Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Kirakishou: 24.03.2024 21:23 Судячи з тих реліквій, які я нафармив за ці майже дві неділі з данжу для Ахерон, зібрати її буде дуже складно. В ідеалі їй треба КШ під 100%, КУ більше 200% і атаку під 4000. Зараз мені видається нереальним нафармити такі реліквії, якщо не поповнювати енергію за гроші.
Я сьогодні почув інфу, що починаючи з патчу 2.2 в МоС знову можуть вкрасти цикли і тепер закрити треба буде не за 10 циклів, а за 8. Якщо це справді буде так, то я остаточно забиваю на МоС і буду проходити його стільки, скільки зможу пройти тими персонажами, яких маю. Той час і гроші, які потрібні для того, щоб зібрати персонажів, які будуть закривати кожен МоС на всі зірки, ніколи не окупиться тими нагородами, які пропонує МоС.

Відправлено через 27 хвилин 56 секунд:
Мало того, що треба отримати реліквії з потрібними сабстатами, так ще й треба, що КШ і КУ прокнули по 10 разів. В цьому світлі Е1 виглядає не таким вже й переоціненим.
Ух, не жалію що дропнув хонкай, ще й продав акаунт по доволі смачній ціні :)
Хойоверс біін скамверс з от цими врізаннями циклів :-/
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 24.03.2024 22:20Ух, не жалію що дропнув хонкай, ще й продав акаунт по доволі смачній ціні :)
Хойоверс біін скамверс з от цими врізаннями циклів :-/
Мене ця гра дуже зачепила саме сюжетно, тому дропати її не планую. Я оці декілька днів в очікування банеру Ахерон переглядаю її трейлери і розумію, що я більше хочу діждатися саме сюжету з нею, ніж навіть сам її банер.

Я прийняв рішення більше не перейматися щодо безодні, я змирився з тим, що не можу без зусиль пройти МоС на 12 поверхів. Я прохожу на 11 і мені цього достатньо. За непройдений 12 поверх я недоотримую менше крутки в місяць, а це взагалі просто ніщо. І таке відношення до безодні одразу прибирає всі проблеми як з фармом реліквій, так і з крутками – можна не крутити ні ейдолони, ні конуси, ні персонажів конкретно для підсилення команди для МоС. Просто забирати вайфу і проходити сюжет.

Зараз пригадую як я почав грати в геншин і мені було взагалі плювати на безодню, я не заходив в гру як на роботу, щоб зробити всі дейліки та обов’язково витратити всю щоденну смолу, а просто отримував задоволення від сюжету гри. Але потім почав сидіти в дискорді та слухати стрімерів на ютубі і цим людям вдалося нав’язати мені думку, що безодню обов’язково треба закривати на всі зірки, інакше ти - невдаха, граєш в гру неправильно і таке інше. Через це я почав витрачати гроші на персонажів та сігни, за три роки я витратив декілька тисяч доларів на геншин. А якби не слухав всіх цих людей, то просто грав би безкоштовно в своє задоволення і у мене не було б негативу від гри, бо я б не витратив на неї купу грошей і часу. І головне, вона б не перетворилася з гри на роботу. Чорт забирай, я навіть коли з ковідом лежав в лікарні і дихав через трубку киснем, заходив в геншин зі смартфону, щоб не пропустити корону для прокачування талантів з івенту та зробити дейліки.

Або ще приклад. Пам’ятаєте, як мені було неприємно від Реверс 1999? Я думав видалити гру, а потім прийняв рішення не перейматися щодо Лімбо (безодні) і почав отримувати задоволення від гри. У мене там вже є всі персонажі, яких я хотів, крім Меланії.

Те саме стосується Нікке та Браун Даст 2, в які я також граю без донату. Я не слухаю нічиїх порад щодо того, як грати в ці ігри, і просто отримую задоволення. Що цікаво, що в обох іграх у мене вже є майже всі персонажі, яких я хотів. В Браун Даст 2 хочу одного персонажа, а в Нікке ще максимум трьох. Але всіх основних персонажів, які полюбилися з першого погляду, я вже отримав.

