Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 27.03.2024 19:15Тобто навіть люди, які живуть в США і мають значно більші доходи в тому числі і з ютуба все одно не витрачають багато грошей на гру. Ситуація і хочеться, і колеться.
Дивлячись хто. Та ж Міна постійно заносить на Е6, а Кафці ще й на Р5 :eek:
Ну і на рерані Зелє, Моллі Жанг(англомовний голос Зельки) бігала на всі запрошення стрімерів "крутити" і байтила їх на Е6. Десь половину таки забайтила :lol: .
У Аллегри Кларк схоже теж подібне "турне" намічається :gigi: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

Таки покрутив до Е2, повезло виграти 50/50. Тепер нагинає 500-800к. Треба прокачати для неї Пелу і Ханабі. Алсо пройшов 12 поверхи обох MoC, і PF на всі зірочки. Все-таки це не "skill issue", а наслідок вайфугеймінгу, коли у тебе в ростері в основному тільки вайфи.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 27.03.2024 22:46Треба прокачати для неї Пелу і Ханабі. Алсо пройшов 12 поверхи обох MoC, і PF на всі зірочки. Все-таки це не "skill issue", а наслідок вайфугеймінгу, коли у тебе в ростері в основному тільки вайфи.
Взагалі топ - Блек Свон+Ханабі, але тоді доведеться Лебедя у Кафки відібрати. Ще як варіант, Гвіневра. Буде не гірше Пели.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.03.2024 09:22Взагалі топ - Блек Свон+Ханабі, але тоді доведеться Лебедя у Кафки відібрати. Ще як варіант, Гвіневра. Буде не гірше Пели.
Я поки що замість Пели Вульфу поставив, але вона тільки по соло таргету дебафи роздає, а Пела всім роздає. Кафку і Лебедя хочеться залишити для іншої пачки.

Певно, я поки що переключуся з фарму реліквій для Йомі на фарм реліквій для Ханабі. У моєї Йомі поки що стати 4194 атаки, кріти 203,9% на 47,2% шансу. Але до цих 47,2% ще +12% заливають планарки, +4% заливає сам сет піонера, ще +12% заливає Фу Сюань. Також, з першого ейдолона Йомі маємо ще 18% по противникам з ослабленнями. Все разом це 93,2% шансу. В ідеалі було б зловити їй в сабстатах 60% шансу і власне я вже можу це зробити, якщо пожертвувати критичним уроном. Але вона і з 93,2% наче завжди крітує, тому сенсу поки що немає. У мене вже реліквії кращі, ніж у багатьох ютуберів, яких дивлюся. А якщо поставити їй в пачку Ханабі, то Ханабі заливатиме +45% кріта на один хід, +24% від власного кріта і ще +30% від кіля. Залишилося тільки нафармити для Ханабі 161+ швидкості. Я сточив на неї 4 штуки смоли, що на замовлення. Всі чотири реліквії просто сміття. Більше не буду ту смолу ні на що витрачати, крім мотузок на енергію. Ви праві, для саппортів і захист піде.

Відправлено через 16 хвилин 45 секунд:
Взагалі, найкращий саппорт для Йомі — Кафка, особливо разом з Блек Свон. І їх не треба качати, вони вже прокачані. Але тоді не буде потужного дд для іншої кімнати.
Може варто спробувати покрутити Цзинлю? Нам круток в цьому патчі дадуть багато, вистачить на гарант. Як гадаєте, вона ще буде актуальна? Чи краще забирати когось нового?

Відправлено через 39 хвилин 21 секунду:
Це якщо я не зробив ніяких помилок в підрахунках, бо я зараз не висипаюся і тому можу тупити. Ось максимум, який вона отримує з планарок, реліквій та ешки Фу — 75,2%. Схоже, що шанс конуса тут не відображається, він просто застосовується безпосередню на противнику. В будь-якому разі схоже, що вона завжди крітує, тому пофіг.
спойлер
Зображення
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 28.03.2024 23:28Схоже, що шанс конуса тут не відображається,
В конусі шансу немає, там КД.
Kirakishou: 28.03.2024 23:28+4% заливає сам сет піонера
8. В момент атаки, якщо виконуються умови(а вони виконуються), буде 8. В статах цих зайвих чотирьох звісно не буде.
Так що КШ у вас достатньо.
Kirakishou: 28.03.2024 23:28Може варто спробувати покрутити Цзинлю?
Вайфу? Якщо ні, тоді не варто. Для акку, ІМХО, по корисності, варто вибивати лише саппів. ДД - виключно по вайфу-фактору. В 2.3 буде Файрфлай(Піро Дестракшн) і нам в сюжеті вже показали Нефрит(квантова Ерудиція). І от остання - прямо мама(Хоча IPC, тому ізі скіп :gigi: )
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.03.2024 09:20В конусі шансу немає, там КД.
Ой. Я мав на увазі перший ейдолон, а написав про конус. 18% кш з нього в статах не відображаються. Але я вчора увечері і сьогодні пробував різних противників, Йомі завжди крітує. Певне, мені поки що взагалі не варто її чіпати, треба зосередитися на Ханабі. Я можу на неї вчепити реліки Тіньюнь, у неї 163 швидкості, але там планарки не кіль, а це -30% кш.
lewerlin: 29.03.2024 09:208. В момент атаки, якщо виконуються умови(а вони виконуються), буде 8. В статах цих зайвих чотирьох звісно не буде. Так що КШ у вас достатньо.
Справді, вісім. Дякую. Тобто кш має бути 97,2%.
lewerlin: 29.03.2024 09:20 і нам в сюжеті вже показали Нефрит(квантова Ерудиція). І от остання - прямо мама
Я сюжет ще не чіпав, чекаю вихідних, щоб спокійно насолодитися. Але бачив скріншот з нею та інформацію про її сейю, сейю у неї тупо легенда.

