви знаєте, я передумав. У мене взагалі немає для неї реліквій, навіть із «мушкетера» немає чого вибрати. Витрачати паливо на фарм реліквій для неї поки що немає можливості, я хочу кращі реліквії для Кафки і для Ахерон. Я подивився статистику, минулий PF команда з Ахерон набрала 40к, цей 37. Тому запас для іншої команди є. Хіба що вони піднімуть складність до 80к за дві кімнати.

Взагалі зараз є думка нікого нового не крутити і збирати крутки на реран Кафки. Якщо зайду на її банер з 500 квитками, маю всі шанси забрати ще чотири ейдолона для неї. А 500 квитків навіть без донату назбирати цілком реально. Хочу Е6 Кафку, Е6 Ахерон вже є, і ще хочу Е6 Сакуру.

Просто зараз дивлюся на свій ростер персонажів геншина, більшістю з них я навіть просто в світі не бігаю. Граю улюбленими персонажами. То чому б спочатку не прокачати їх на максимум, а вже потім забирати всіх решту? Адже якби я так робив, то мені не довелося б купувати крутки ні на банері Кафки, ні на банері Ахерон. Гнатися за всіма спідницями одразу це пастка, в яку тебе затягує гра. Тут тоді або гнатися за всіма спідницями, але не крутити конуси та ейдолони, або спочатку прокачати своїх улюблених, а потім вже крутити всіх інших дівчат.

Відправлено через 1 годину 51 хвилину 51 секунду:
З іншого боку, якщо чесно, то я не відчув значного бусту дамагу після Е2 у Ахерон. Мабуть, десь відсотків на тридцять, максимум сорок вона почала більше дамажити. Еле ці сорок відсотків досягаються значними фінансовими вливаннями. Об'єктивно, не співмірними.
Тому не знаю. Дочекаюся банеру Цзинлю і або буду тупо відразу зливати всі крутки, які буду отримувати, або дійсно перейду в режим накопичення на Е6 Кафку. За роки гри так і не зміг для себе вирішити, як грати — крутити всіх чи крутити когось, але Е6. Просто якщо не отримувати нових персонажів, то гра дуже швидко набридне. З іншого боку улюблених персонажів хочеться мати Е6. Просто, щоб було.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Вчора не втримався і злив ще дві смоли на куртку на кріт шанс для Ахерон, бо у мене вона не дуже і я вже дві чи три неділі не можу її покращити. Отримав просто дно дна. За весь час я вже штук шість-вісім таких смоли злив — жодної нормальної реліквії не отримав. Навіть мотузки на енергію звідти зі сміттям в сабстатах. Навіщо тоді ця смола потрібна, якщо з неї все одно сміття синтезується?
Зараз у мене штук 10 курток на кріт шанс і майже всі вони дно, крім тієї, що нафармив ще мабуть до виходу банера Ахерон або одразу після, де 12% кріта є в сабстатах.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.04.2024 07:56Навіть мотузки на енергію звідти зі сміттям в сабстатах.
Так а від них мейнстат і потрібен. Я десяток Кілів накрафтив, а потім уже по сабстатах "ділив" між персонажами.
Kirakishou: 19.04.2024 07:56Навіщо тоді ця смола потрібна, якщо з неї все одно сміття синтезується?
Шнурки і капці. Саппортам.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.04.2024 09:35Шнурки і капці. Саппортам.
Чудово створюються просто звичайним синтезом. Просто треба відразу штук 10-20 створювати і серед них будуть потрібні реліквії. Принаймні в звичайному синтезі мені кращі реліквії падають, ніж в синтезі на замовлення. В синтезі на замовлення я ще жодної нормальної реліквії не отримав, а в звичайному синтезі були непогані реліквії.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
У вас проблем з босом Авантюрином немає? Бо я його з першого разу пройшов, але на ютубі багато відео де люди не можуть його пройти з першого разу.
А ще кажуть, що в наступному хаосі буде дуже складно.
Відповісти