Тому віднині приймаю рішення забити на МоС і насолоджуватися сюжетом.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Я граю в ігри рівномірно як із-за сюжету, так і з міркувань хорошого геймплею. Я GW2 заходив раз в тиждень рейдити зі статиком на протязі 2 років, хоча в саму гру й не грав (окрім власне рейдів ну й деколи якісь матеріали на консюмаблс підфармити для тих же рейдів). Правда, як почались відключення електроенергії минулої зими - перестав грати, а з часом і акк продав..
У всіх цих гачах, нажаль, немає геймплею та групового контенту (рейдів чи хоча би данжів), тому геймплейна складова для мене рівноцінно важлива :/

Буду сумувати за Марч, а так то гра була не погана, але мені не дуже подобаєтсья політика хойо зі штучним ускладненням контенту..
Donate
Member
Аватар користувача

Повідомлення

daesz: 25.03.2024 01:44 Я граю в ігри рівномірно як із-за сюжету, так і з міркувань хорошого геймплею. Я GW2 заходив раз в тиждень рейдити зі статиком на протязі 2 років, хоча в саму гру й не грав (окрім власне рейдів ну й деколи якісь матеріали на консюмаблс підфармити для тих же рейдів). Правда, як почались відключення електроенергії минулої зими - перестав грати, а з часом і акк продав..
У всіх цих гачах, нажаль, немає геймплею та групового контенту (рейдів чи хоча би данжів), тому геймплейна складова для мене рівноцінно важлива :/

Буду сумувати за Марч, а так то гра була не погана, але мені не дуже подобаєтсья політика хойо зі штучним ускладненням контенту..
Тому що будуть питання стосовно монетизації та чітерства (кліент дуже легко підлягає модифікаціям). А так немає контенту немає геморою. Ну і ще ЦА в виді паймонів не зовсім полюбляють такий контент :shuffle:

Якщо не кидати палиці в коліса ми знаємо як гра по балансу повинна виглядати. А так маємо що маємо :laugh:
Комьюніті кидає гроші в гру, потім ниє що гра погана, і кидає гроші в гру знову :laugh: В геншині 2,5 бали рейтингу навідь поставили, але гроші нести не забули :laugh: Нічого хойо поплачуть і зроблять ще одну фуріну :laugh: Оце ми все знаємо, хойо будуть робити так як вони хочать поки там у комьюніті дах не зірве, потім вони вийдуть і зроблять пробачення і знову будуть шукати варіанти агресивної монетизації. З хонкою таке було мінімум двічі коли комьюніті робило бунти і вони змінювали варіанти монетизації, але коли прийшов певний час вони офк робили свій мув в іншому місці :rotate:
Я там розумію що дорога розробка але я щось не бачу контенту що в хонці якості перших 20 томів, ні в ХСР де як раз контент на старті самий цікавий, все що вони зробили за рік це дно... :laugh:
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 24.03.2024 21:23 В ідеалі їй треба КШ під 100%, КУ більше 200% і атаку під 4000. Зараз мені видається нереальним нафармити такі реліквії, якщо не поповнювати енергію за гроші.
Сліди+сігна вже дадуть їй 60ку. Добрати 140 в артах не складно(в мене там 150 десь добралось). КШ ллється сетом і ще будуть планарки під неї в оновленні з КШ. З АТК просто - енергії не треба, швидкості не треба(треба на тіммейтах, пачка набирає їй стаки) - вже два АТК арти. Сферу також можна на АТК, бо Йомі сама собі заливає просто конячі аффікси. От вам і 4000.
В мене вийшло, з посередніми кусками, зібрати фуллсет+салсотто 67/187(Раціо в якості манекену :gigi: ), з урахуванням, що 20+кш ще заллється в бой і на самій Йомі ще буде + десь 60КУ з сігни і слідів.

