Как раз я его юзал 6а и отдал через 2 часа назад. Нема не чутливих, мозг любого человека реагирует на шим до 300 Гц, ну пусть даже будет 240 минимально, есть исследования и энцефалограммы. Так зачем такое брать, если оно влияет на здоровье.Ты представляешь что такой 34 гц или 60 это вообще жесть, как будто тебе фонариком в режиме стробоскоп включили))leif: ↑ 28.11.2023 18:17не знаю, не бачив. з телеком порівняння, думаю, що не коректне, щоб робити такі висновки або ж ти просто як раз з тих "чутливих" людей.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:12ну такой шим до 120гц любой думаю почувствует
якби ти ще той телефон в руках тримав, то ще можна було б про щось казати, а так це просто припущення і не більше. в огляді написано про чутливих до шиму людей, це не про всіх, там не пишуть "будь-хто відчує".
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
Востаннє редагувалось 28.11.2023 18:23 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
відчув сильний дискомфорт?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:20Как раз я его юзал 6а и отдал через 2 часа назад
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
скинеш? бо якось в попередню ітерацію обговорення цієї теми ти з пруфами якось забуксував.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:20есть исследования и энцефалограммы
-
snapdragon999
Member
я юзал на макс яркости, днём, поюзал он нагрелся, думаю че за фуфло так греется, потом рамки не понравились да и экран 60 Гц как то уже не интересно, хочется 120 уже посовременнее. Ну так да шустрый все ок спору нет и камера хорошая.leif: ↑ 28.11.2023 18:23відчув сильний дискомфорт?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:20Как раз я его юзал 6а и отдал через 2 часа назад
-
leif
Member
у мене тут піксель 8 про, при 25% яскравості має пульсації "в 6 разів вище норми", жах якийсь, а мені взагалі норм, годинами можу читати, ніякого дискомфорту.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
відчув би хоча б сам дискомфорт від цього дисплею, окей, приймається. а так щось взагалі не зроз до чого ти це пишеш. і пруфаєш оглядом, де чітко написано "чутливим людям". не всім, лише чутливим. бо такі, як відомо, є. правда невідомо скільки їх.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
ну так шо толку тоді від такого юзання в контексті розмови про шим? що юзав — що не юзав.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:26я юзал на макс яркости, днём
відчув би хоча б сам дискомфорт від цього дисплею, окей, приймається. а так щось взагалі не зроз до чого ти це пишеш. і пруфаєш оглядом, де чітко написано "чутливим людям". не всім, лише чутливим. бо такі, як відомо, є. правда невідомо скільки їх.
-
Donate
Member
Ну на мобілках красоти вижимають стилістикою.leif: ↑ 28.11.2023 18:09щось дофіга, та і жанр не мій зовсім. може порадиш щось простіше і теж гарне?Donate: ↑ 28.11.2023 17:26Геншин Але там 40 ГБ тягнутиа не чутливі можуть спокійно купувати і користуватись?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 17:56потому чувствительным к мерцанию пользователям лучше с осторожностью отнестись к этому экрануDuckRider: ↑ 28.11.2023 18:02резидент евіл.
Э від той самої контори Honkai Star Rail теж виглядає непогано, але в цілому таке враження що під мобілки там ніхто не тестував.
Reverse1999 із недавнього теж виглядає чудово, так як там є дуже детальна робота з тінями. Хоча графон там дуже примітивний, хоча стилістика і прямі руки все
Але проблема в тому що найкраще воно на ПК виглядає. Чи я той самий дід якому вже все достатньо дрібно всюди І років через 10 поставлю собі 43" 4К монітор в якому все буде як горіх
-
snapdragon999
Member
тут можно прочитать про исследования сетчатки на пульсации света , но все платные статьи.leif: ↑ 28.11.2023 18:30 у мене тут піксель 8 про, при 25% яскравості має пульсації "в 6 разів вище норми", жах якийсь, а мені взагалі норм, годинами можу читати, ніякого дискомфорту.
