lewerlin: ↑
28.03.2024 09:22Взагалі топ - Блек Свон+Ханабі, але тоді доведеться Лебедя у Кафки відібрати. Ще як варіант, Гвіневра. Буде не гірше Пели.
Я поки що замість Пели Вульфу поставив, але вона тільки по соло таргету дебафи роздає, а Пела всім роздає. Кафку і Лебедя хочеться залишити для іншої пачки.
Певно, я поки що переключуся з фарму реліквій для Йомі на фарм реліквій для Ханабі. У моєї Йомі поки що стати 4194 атаки, кріти 203,9% на 47,2% шансу. Але до цих 47,2% ще +12% заливають планарки, +4% заливає сам сет піонера, ще +12% заливає Фу Сюань. Також, з першого ейдолона Йомі маємо ще 18% по противникам з ослабленнями. Все разом це 93,2% шансу. В ідеалі було б зловити їй в сабстатах 60% шансу і власне я вже можу це зробити, якщо пожертвувати критичним уроном. Але вона і з 93,2% наче завжди крітує, тому сенсу поки що немає. У мене вже реліквії кращі, ніж у багатьох ютуберів, яких дивлюся. А якщо поставити їй в пачку Ханабі, то Ханабі заливатиме +45% кріта на один хід, +24% від власного кріта і ще +30% від кіля. Залишилося тільки нафармити для Ханабі 161+ швидкості. Я сточив на неї 4 штуки смоли, що на замовлення. Всі чотири реліквії просто сміття. Більше не буду ту смолу ні на що витрачати, крім мотузок на енергію. Ви праві, для саппортів і захист піде.
Відправлено через 16 хвилин 45 секунд:
Взагалі, найкращий саппорт для Йомі — Кафка, особливо разом з Блек Свон. І їх не треба качати, вони вже прокачані. Але тоді не буде потужного дд для іншої кімнати.
Може варто спробувати покрутити Цзинлю? Нам круток в цьому патчі дадуть багато, вистачить на гарант. Як гадаєте, вона ще буде актуальна? Чи краще забирати когось нового?
Відправлено через 39 хвилин 21 секунду:
Це якщо я не зробив ніяких помилок в підрахунках, бо я зараз не висипаюся і тому можу тупити. Ось максимум, який вона отримує з планарок, реліквій та ешки Фу — 75,2%. Схоже, що шанс конуса тут не відображається, він просто застосовується безпосередню на противнику. В будь-якому разі схоже, що вона завжди крітує, тому пофіг.
- спойлер