Цікаво, бо деякі американські контент кріейтори, яки робили реакцію на трейлери Ханабі та Йомі казали, що японське озвучування це інший рівень.
Особисто я не фанат американського чи будь-якого іншого озування крім японського і це не результат якогось ідеологічного переконання, а просто власний досвід заснований на двох десятках років перегляду аніме. В різний час я пробував дивитися різні аніме з американським дублюванням і мене постійно злить їх манера озвучувати жіночих персонажів томними голосами повій де це треба і не треба. Ще посміхає, коли китайські чи американські акторки пробують розмовляти дзвінким, високим тоном голосу, наслідуючи японським сейю, і звісно що у них це не дуже виходить.
Щодо трейлерів Ахерон — я подивився всі чотири версії озвучування і на мою думку Саваширо безперечно дає всім фору. Що не дивно, зважаючи на її величезний багаж ролей. Китаянка взагалі навіщось додала надмірну емоцію подиву, хоча за логікою який може бути подив у Ахерон?
Я погоджуюся, що для звичайної людини, яка не є фанатом аніме і Саваширо Міюкі, озвучування Аллегри Кларк буде кращим, тим більше, що воно зрозуміле і не треба вмикати субтитри. Просто особисто для мене, навіть якщо відкинути досвід перегляду аніме та любов до японських сейю, Райден Мей асоціюється з Саваширо. Тому навіть якби сталося щось дивне і вона погано озвучила трейлер, я б все одно обрав саме японське озвучування цього персонажу. Просто тому, що цей голос для мене рідний.
lewerlin: ↑
25.03.2024 04:43В мене вийшло, з посередніми кусками, зібрати фуллсет+салсотто 67/187(Раціо в якості манекену
), з урахуванням, що 20+кш ще заллється в бой і на самій Йомі ще буде + десь 60КУ з сігни і слідів.
У мене поки що немає навіть такого. Я думаю, може злити в перекрафт всі реліквії всіх сетів, які я залишив про запас? У мене майже повний інвентар золотих реліквій. Типу реліквії які мають швидкість чи кріти, але на сетах ХП чи захисту. Все одно вони просто лежать в інвентарі і я не впевнений, що вони взагалі колись будуть потрібні. До того часу, коли вони будуть потрібні якомусь персонажу, вийдуть інші, більш кращі сети.
Відправлено через 32 хвилини 4 секунди:
Ось, щоб ви розуміли рівень мого везіння на реліквіях. Щойно зайшов в гру зробити дейліки і злив 200 смоли в цей данж, отримав всього чотири реліквії цього сету, всі решта інший сет. Якісь самих реліквій можете оцінити під спойлером.
- спойлер
І так вже майже дві неділі. Мені вже здається, що вдача в данжах як і вдача в гачі прив’язані до аккаунту. Якщо в тебе невдача в гачі, то в реліквіях також вдачі не буде. Тому я не знаю, як я буду збирати Ахерон. Хіба що злити всю смолу для виготовлення реліквій на замовлення. Але судячи з тих реліквій, які я вже робив до цього для Кафки та Ханабі, там сабстати також будуть просто лайно. Вийде, що і смолу витрачу, і реліквій не отримаю.
Відправлено через 9 хвилин 36 секунд:
Після цього і саму Ахерон крутити не хочеться. Не кажучи вже про те, щоб витрачати гроші на її ейдолони. Бо якщо купити їй Е2, то крім самої Ахерон треба ще і Спаркл зібрати зі швидкістю 161-162.
Як всі ці контент кріейтори, які отримали ранній доступ до Ахерон, зібрали її в 300 КУ на 100 КШ? Чи міхойо дали їм вже зібрану Ахерон, щоб вони її просто прорекламували?