Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 17:52Тобто зверху регулярно прилітатимуть, абсолютно відірвані від реалій, рішення. І все без чіткої структури розвитку. І нема конкретних "господарів", як в Хойо.
Ну, побачимо. Поки що не бачу для себе причин не спробувати пограти в цю гру. Просто тепер не буду прямо зі старту заливати в неї гроші більше підписки та бойового пропуску, щоб потім не бути до неї прив’язаним, як до геншина. Загалом зараз на горизонті маячить доволі багато нових гача-ігор, буде з чого вибрати навіть якщо ця гра не злетить. Просто конкретно в цій грі мені крім візуального та музичного виконання ще сподобався той факт, що в цій грі не буде хлопців в гачі. Китайці навіть влаштували їй бойкот через те, що там одного NPC-чоловіка показали в трейлері.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 18:20показали в трейлері.
До речі про трейлери. Хойо там не збираються в повнометражне аніме? А то в них дуже так нічого короткометражки виходять. (мені ще реакція стрімерів на танець Лебедя і Ахерон сподобалась "Ахахаха, фан-серві... Ой йо...")
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 18:25Хойо там не збираються в повнометражне аніме?
Для аніме треба сюжет, а дивитися те, що ти вже бачив в грі, не так цікаво. Якщо екранізувати щось наперед, то ти проспойлериш те, що буде в грі. Ось і виходить, що вони можуть робити тільки якісь спін-офи про якісь події з життя мисливців за стелларонами, наприклад. Чому вони цього не роблять – не знаю. Особисто я б подивився щось про Кафку.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 18:45вони можуть робити тільки якісь спін-офи про якісь події з життя мисливців за стелларонами, наприклад.
Так про таке й річ. У тому ж Геншині, про Війну Архонтів можна цілий серіал зробити.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Новий 4* конус небуття з Ахерон в костюмі та Блек Свон в вечірній сукні.
спойлер
Зображення
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 19:24Новий 4* конус небуття з Ахерон в костюмі та Блек Свон в вечірній сукні.
Таки Канон? :lol: Навіть з чітким визначенням ролей.... :laugh:
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 17:12
daesz: 25.03.2024 16:44Тенцент - це ЕА в гача бізнесі :)
Чесно кажучи для мене це майже нічого не каже, бо я не граю в звичайні ігри, тим більше американські. Бо там немає ні анімешних дівчат, ні японських сейю. Останнє, що я грав від ЕА це Star Wars Jedi: Fallen Order. Нічого погано про цю гру сказати не можу. Хоча загалом знаю, що всі американські видавці зараз додають в свої ігри феміністок та людей різної раси, але гача-іграм це не загрожує. Ну і ще чув про агресивну монетизацію, але знову ж таки в гача іграх вона і так є. Не будуть же вони брати гроші за те, щоб ти міг зробити дейліки?
SW JFO - то скоріше виняток, дійсно добротна гра і без лутбоксів :)

От, для прикладу; і таких історій з ЕА було купа, наприклад в ФІФА було абсолютно те ж саме :D
https://www.ign.com/articles/2019/08/26 ... -dice-says

Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
lewerlin: 25.03.2024 17:52 Тут має бути мем з ЗВ, з Падме :laugh: . "Не будуть, ну правда ж?" :laugh:
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 19:31Таки Канон?
Я не проти такого пейрингу. Але тоді гола Кафка з голим Раціо в одній ванні також канон, хоча і проти такого пейрінгу я не проти, мені Раціо подобається.

Третій трейлер Ахерон вони мають завтра випустити? Чи у неї буде два трейлера, як у якихось прохідних персонажів?

Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
О, нове відео від IWinToLose Gaming з тестового сервера про конуси для Ахерон.

Відправлено через 33 хвилини 48 секунд:
Доволі цікаве відео. По-перше, у пересічного гравця Ахерон буде нагинати на рівні Цзинлю, тобто 200-300к максимум. Тільки Цзинлю мабуть легше зібрати. По-друге, її конус не мастхев, якщо є Good Night and Sleep Well, а він у мене є. А якщо той конус вище будуть роздавати не в гачі, а на івенті, то він мабуть буде найкращою ф2п опцією для неї. Тому треба подумати, чи варто забирати її конус, чи краще залишити на Цзинлю. Якщо програю 50/50, то мабуть конус крутити не буду. Подумаю. Все залежить від завтрашнього трейлеру і сюжету.
Погано, що вони не дають її спробувати зі своєю пачкою та своїми артами. До речі посміхнуло, як він сказав, щоб готувалися до двох місяців фарму данжу з її сетом. Певно він чимало смоли залив в її данж.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 20:28По-друге, її конус не мастхев, якщо є Good Night and Sleep Well, а він у мене є. А якщо той конус вище будуть роздавати не в гачі, а на івенті, то він мабуть буде найкращою ф2п опцією для неї. Тому треба подумати, чи варто забирати її конус, чи краще залишити на Цзинлю. Якщо програю 50/50, то мабуть конус крутити не буду. Подумаю. Все залежить від завтрашнього трейлеру і сюжету.
По-перше, як можна крутити Вайфу і не забрати їй конус? :rotate:
По-друге, в білді зі "Сном"/"Ферматою", вам потрібна чітко вивірена ротація по ОД. Ви і так б'єте менше і маєте гірший баланс характеристик(її сігна має найбільшу базову АТК серед небуття і ділить топ один в грі з сігнами Рогатого і Робін), так ще й ротація ультімейту розтягується на зайвий хід. Ну і в принципі по характеристикам сігна універсальна для акку, щось типу сігни Зелє, в ній немає специфічних саме для персонажу речей.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Вийшов трейлер. Якщо не помиляюся, це їх перший трейлер в 4К. Хотілося б, щоб вони і решту трейлерів виклали в 4К, бо для 1080р ютуб робить таке сильне стиснення, що артефакти видно навіть на звичайному 1080р екрані. Так, там є високий бітрейт, але для того треба купувати преміум на ютубі.