Саппорти це класно, але у мене їх і так багато, а от з дамагерів до Йомі була тільки Зелє і Кафка. Ну і ще Хімеко, але Хімеко в МоС не дуже.
Є думка поки що взагалі нікого не крутити, а потім на реранах забрати конуси для саппортів, яких вже маю. Для Ханабі, Лебедя, Фу Сюань.
Ви конуси всім саппортам крутили? Хто у вас із саппортів крім Лочі є? Бо у мене з конусів тільки сігна Зелє, Кафки і Йомі. Ще є конус Броні і конус Яньцина.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 29.03.2024 10:07Хто у вас із сапотів крім Лочі є?
Фу і Мей. З сігнами.
Kirakishou: 29.03.2024 10:07а от з дамагерів до Йомі була тільки Зелє і Кафка.
З чим не справляться Кафка?
У вас вже дві універсальні пачки, які проходять усе і Хімеко в запасі під П'юр Фікшн. Я, особисто, не бачу у вас потреби, крутити ДД не-вайфу(ну, я в принципі не бачу сенсу крутити дд не-вайфу :gigi: ). Ви ж фактично не гратимете нею.
Тейки про Цзин Лю потрібні людям, взагалі без двох івент ДД. Ну і багато людей її не крутили і потім "жаліли", бо "імба"(наче це має у вайфу-грі, без будь-якого змагального контенту, якесь принципове значення). І зараз всіх накручують "крутіть"("генерали" до минулої війни готуються :lol: )
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.03.2024 10:31Фу і Мей. З сігнами.
А, і для Руан Мей я теж хочу конус.
Кафка з усім справляється, я вже писав, що у мене саме Зелє не тащить. Кафка закриває все максимум за три цикла. На даний момент потреби в дд дійсно немає. Але і в сапортах мабуть також, бо у мене їх також вистачає. У мене є Ханабі, Броня, Лебідь, Руан Мей, Фу Сюань, Топаз і Сільвер Вульф. Це якщо не рахувати четвірок.
Цзинлю хочеться більше для колекції. Але Робін теж наче симпатична, не кажучи вже про Джейд.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 29.03.2024 10:46 Але і в сапортах мабуть також, бо у мене їх також вистачає. У мене є Ханабі, Броня, Лебідь, Руан Мей, Фу Сюань, Топаз і Сільвер Вульф. Це якщо не рахувати четвірок.
Цзинлю хочеться більше для колекції. Але Робін теж наче симпатична, не кажучи вже про Джейд.
Тоді нічого поки не крутіть. Нефрит їсти не просить :laugh: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

Вчора мріяв зібрати Ханабі 162 швидкості, а сьогодні взяв і тупо в синтезі зробив 20 штук кіля та 10 хакера, і з цих реліквій зібрав їй 170 швидкості. Правда з одним нюансом, прийшлося ставити куртку на захист, бо в куртці на кріти швидкості менше.
Що хочу сказати. Смолу, з якої можна синтезувати реліквії на замовлення не варто переоцінювати і боятися її витрачати, часто з цієї смоли падають гірші реліквії, ніж в звичайному синтезі. Ще не варто тримати купу реліквій про запас, на реліз якихось майбутніх персонажів. Особливо реліквії з хп, захистом і т.д. Бо це сміття і так падає дуже часто, тому можна сміливо зливати всі такі реліквії в синтез. Єдине що, варто залишати реліквії з швидкістю, навіть якщо решка статів сміття.
Тепер треба або Лебедю або Пелі також зібрати 160+ швидкості. Краще Пелі. Але навіть так ця команда з Фу, Лебедя, Ханабі та Йомі закривають кімнату за 1 цикл. І ще питання, чи варто взагалі качати Пелу з нуля, якщо нам обіцяли сигнатурних саппортів для Йомі? Хоча там наче хлопець буде, а це скіп.
спойлер
Зображення
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

daesz
Гра на один рік. А то і менше.
Радий буду помилитись, але це має щось гігантське здохнути, враховуючи, кому належить Куро.
Kirakishou: 30.03.2024 19:34чи варто взагалі качати Пелу з нуля,
Варто. Їй поки що немає аналогів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.03.2024 08:09Варто. Їй поки що немає аналогів.
Я вчора прокачав, правда не всі сліди на максимум. Як на мене, то вона краще ніж Блек Свон в плані саппорта для Йомі. Але їй також хочеться 160+ швидкості, треба фармити реліквії.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