А ще ІМХО Аллегра Кларк>Саваширо Міюкі. В останніх трейлерах просто інший рівень.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 04:43А ще ІМХО Аллегра Кларк>Саваширо Міюкі. В останніх трейлерах просто інший рівень.
Цікаво, бо деякі американські контент кріейтори, яки робили реакцію на трейлери Ханабі та Йомі казали, що японське озвучування це інший рівень. :)

Особисто я не фанат американського чи будь-якого іншого озування крім японського і це не результат якогось ідеологічного переконання, а просто власний досвід заснований на двох десятках років перегляду аніме. В різний час я пробував дивитися різні аніме з американським дублюванням і мене постійно злить їх манера озвучувати жіночих персонажів томними голосами повій де це треба і не треба. Ще посміхає, коли китайські чи американські акторки пробують розмовляти дзвінким, високим тоном голосу, наслідуючи японським сейю, і звісно що у них це не дуже виходить.

Щодо трейлерів Ахерон — я подивився всі чотири версії озвучування і на мою думку Саваширо безперечно дає всім фору. Що не дивно, зважаючи на її величезний багаж ролей. Китаянка взагалі навіщось додала надмірну емоцію подиву, хоча за логікою який може бути подив у Ахерон?

Я погоджуюся, що для звичайної людини, яка не є фанатом аніме і Саваширо Міюкі, озвучування Аллегри Кларк буде кращим, тим більше, що воно зрозуміле і не треба вмикати субтитри. Просто особисто для мене, навіть якщо відкинути досвід перегляду аніме та любов до японських сейю, Райден Мей асоціюється з Саваширо. Тому навіть якби сталося щось дивне і вона погано озвучила трейлер, я б все одно обрав саме японське озвучування цього персонажу. Просто тому, що цей голос для мене рідний.

lewerlin: 25.03.2024 04:43В мене вийшло, з посередніми кусками, зібрати фуллсет+салсотто 67/187(Раціо в якості манекену :gigi: ), з урахуванням, що 20+кш ще заллється в бой і на самій Йомі ще буде + десь 60КУ з сігни і слідів.
У мене поки що немає навіть такого. Я думаю, може злити в перекрафт всі реліквії всіх сетів, які я залишив про запас? У мене майже повний інвентар золотих реліквій. Типу реліквії які мають швидкість чи кріти, але на сетах ХП чи захисту. Все одно вони просто лежать в інвентарі і я не впевнений, що вони взагалі колись будуть потрібні. До того часу, коли вони будуть потрібні якомусь персонажу, вийдуть інші, більш кращі сети.

Відправлено через 32 хвилини 4 секунди:
Ось, щоб ви розуміли рівень мого везіння на реліквіях. Щойно зайшов в гру зробити дейліки і злив 200 смоли в цей данж, отримав всього чотири реліквії цього сету, всі решта інший сет. Якісь самих реліквій можете оцінити під спойлером.
спойлер
Зображення
І так вже майже дві неділі. Мені вже здається, що вдача в данжах як і вдача в гачі прив’язані до аккаунту. Якщо в тебе невдача в гачі, то в реліквіях також вдачі не буде. Тому я не знаю, як я буду збирати Ахерон. Хіба що злити всю смолу для виготовлення реліквій на замовлення. Але судячи з тих реліквій, які я вже робив до цього для Кафки та Ханабі, там сабстати також будуть просто лайно. Вийде, що і смолу витрачу, і реліквій не отримаю.