Про сам трейлер. Доволі цікаві події відбуваються в ньому.
спойлер
По-перше, наскільки вдало Ханабі може копіювати навички інших людей? Якщо копії по силі як оригінал, то мисливці за стелларонами не супротивники для Ахерон. По-друге, Ханабі справді вміє робити багато копій себе, які будуть активні одночасно? Певно, вона може робити багато копій виключно у світі мрій на Пенаконії. В її трейлерах показано, що вона може робити багато копій, але я думав, то такий художній прийом, щоб показати наскільки у неї поїхав дах. В самій грі теж був натяк, що в її місії було багато копій, але нам їх не показали, ми вірили в це тільки тому, що вона нам про це розповідала. По факту там була одна її копія у вигляді Блек Свон. Тому не зрозуміло, наскільки події в трейлері могли мати місце в самій грі.
Відправлено через 22 хвилини 3 секунди:
lewerlin: 26.03.2024 08:24По-перше, як можна крутити Вайфу і не забрати їй конус?
У вас всі вайфу з конусами? Ейдолони також всім крутите? :rotate:

Я спробую покрутити конус. Але загалом не крутити конус для вайфу дуже просто. Якщо на горизонті є друга вайфу, тобто Цзинлю. У мене зараз є приблизно 230 круток, бо я крутив Руан Мей, Блек Свон і Ханабі. Не факт, що я на ці крутки зможу забрати Йомі з конусом, не кажучи вже про те, щоб забрати і Йомі з конусом, і Цзинлю. Я опускаю питання про актуальність Цзинлю ще через півроку, бо я вирішив не перейматися безоднею і тому мене не хвилює той факт, що вже зараз є питання про актуальність Цзинлю. Вже витоки з бети з’явилися, нас чекають противники з багаторівневими щитами, тому хаос стане ще складнішим. Той факт, що ваша вайфу буде з конусом ще не гарантує того, що ви зможете пройти хаос на всі зірочки.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 26.03.2024 08:52У вас всі вайфу з конусами? Ейдолони також всім крутите? :rotate:
З івентів, без сігни лише Лоча. І то він не вайфу, я його на першому банері тягнув, бо Наташа одна, а пачок дві.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 26.03.2024 09:11З івентів, без сігни лише Лоча. І то він не вайфу, я його на першому банері тягнув, бо Наташа одна, а пачок дві.
Ну я ще вчора казав, що все залежить від трейлера. Він мені сподобався, тому конус крутитиму. Взагалі, знаючи себе, може бути таке, що я занесу гроші на її банер. Хочеться, щоб вона була на першому місці по прибуткам, тому якусь копійчину в загальній дохід від банера треба кинути.

Відправлено через 42 хвилини 5 секунд:
Передивився ще раз трейлер, бо перший раз через сльози не помітив деякі моменти.
спойлер
Питання щодо двійників Ханабі знімається. Вона затягла Йомі в свою ілюзію, де вона може створювати своїх двійників. Це не ілюзія в Пенаконії, це ілюзія в ілюзії Пенаконії.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Каааапець воно поломане! Е0S1 персонаж, з Пелою і Вельтом, вибиває лям, коли зірки сходяться, і пів ляма, коли все через сраку. І це під неї ще сігнатурні саппи не вийшли. І це все з нульового циклу...
Kirakishou
Member

Повідомлення

Забрав Йомі та її конус. З кешбеком маю ще 100 круток. Спробувати забрати Е1 чи краще залишити на Цзинлю? 18% крітшансу це дуже смачно. Навіть якщо зараз 50/50 програю, до кінця її банера можна буде докрутити Е1 без покупки паків. Просто навіть з новим сетом планарок у мене стати будуть не дуже, а хочеться нагинати вже зараз, а не через два місяці чи коли там вдасться нафармити їй нормальні реліквії. Алсо її техніка це просто пісня.

Відправлено через 44 хвилини 31 секунду:
lewerlin: 27.03.2024 06:59Каааапець воно поломане! Е0S1 персонаж, з Пелою і Вельтом, вибиває лям, коли зірки сходяться, і пів ляма, коли все через сраку. І це під неї ще сігнатурні саппи не вийшли. І це все з нульового циклу...
У мене 220к ульта, 80к ешка. Конус на максимум, рівень Йомі на максимум, всі сліди на максимум. Пачка Фу, Лебідь, Вульфа та Йомі. 12 поверх минулого хаосу. Втім, я його закрив за 10 циклів.
Ось такі стати.
спойлер
Зображення
Правда тут планарка space sealing station, бо на ній у мене багато крітів. Без планарки крітшанс взагалі 40%.