lewerlin: 31.03.2024 08:09 daesz
Гра на один рік. А то і менше.
Радий буду помилитись, але це має щось гігантське здохнути, враховуючи, кому належить Куро.
Kirakishou: 30.03.2024 19:34чи варто взагалі качати Пелу з нуля,
Варто. Їй поки що немає аналогів.
Їхній aether gazer уже більше року і вона все ще жива :)
В мене якихось особливих очікувань до неї немає, але пограю, подивлюсь.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я також обов’язково спробую Wuthering Waves, я попередньо зареєструвався в ній майже рік назад. Punishing: Gray Raven від цієї ж студії мені сподобалася, але я почав в неї грати значно пізніше її релізу, тому фактично майже одразу закинув. У неї довго не було ПК клієнта, а потім коли він вийшов, то був досить сирим і незручним. Там досі немає нормального вибору роздільної здатності 2160р, вона вмикається через раз і незрозуміло як. В налаштуваннях цієї роздільної здатності немає, але є якісь незрозумілі 2048х2048 і тому подібне. Надіюся, що у Wuthering Waves не буде подібних проблем і вона матиме нормальний клієнт для ПК.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Сплутав, то PGR від них а не Aether Gazer :rotate:
Я PGR так і не спробував, ПК клієнт випустили 2 роки після релізу мобільного :/
Всі ці екшн ігри які не мають ПК клієнт на релізі - просто завідомо себе хоронять.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

daesz: 31.03.2024 12:59 Всі ці екшн ігри які не мають ПК клієнт на релізі - просто завідомо себе хоронять.
В дупі дідька вони бачили ПК-аудиторію з її вимогами і витратами на підтримку. Коли мобілки можна годувати лайном з лопати і гребти на порядки більше при цьому.
Вибудовувати свою екосистему і грати в довгу, повноцінно можуть лише приватні компанії. Коли над головою не стоїть натовп акціонерів, в черзі за дивідендами.
спойлер
В айті був приклад з Деллом, котрий зміг викупити ВМВейр лише коли став приватною компанією(там була епопея з викупом акцій від Майкла Делла). Стратегічна інвестиція блокувалась акціонерами, бо компанія за рік прибутку не покаже і дивідендів не буде. :facepalm:
Будь Хойо публічною компанією, ХСР в нинішньому вигляді в них не з'явився би ніколи. Вони буквально переступили через пачку "заповідей" індустрії. Абсолютно логічно і продумано(відкинули застаріле лайно), і ризиків в процесі не було по суті, але не було і прикладу для переконання "звітів головного мозку".
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

ХСР ж не єдиний успішний проект в гача індустрії :)
Все чому 2+ роки і яке досі існує = успішне, можливо не в таких масштабах як ХСР, але й витрати на розробку в умовного нікке чи аркнайтс значно нижчі ніж у ХСР.
В дупі дідька вони бачили ПК-аудиторію з її вимогами і витратами на підтримку. Коли мобілки можна годувати лайном з лопати і гребти на порядки більше при цьому.
З цим от погоджусь :lol:
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

daesz: 31.03.2024 14:52ХСР ж не єдиний успішний проект в гача індустрії :)
Все чому 2+ роки і яке досі існує = успішне, можливо не в таких масштабах як ХСР, але й витрати на розробку в умовного нікке чи аркнайтс значно нижчі ніж у ХСР.
Справа не в успіху, а в відчутній зміні підходів до гаманців. А якщо взяти показник донат/час в грі, то тут і поруч ніхто не стоятиме, тупо через діаметрально-протилежне відношення до часу гравця.
Якщо опуститись в Геншин, то вже там практично немає жодних класичних практик байту на донат - ПвП, лідербордів, персонаж-чеку(це коли не просто "легше" пройти контент на новій вайфу, а тупо принципово не можливо без неї).
Тобі не тикають менюшкою з крутками з будь-якого приводу, а сторінку з донатом взагалі треба трохи пошукати, за винятком БП.
І ніхто до виходу Геншина, не вкидав в гачу такі бюджети. Це виявляється можна робити і це дає гігантський профіт, при грамотному підході, але це треба було ткнути індустрію носом "дивіться, скільки тут бабла!".
І зараз всі кинулись ліпити свій геншин( з ТоФом вже доліпились).
спойлер
Я можу закластись, що "старі" практики лізтимуть з усіх сторін, поки кожна окремо не провалиться раз по двадцять, чого вже буде достатньо для статистики, котра таки ляже гарненько в звіт/нейроматрицю і індустрія таки, через надцять років, тупо змавпує практики Хойо, котрі на той час вже застаріють :lol: .
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

lewerlin: 31.03.2024 15:41 Справа не в успіху, а в відчутній зміні підходів до гаманців.
От тут ви не праві, той же аркнайтс суттєво дружелюбніший до ф2п, чим будь-яка гра хойо.
lewerlin: 31.03.2024 15:41 Тобі не тикають менюшкою з крутками з будь-якого приводу, а сторінку з донатом взагалі треба трохи пошукати, за винятком БП.
Я таких ігор не бачив уже років 5 :)
Відповісти