Відправлено через 9 хвилин 36 секунд:
Після цього і саму Ахерон крутити не хочеться. Не кажучи вже про те, щоб витрачати гроші на її ейдолони. Бо якщо купити їй Е2, то крім самої Ахерон треба ще і Спаркл зібрати зі швидкістю 161-162.
Як всі ці контент кріейтори, які отримали ранній доступ до Ахерон, зібрали її в 300 КУ на 100 КШ? Чи міхойо дали їм вже зібрану Ахерон, щоб вони її просто прорекламували?
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 11:25Як всі ці контент кріейтори, які отримали ранній доступ до Ахерон, зібрали її в 300 КУ на 100 КШ?
На тестових серверах зазвичай майже безлімітні ресурси. Щось типу 100500 донат валюти. 100500 банок енергії цілком може докладатися.
А ще елементарно Хойо могли наробити прес-аків(стандартна практика).
Взагалі, я би не дуже переймався за це. Одна сігна робить пристойно різниці, а самобаффи на аффікси такі, що навіть зі сміттям можна бити рекорди аккаунту.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Donate: 25.03.2024 03:20
daesz: 25.03.2024 01:44 Я граю в ігри рівномірно як із-за сюжету, так і з міркувань хорошого геймплею. Я GW2 заходив раз в тиждень рейдити зі статиком на протязі 2 років, хоча в саму гру й не грав (окрім власне рейдів ну й деколи якісь матеріали на консюмаблс підфармити для тих же рейдів). Правда, як почались відключення електроенергії минулої зими - перестав грати, а з часом і акк продав..
У всіх цих гачах, нажаль, немає геймплею та групового контенту (рейдів чи хоча би данжів), тому геймплейна складова для мене рівноцінно важлива :/

Буду сумувати за Марч, а так то гра була не погана, але мені не дуже подобаєтсья політика хойо зі штучним ускладненням контенту..
Тому що будуть питання стосовно монетизації та чітерства (кліент дуже легко підлягає модифікаціям). А так немає контенту немає геморою. Ну і ще ЦА в виді паймонів не зовсім полюбляють такий контент :shuffle:

Якщо не кидати палиці в коліса ми знаємо як гра по балансу повинна виглядати. А так маємо що маємо :laugh:
Комьюніті кидає гроші в гру, потім ниє що гра погана, і кидає гроші в гру знову :laugh: В геншині 2,5 бали рейтингу навідь поставили, але гроші нести не забули :laugh: Нічого хойо поплачуть і зроблять ще одну фуріну :laugh: Оце ми все знаємо, хойо будуть робити так як вони хочать поки там у комьюніті дах не зірве, потім вони вийдуть і зроблять пробачення і знову будуть шукати варіанти агресивної монетизації. З хонкою таке було мінімум двічі коли комьюніті робило бунти і вони змінювали варіанти монетизації, але коли прийшов певний час вони офк робили свій мув в іншому місці :rotate:
Я там розумію що дорога розробка але я щось не бачу контенту що в хонці якості перших 20 томів, ні в ХСР де як раз контент на старті самий цікавий, все що вони зробили за рік це дно... :laugh:
Не популярна думка - але мені сподобався ТоФ. Дропнув тільки тому що там не було плеєрбейса. Сидіти в чергах на данжі по декілька годин - такий собі фан :/

Ну і на рахунок паймонів - зробив висновок, що в поголовної більшості ЦА скіл сілінг дуже низький, від того й неприязнь до групового контенту :с
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