Відправлено через 1 годину 7 хвилин 21 секунду:
А на горизонті ще шикарна онее-сама Джейд з сейю Міцуїсі Котоно…
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 27.03.2024 09:23У мене 220к ульта, 80к ешка. Конус на максимум, рівень Йомі на максимум, всі сліди на максимум. Пачка Фу, Лебідь, Вульфа та Йомі. 12 поверх минулого хаосу. Втім, я його закрив за 10 циклів.
Ось такі стати.
Там треба акуратно стаки вішати. Бажано, аби все було на одній тушці. В мене статі не сильно кращі (61/225), але 600к+ з жука я дістав. В основному три числа 450/560/226, залежно від ворогів, дебафів і як стаки розділяться. Пела дууже багато дає, вона прямо обов'язкова в пачці.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.03.2024 10:22Там треба акуратно стаки вішати. Бажано, аби все було на одній тушці. В мене статі не сильно кращі (61/225), але 600к+ з жука я дістав. В основному три числа 450/560/226, залежно від ворогів, дебафів і як стаки розділяться. Пела дууже багато дає, вона прямо обов'язкова в пачці.
Пелу треба прокачати, я її майже не качав.
Як вважаєте, спробувати покрутити Е1 для Йомі чи краще залишити на інших вайфу? Все-таки +18% крітшансу це нормально. У мене з кешбеком 100 круток і 10 вже на банері. До кінця її банера точно до Е1 докручу по гаранту. І це навіть без покупки паків. Просто я думаю, що Цзинлю теж потребуватиме фарму реліквій і купи матеріалів для слідів, а я ще для Йомі не нафармив нормальні реліквії.
Але саме другого дд мені і не вистачало, щоб пройти на всі зірки. Кафка з легкістю закриває свою половину за 1-3 цикла. Якби ляо дав виграти Цзінлю на її першому банері, думаю, я б всі ці ротації хаосу, які були, закрив на всі зірки. Бо з Зеле мені зазвичай не вистачало одного - максимум двох циклів.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 27.03.2024 12:03Як вважаєте, спробувати покрутити Е1 для Йомі чи краще залишити на інших вайфу? Все-таки +18% крітшансу це нормально.
Е1 в неї такий... неоднозначний. Він ок при слабких артефактах, повністю нікчемний на сильних, і знов заграє на акку, де вже не просто сильні, а можна до рола обирати, що ставити. Але на Е2 є дуже великий сенс цілитись. Гармонія в пачці їй може дати х2.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 27.03.2024 12:33Але на Е2 є дуже великий сенс цілитись. Гармонія в пачці їй може дати х2.
Для Е2 треба 80*4 = 320 круток. Нехай 120 у мене є, треба буде купити ще 200 круток. Це звісно при умові, що програю обидві 50/50. Завдяки бонусам можна придбати ще 120 круток за 180 доларів, але наступні 80 круток прийдеться купувати без бонусів за 240 доларів. Що не дуже хотілося б робити, бо мені до сих пір неприємно від Гепарда на банері Кафки, який обійшовся мені приблизно в таку суму. Це сам Гепард, без Кафки та її конуса.

Думаю, що можна спробувати покрутити до першого піті, якщо програю його, то далі крутити не буду. Якщо виграю, то куплю паки з бонусами, разом з крутками за патч їх має вистачити щоб забрати по гаранту. Взагалі-то хотілося б спробувати Йомі з тією ж Тіньюнь, бо я на Тіньюнь теж витратив гроші, але зараз її нема до кого поставити. Не кажучи вже про Ханабі.

А ви націлилися на Е2? Зважаючи на те, що ви пропустили персонажів Лебедя і Ханабі, у вас має бути круток на Е2 без покупки нефриту.
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 27.03.2024 15:31А ви націлилися на Е2? Зважаючи на те, що ви пропустили персонажів Лебедя і Ханабі, у вас має бути круток на Е2 без покупки нефриту.
Я програв 2 50/50. В принципі я можу зафармити з гри на ще один гарант(~75-80круток), але Е1 саме по собі сенсу має не дуже. Якби я не програв другий 50/50, то з Е1 був би сенс пограти в казино до кінця банеру.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Так, Е2 з гармонією дає дуже дофіга. Буквально х2, як ви і казали.
спойлер
Але зараз дивлюся як люди на ютубі крутять, багато кому на 50/50 Байлу падає.
Не знаю, може покручу до першої піті, якщо програю, то далі крутити не буду. Не хочу в гру кидати ще більше грошей. Я сьогодні був здивований, що один ютубер Gacha Smack кинув в гру грошей як я. Тобто навіть люди, які живуть в США і мають значно більші доходи в тому числі і з ютуба все одно не витрачають багато грошей на гру. Ситуація і хочеться, і колеться.
Відповісти