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:ну так шо толку тоді від такого юзання в контексті розмови про шим? що юзав — що не юзав.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:26я юзал на макс яркости, днём
https://opg.optica.org/jot/abstract.cfm?uri=jot-84-1-29
А энцефалограмма человека с характерным пиком на частоте пульсирующего освещения еще с 60-х годов публиковалась как доказательство вредного действия пульсаций освещенности на нервную систему.
https://eco-e.ru/poleznoe/stati/osveshh ... cheloveka/
Я юзал самсунг с23 ультра это для меня жесть особенно при яркости 30%,а в этом 6а ещё меньше, дальще можно даже не смотреть.кто считает что все это ерунда, то просто мимо проходит и не обращает внимание, а я пишу чтоб люди обратили внимания при покупке.
Отправлено спустя 32 минуты 55 секунд:
Там написано что мозг от 300 Гц не воспримает пульсации, тобиш шим,а все что меньше он регистрирует, даже если визуально зрение не воспринимает. А вот от 30 до 80гц уже зрение визуально регистрирует пульсации, как раз в пикселе на минимуме такое и будет где то ночью))Даже 120гц это уже дискомфорт для организма, даже если визуально не заметно.
Госнорма пульсации в "СНГ" в 300 Гц есть. А в этих всех гнусмасах и прочих 240 и меньше.
-
AlexKuzovkov
Member
У ксяомімена шим це останній аргумент.leif: ↑ 28.11.2023 18:30
А статті, що він постить, він сам не читав. Чи зовсім не розуміє що там написано.
-
snapdragon999
Member
Если б я не читал, то мне б было по барабану. А поскольку я в этом разбираюсь то мне своё здоровье не безразлично. Какие статьи я не читал? Полное исследование да я не покупал, общие выводы читал на разных источниках.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:19У ксяомімена шим це останній аргумент.leif: ↑ 28.11.2023 18:30
А статті, що він постить, він сам не читав. Чи зовсім не розуміє що там написано.
Меня чел попросил пруфы, я ему скинул, какие вопросы?Если он хочет углубленно изучить хай проплатит))если так не верит.
Про энцефалограммы ещё с совка все знают поэтому норма была 300 гц. Почему они продают это фуфло с таким шимом непонятно.
-
7mindfields
Member
Той, який у духовці треба готувати, і коштує він набагато більше ніж 300 баксівsnapdragon999: ↑ 28.11.2023 15:04ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))7mindfields: ↑ 28.11.2023 13:07
Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі
У недорогих китайцев у всех практически по 1 камере, а те 2 заглушки, ну может ещё фронталка где то чуть лучше. Кому не нравится пусть пиксель 6а покупают с 200% шимом на минимальной яркости .
-
AlexKuzovkov
Member
Ти не розумієш що ти читаєш.
Доказів того що шим може нашкодити очам немає. Зовсім.
Може тільки визвати дискомфорт у якогось, невеликого, проценту людей. Все.
Але ж це все одно останній аргумент за гвномі з Китаю.
-
snapdragon999
Member
Где пруфы шо у невеликого?мне все равно Китайское салями или Корейская морковка, главное чтоб меня устраивал. Я могу купить любой, только мне наыиг не надо.Например на 4пда из тех кто оставил отзыв там больше половины 6а вызывает дискомфорт, про самсунги молчу вообще.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:26 Ти не розумієш що ти читаєш.
Востаннє редагувалось 28.11.2023 19:32 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
AlexKuzovkov
Member
Де пруфи що у великого?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 19:29Где пруфы шо у невеликого?мне все равно Китайское салями или Корейская морковка, главное чтоб меня устраивал. Я могу купить любой, только мне наыиг не надо.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:26 Ти не розумієш що ти читаєш.
Це ж ти триндиш за шим. От і шукай.
-
snapdragon999
Member
я тебе привёл пруфы сверху статья. опровергни ее если ты считаешь что я трынжу))Почему норму придумали 300 Гц? просто так по твоему.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:31Де пруфи що у великого?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 19:29
Где пруфы шо у невеликого?мне все равно Китайское салями или Корейская морковка, главное чтоб меня устраивал. Я могу купить любой, только мне наыиг не надо.