daesz: 25.03.2024 12:17Ну і на рахунок паймонів - зробив висновок, що в поголовної більшості ЦА скіл сілінг дуже низький, від того й неприязнь до групового контенту :с
ПвП/дпсчек-кооп вимагають великих витрат часу на гру, причому в частково, або повністю, "робочому режимі. Таке собі може/хоче дозволити доволі малий відсоток аудиторії. І, от сюрприз, цей відсоток, як правило, самий діставучий для розробників. В кінці нульових/на початку десятих була купа прикольних проектів, в які я пробував залипати, але вони загинались, бо розробники "прислухались" до аудиторії, за котру по суті говорила саме скіллова частина. Казуали, як наслідок, кудись йшли, а слідом "йшли" і доходи :laugh:.
Казуальна ЦА наймасовіша і найприбутковіша. І ставлячи їх поруч зі скіловиками, навіть в лідерборді, не кажучи вже про спільний данж, ті їх байтиш, не на донат, як могло б здатися, а на лів в інший проект.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 13:29
daesz: 25.03.2024 12:17Ну і на рахунок паймонів - зробив висновок, що в поголовної більшості ЦА скіл сілінг дуже низький, від того й неприязнь до групового контенту :с
ПвП/дпсчек-кооп вимагають великих витрат часу на гру, причому в частково, або повністю, "робочому режимі. Таке собі може/хоче дозволити доволі малий відсоток аудиторії. І, от сюрприз, цей відсоток, як правило, самий діставучий для розробників. В кінці нульових/на початку десятих була купа прикольних проектів, в які я пробував залипати, але вони загинались, бо розробники "прислухались" до аудиторії, за котру по суті говорила саме скіллова частина. Казуали, як наслідок, кудись йшли, а слідом "йшли" і доходи :laugh:.
Казуальна ЦА наймасовіша і найприбутковіша. І ставлячи їх поруч зі скіловиками, навіть в лідерборді, не кажучи вже про спільний данж, ті їх байтиш, не на донат, як могло б здатися, а на лів в інший проект.
Мені не складало проблеми зайти в гру раз в тиждень на 3 години й пролетіти зі статиком (там 90% були "пожилі" шведи, декілька британців + я) всі рейди на раз-два :)
От прогресів рейди - то вже важче, бо якщо ніхто незнає механік босів, то приходиться наощуп то робити все і воно часо-ємнісне; але якщо хоч хтось підгляне на стрімах як кіберкотлети прогресять потрібний рейд, то можна у них щось "запозичити" :rotate:

Мені подобаються розробники GW2 - бо вони хочуть вгодити всім аудиторіям відразу, там завжди і мас пвп (wvw у місцевих), і аренки, і рейди (тепер їх трохи там переробити під "страйки", ті ж самі рейди, але на 1 бос, як от магтеридон або грул в wow tbc були), і оупен ворлда гора для казуалів :) Єдине що баланс між класами у них храмає на обидві ноги, і через оказуалення деяких механік класів - деякі з цих класів стають мотлохом, наприклад у воріорів були спочатку банери (білд так і називався bannerslave) і друїд на духах, але банери і духів переробили, щоб ці механіки можна було замінити іншими класами і в результаті аудиторія дуже негодувала бо сам ворр і друїд стали "семі безполєзними".
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

daesz: 25.03.2024 13:36але якщо хоч хтось підгляне на стрімах як кіберкотлети прогресять потрібний рейд, то можна у них щось "запозичити" :rotate:
"Подивився турік по Геншину - зразу пройшов безодню на 36". От тільки саме тут собака і закопана. Сумарна аудиторія стрімів туріку, у порівнянні з всією аудиторією гри, - капля в морі. Про що я і казав вище. Завжди так.
Людина ткнула на красиву рекламу, качнула, і далі, як тільки їй набридне, або вона відчує психологічний дискомфорт, - іграшка буде видалена.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 14:10
daesz: 25.03.2024 13:36але якщо хоч хтось підгляне на стрімах як кіберкотлети прогресять потрібний рейд, то можна у них щось "запозичити" :rotate:
"Подивився турік по Геншину - зразу пройшов безодню на 36". От тільки саме тут собака і закопана. Сумарна аудиторія стрімів туріку, у порівнянні з всією аудиторією гри, - капля в морі. Про що я і казав вище. Завжди так.
Людина ткнула на красиву рекламу, качнула, і далі, як тільки їй набридне, або вона відчує психологічний дискомфорт, - іграшка буде видалена.
Це про мене, як тільки відчуваю що гра "сабверт май експектейшнс" в чомусь - то зразу ліваю/видаляю. Зазвичай не жалію про вибір, але от у випадку з swgoh - таки жалію. Настільки крутої покрокової гри (не те що мобільної, а взагалі) точно не знайти, як мінімум поки що. Єдине що "у руля" ЕА з їх "предаторі" монетизацією..
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 14:10"Подивився турік по Геншину - зразу пройшов безодню на 36". От тільки саме тут собака і закопана. Сумарна аудиторія стрімів туріку, у порівнянні з всією аудиторією гри, - капля в морі. Про що я і казав вище. Завжди так.
Це іронія? Бо крім команди та ротацій, які ти дійсно можеш підгледіти у когось, тобі ще треба отримати потрібних персонажів для цих команд, бо навіть четвірки падають з гачі. Щоб їх отримати треба не тільки гроші або купу часу на збирання примогемів з дейліків та івентів, а ще й дочекатися їх банерів, а потім ще витратити купу часу на прокачування цих персонажів та фарм артефактів для них. Навіть з купою грошей тобі все одно треба буде багато часу витратити на гру, бо деякі матеріали ти не можеш фармити частіше, ніж раз на тиждень, а корони так взагалі дають тільки на деяких івентах. Як не крути, але треба багато часу. І тут питання, чи вартує та одна крутка в місяць з 12 поверху безодні твого часу?

