Якщо ви розумієте як вичислювати реальний демейдж будь ласка пишіть на тому же реддіті чи ще десь ми всі разом поржемо подивимося де умовні не останні люди з японії/китаю/тощо не праві в своїх підрахуваннях і де праві саме ви.lewerlin: ↑ 05.04.2024 14:40 Ексель+прайдвін. Гримуча суміш. Здається ще вже 1.2 це проходили. Приблизно те саме, що тести заліза зі всіляких "Testing Games".![]()
Реальний демедж, якщо ми обійдемо багований лічильник(притримуємо ульту, поки не почистимо дріб'язок, зберігаючи елітку максимально цілою. ), E0S1 в сінгл ~ 230к. І це з 225КД на фуллсеті. Ну, додамо Вовка, Кілі - доженемо до 300.
Це реальні цифри з гри. Я навіть з Зелє можу трохи більше витиснути, але це буде більш геморно і воно їй не треба(бо вона грає від ДПМу)
Достовірний ексель вам можуть дати лише самі Хойо, бо лише вони знають, в яку частину формули і в якому вигляді запхнуті додаткові множники Ахерон. І якщо ще китайські тести(саме тести) раніше можна було приводити в приклад, то наразі, поки не поремонтують лічильник, це така собі справа(не бачив ще, аби цей клятий баг хоч хтось враховував).
Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Якщо є китайский номер можете прямо на NGA йти, там форум закончених математиків взагалі де розібрані багато гач таке враження до формули...
Ну те що комьюніті тупе і підтримує грошами контору яка робить імбових персів це ну пробачте немає слів.Ви мене звісно вибачте, але вже бомбити починає від непролазної тупості ком'юніті. Ще й ви сюди тягнете все це, як аргументи.
Я не знаю хай мертву ЧІЧУ поспамлять в комьюніті хойо і підуть донатити знову.
Для мене на фоні інших ігор такє відношення до гравця неприємнє тому як можу вам тільки побажати хорошого дня, і закинути ще гроші на свої картки тому що наступні персонажі будуть ще більш імбові