Це ж ти триндиш за шим. От і шукай.
Востаннє редагувалось 28.11.2023 19:34 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
AlexKuzovkov
Member
І де там % чутливих ?
-
snapdragon999
Member
Ну раз весь совок принял норму 300 Гц, а потом и унаследовали постсоветские страны то наверное ж достаточно.Я не хочу доказывать "вращение земли" . Забей короче))Я думаю через пару тройку лет уже будет не актуально, усовершенствуют технологии и шим или не будет или высокая частота что никто не будет замечать.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:33 І де там % чутливих ?
-
DuckRider
Member
Ну раз начали сраться по поводу шима: у меня глаза быстрее устают чем от ips, нагрузка по ощущениям действительно выше, я сижу с низкой яркостью экрана. Так как у меня не редко бывает спазм мышц в глазах от их перенапряжения, я не замечаю шим, но замечаю усталость.
-
AlexKuzovkov
Member
От і підтвердження того що ти триндиш. Єдине що у тебе залишилось це 300Гц і совок.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 19:52Ну раз весь совок принял норму 300 Гц, а потом и унаследовали постсоветские страны то наверное ж достаточно.Я не хочу доказывать "вращение земли" . Забей короче))Я думаю через пару тройку лет уже будет не актуально, усовершенствуют технологии и шим или не будет или высокая частота что никто не будет замечать.AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 19:33 І де там % чутливих ?
Докази ти нічого не можеш. Бо не розумієш про що пишеш.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Я дуже давно не тримав телефона з ips. Тому не впевнений що втома від шим. Можливо вік дає про себе знати і з ips було б так само.DuckRider: ↑ 28.11.2023 20:00 Ну раз начали сраться по поводу шима: у меня глаза быстрее устают чем от ips, нагрузка по ощущениям действительно выше, я сижу с низкой яркостью экрана. Так как у меня не редко бывает спазм мышц в глазах от их перенапряжения, я не замечаю шим, но замечаю усталость.
-
DuckRider
Member
Я гадаю, що люди з здоровим зором цих нюансів зовсім не відчувають, а я посадив його ще коли сидів 24/7 на старому тн моніторі з шимом і тепер кожен раз як перенапрягаю зір, то це відчуваюAlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 20:03
Я дуже давно не тримав телефона з ips. Тому не впевнений що втома від шим. Можливо вік дає про себе знати і з ips було б так само.
-
snapdragon999
Member
я тебе статью уже скинул .Какие еще пруфы надо ?уже доказали что шим глазами не видишь ,а мозг воспринимает и из-за этого усталость,резь в глазах и прочее.Чем ниже частота тем хуже или ты упоротый и не хочешь принять это ?На пикселе этот дыбильном на минимуме 34гц ,это вообще жесть ,а на 20% пускай там 80 ,это даже глазами видно ,не то что мозгом. Если ты чето хочещь пукнуть то пруфы скинь обратного .Докажи мне что у малой части людей такое .AlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 20:03
От і підтвердження того що ти триндиш. Єдине що у тебе залишилось це 300Гц і совок.
Докази ти нічого не можеш. Бо не розумієш про що пишеш.
Отправлено спустя 16 минут 3 секунды:
У меня ips тоже с шим, но частота высокая, не воспринимает ни мозг ни глаза. А взял самсунг вечером при 30% яркости я не могу на него смотреть, сразу вытекают глаза. Хорошо шо не купил, а взял у знакомого продавана бу поюзать на день.DuckRider: ↑ 28.11.2023 20:10Я гадаю, що люди з здоровим зором цих нюансів зовсім не відчувають, а я посадив його ще коли сидів 24/7 на старому тн моніторі з шимом і тепер кожен раз як перенапрягаю зір, то це відчуваюAlexKuzovkov: ↑ 28.11.2023 20:03
Я дуже давно не тримав телефона з ips. Тому не впевнений що втома від шим. Можливо вік дає про себе знати і з ips було б так само.
-
KingpinUA
Member
Какой дисплей до 165hz лучший? На смартфон