daesz: 25.03.2024 14:46Це про мене, як тільки відчуваю що гра "сабверт май експектейшнс" в чомусь - то зразу ліваю/видаляю.
Пригадую свій нещодавній досвід з Reverse1999 і дивуюсь, як я втримався щоб не видалити її. Я давно не відчував такого дискомфорту від гри. Клюнув на доволі стильний дизайн гри та персонажів, але там настільки тупо зроблене прокачування персонажів, що у мене не те що дискомфорт, у мене пробудилась злість до розробників. І, судячи з того, що багато контент кріейторів на ютубі вже давно дропнули цю гру, я не один такий. Певно мене в ній втримало те, що мені майже зі старту вдалося виграти в гачі персонажів, які мені сподобалися.

До речі, як вам Azur Promilia?
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 15:13Бо крім команди та ротацій, які ти дійсно можеш підгледіти у когось,
Там суть не стільки в командах, стільки таймінгах і позиціонуванні. Ну і база типу "отут треба роздути анімешником"(все одно яким, анемо ГГ топ).
Kirakishou: 25.03.2024 15:13До речі, як вам Azur Promilia?
Там за кулісами стоїть Тенцент. Я дуже добре знаю, до чого доходять вартісні проекти Тенценту. Вайфу розробники Азурки вміють робити, але "материнський" менеджмент їх поховає просто без шансів. Ну і з економікою в них дуже не дуже.
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 15:13 До речі, як вам Azur Promilia?
Графіка/артстайл дуже гарні. Думаю, можна і некстгеном назвати, в світлі того що все інше що виходить більш менш схоже між собою (HSR/AG/SCZ/AKEF/GFL2 - всі виглядають свіжо, але імхо гірше ніж ця AP), аодивимось що буде на релізі :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 25.03.2024 15:22Там за кулісами стоїть Тенцент. Я дуже добре знаю, до чого доходять вартісні проекти Тенценту. Вайфу розробники Азурки вміють робити, але "материнський" менеджмент їх поховає просто без шансів. Ну і з економікою в них дуже не дуже.
Вони інвестують в проект, а потім роблять все, щоб він провалися? Можна якісь приклади для тих, хто не мав справу з проектами Тенцент? Ну типу чим ця гра буде гірше від того ж Гешнину? Просто я не розумію логіку. Навіщо робити гру, яка буде гірше від тих, які вже є на ринку?

Відправлено через 10 хвилин 48 секунд:
До речі, бачили які цікаві патенти має Нексон?
daesz
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 16:40
lewerlin: 25.03.2024 15:22Там за кулісами стоїть Тенцент. Я дуже добре знаю, до чого доходять вартісні проекти Тенценту. Вайфу розробники Азурки вміють робити, але "материнський" менеджмент їх поховає просто без шансів. Ну і з економікою в них дуже не дуже.
Вони інвестують в проект, а потім роблять все, щоб він провалися? Можна якісь приклади для тих, хто не мав справу з проектами Тенцент? Ну типу чим ця гра буде гірше від того ж Гешнину? Просто я не розумію логіку. Навіщо робити гру, яка буде гірше від тих, які вже є на ринку?

