Якщо ви розумієте як вичислювати реальний демейдж будь ласка пишіть на тому же реддіті чи ще десь ми всі разом поржемо подивимося де умовні не останні люди з японії/китаю/тощо не праві в своїх підрахуваннях і де праві саме ви.lewerlin: ↑ 05.04.2024 14:40 Ексель+прайдвін. Гримуча суміш. Здається ще вже 1.2 це проходили. Приблизно те саме, що тести заліза зі всіляких "Testing Games".
Реальний демедж, якщо ми обійдемо багований лічильник(притримуємо ульту, поки не почистимо дріб'язок, зберігаючи елітку максимально цілою. ), E0S1 в сінгл ~ 230к. І це з 225КД на фуллсеті. Ну, додамо Вовка, Кілі - доженемо до 300.
Це реальні цифри з гри. Я навіть з Зелє можу трохи більше витиснути, але це буде більш геморно і воно їй не треба(бо вона грає від ДПМу)
Достовірний ексель вам можуть дати лише самі Хойо, бо лише вони знають, в яку частину формули і в якому вигляді запхнуті додаткові множники Ахерон. І якщо ще китайські тести(саме тести) раніше можна було приводити в приклад, то наразі, поки не поремонтують лічильник, це така собі справа(не бачив ще, аби цей клятий баг хоч хтось враховував).
Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Якщо є китайский номер можете прямо на NGA йти, там форум закончених математиків взагалі де розібрані багато гач таке враження до формули...
Ну те що комьюніті тупе і підтримує грошами контору яка робить імбових персів це ну пробачте немає слів.Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Я не знаю хай мертву ЧІЧУ поспамлять в комьюніті хойо і підуть донатити знову.
Для мене на фоні інших ігор такє відношення до гравця неприємнє тому як можу вам тільки побажати хорошого дня, і закинути ще гроші на свої картки тому що наступні персонажі будуть ще більш імбові