Відправлено через 10 хвилин 48 секунд:
До речі, бачили які цікаві патенти має Нексон?
Тенцент - це ЕА в гача бізнесі :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 25.03.2024 16:44Тенцент - це ЕА в гача бізнесі :)
Чесно кажучи для мене це майже нічого не каже, бо я не граю в звичайні ігри, тим більше американські. Бо там немає ні анімешних дівчат, ні японських сейю. Останнє, що я грав від ЕА це Star Wars Jedi: Fallen Order. Нічого погано про цю гру сказати не можу. Хоча загалом знаю, що всі американські видавці зараз додають в свої ігри феміністок та людей різної раси, але гача-іграм це не загрожує. Ну і ще чув про агресивну монетизацію, але знову ж таки в гача іграх вона і так є. Не будуть же вони брати гроші за те, щоб ти міг зробити дейліки?
lewerlin
Member
Аватар користувача
Звідки: Миронівка

Повідомлення

Kirakishou: 25.03.2024 16:40Вони інвестують в проект, а потім роблять все, щоб він провалися? Можна якісь приклади для тих, хто не мав справу з проектами Тенцент? Ну типу чим ця гра буде гірше від того ж Гешнину? Просто я не розумію логіку. Навіщо робити гру, яка буде гірше від тих, які вже є на ринку?
А навіщо СЕО Unity(колишній СЕО ЕА до речі) було вбивати бізнес одним рішенням? А він по суті поховав компанію, в довготривалій перспективі. Одним дурним рішенням. Його відкотили назад буквально через кілька днів, але було пізно - всі від гріха подалі почали повільно, але впевнено, мігрувати на інші рушії.
Такі самі люди, що "вийшли з зони комфорту", з річним фінзвітом головного мозку( і горизонтом планування в рамках подібного фінзвіту) і приймають рішення в роздутих "монстрах"(річ про розміри компанії) на кшталт Тенценту. Там з одного боку логіка, аби був обіг і не було надто збитково( бо цінність має актив, а не кеш). а з іншого - у менеджменту бонуси до річного фінзвіту прив'язані.
спойлер
Я коли по роботі стикався з подібним, це була труба. Ти весь рік сидиш на голодному пайку, тобі не дають навіть поточний ремонт, а в кінці звітного року(не обов'язково співпадає з календарним) питають, куди можна просадити пару лям, бо переекономили і можна без шкоди для бонусів витратитись. На моїх очах, абсолютно здорова фінансово компанія, скотилась майже на дно заради одного звіту з гарними числами.
Тобто зверху регулярно прилітатимуть, абсолютно відірвані від реалій, рішення. І все без чіткої структури розвитку. І нема конкретних "господарів", як в Хойо.
Тому ж Давею більше цікаве саме "здоров'я" активу, а не фінзвіт конкретного року.
Він хіба що може видати "щоб Цінцюе гнула, бо вона моя вайфу" :laugh: (десь він про неї згадував, як про улюбленицю). І то відчуйте різницю - манагер Тенценту може гру бачити лише на презентаціях, а тут один із власників персонажів сімпить.
Ще недавні приклади з геймдейву - Ларіан і СДПР. Як плакались колеги Вінке, що їм ніколи не дали б зробити щось подібне БГ3. І як поляки з кіберпанком на консолях облажались, бо хтось дуже хотів їх у звіт запхнути.

Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Kirakishou: 25.03.2024 17:12Не будуть же вони брати гроші за те, щоб ти міг зробити дейліки?
Тут має бути мем з ЗВ, з Падме :laugh: . "Не будуть, ну правда ж?" :laugh:
Відповісти