я съел nuts с лягушкой RFA пока у нас нету 5g перетравится?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
AlexKuzovkov
Member
Гарне порівняння камер
- спойлер
-
snapdragon999
Member
зачем нужны те китайцы по цене гнусмаса? Он лучше во всем.Другое дело если б цена была вдвое ниже.
-
leif
Member
отже, мої враження стосовно пікселя 8 про та айфона 15 про макс. ношу обидва телефони з собою весь час, користуюсь по черзі, під настрій.
Якість збірки, матеріали, розміри: обидва зібрані якісно, але загальні відчуття в руці від айфону кращі і матеріали приємніші. Не те, щоб це можна було записати в недоліки пікселю, просто айфон повище рівень. У мене обидва апарати в чохлах, тому це в принципі не так і важливо.
Щодо розмірів і пропорцій, то тут двояка ситуація. з одного боку пiксель мені подобається адже він більш витягнутий і ним зручніше користуватися однією рукою, з іншого боку — подобається айфон, адже коли ти нічого активно не натискаєш, а просто читаєш чи щось дивишся пропорції дисплею 15 промакс приємніші і на це звертаєш увагу.
Дисплей:
непогані дисплеї у обох, але айфон подобається більше. передача кольорів, контрастність, чіткість. топовий дисплей.
Розблокування:
однозначна перемога пікселя, face id менш зручний спосіб ніж відбиток на екрані + розпізнавання обличчя камерою на 8про.
Apple pay vs Google pay:
iphone зручніше, плачу лише ним. натиснути двічі на power button куди простіше ніж на іконку в самому низу екрана пікселя і все виходить швидше і чіткіше.
Вбудовані динаміки
велика перевага айфону, немає чого додати.
Камери
в інтернеті купа порівнянь з конкретними фото і відео. моя суб'єктивна думка: в цілому айфон краще. не набагато, але краще. щодо зйомки відео — перевага трохи більша.
Батарея:
знову айфон переважає.
Продуктивність:
Айфон швидше, інколи це можна помітити, але в моїх сценаріях використання це в принципі пофіг. Жодних нарікань до пікселя.
Софт, операційна система:
піксель набагато краще, як на мене. можливо, я за місяць ще не звик до ios, але на теперішній момент у мене від неї неприємні враження. вона потребує серйозних оновлень та і взагалі перегляду підходу до UX, імхо.
Клавіатура, введення тексту і робота з ним
Відмічу цей аспект окремо. піксель тут на голову вище. таке враження, що айфон призначений суто для якихось коротких переписок в дусі "яка ціна?" - "в лічку відписав". дуже незручно все.
в підсумку, я вирішив, що залишу собі обидва девайси поки не набридне. а якщо не набридне, то так з обома і ходитиму. У кожного є сильні сторони.
якщо б довелось обирати якийсь один, то взяв би піксель, незважаючи на всі переваги айфону.
P.s.
- Pixel watch 2 — чудова штука, дуже задоволений покупкою.
- Apple fine woven чохол вже почав бруднитися, не сильно, але почав. За пів року, мабуть виглядатиме поганенько, при тому що я обережно ставлюсь. хоча в руках тримати його приємно.
- Caseology nano pop чохол для пікселю — топчік.
- на обох девайсах скло Spigen — категорично рекомендую.
- на айфоні наклеїв захист від Spigen і на камери, на піксель теж таке хочу тепер.
- Apple car play та Android auto тестував зовсім недовго, по перших враженнях непогано, але треба ще поюзатити, щоб скласти остаточну думку.
Якість збірки, матеріали, розміри: обидва зібрані якісно, але загальні відчуття в руці від айфону кращі і матеріали приємніші. Не те, щоб це можна було записати в недоліки пікселю, просто айфон повище рівень. У мене обидва апарати в чохлах, тому це в принципі не так і важливо.
Щодо розмірів і пропорцій, то тут двояка ситуація. з одного боку пiксель мені подобається адже він більш витягнутий і ним зручніше користуватися однією рукою, з іншого боку — подобається айфон, адже коли ти нічого активно не натискаєш, а просто читаєш чи щось дивишся пропорції дисплею 15 промакс приємніші і на це звертаєш увагу.
Дисплей:
непогані дисплеї у обох, але айфон подобається більше. передача кольорів, контрастність, чіткість. топовий дисплей.
Розблокування:
однозначна перемога пікселя, face id менш зручний спосіб ніж відбиток на екрані + розпізнавання обличчя камерою на 8про.
Apple pay vs Google pay:
iphone зручніше, плачу лише ним. натиснути двічі на power button куди простіше ніж на іконку в самому низу екрана пікселя і все виходить швидше і чіткіше.
Вбудовані динаміки
велика перевага айфону, немає чого додати.
Камери
в інтернеті купа порівнянь з конкретними фото і відео. моя суб'єктивна думка: в цілому айфон краще. не набагато, але краще. щодо зйомки відео — перевага трохи більша.
Батарея:
знову айфон переважає.
Продуктивність:
Айфон швидше, інколи це можна помітити, але в моїх сценаріях використання це в принципі пофіг. Жодних нарікань до пікселя.
Софт, операційна система:
піксель набагато краще, як на мене. можливо, я за місяць ще не звик до ios, але на теперішній момент у мене від неї неприємні враження. вона потребує серйозних оновлень та і взагалі перегляду підходу до UX, імхо.
Клавіатура, введення тексту і робота з ним
Відмічу цей аспект окремо. піксель тут на голову вище. таке враження, що айфон призначений суто для якихось коротких переписок в дусі "яка ціна?" - "в лічку відписав". дуже незручно все.
в підсумку, я вирішив, що залишу собі обидва девайси поки не набридне. а якщо не набридне, то так з обома і ходитиму. У кожного є сильні сторони.
якщо б довелось обирати якийсь один, то взяв би піксель, незважаючи на всі переваги айфону.
P.s.
- Pixel watch 2 — чудова штука, дуже задоволений покупкою.
- Apple fine woven чохол вже почав бруднитися, не сильно, але почав. За пів року, мабуть виглядатиме поганенько, при тому що я обережно ставлюсь. хоча в руках тримати його приємно.
- Caseology nano pop чохол для пікселю — топчік.
- на обох девайсах скло Spigen — категорично рекомендую.
- на айфоні наклеїв захист від Spigen і на камери, на піксель теж таке хочу тепер.
- Apple car play та Android auto тестував зовсім недовго, по перших враженнях непогано, але треба ще поюзатити, щоб скласти остаточну думку.
-
AlexKuzovkov
Member
А нащо іконкі тикати в пікселі? Розблокував і плати. Нічого не потрібно більше.leif: ↑ 27.11.2023 19:10 Apple pay vs Google pay:
-
leif
Member
У мене не одна карта, з якої я плачу.AlexKuzovkov: ↑ 27.11.2023 19:39А нащо іконкі тикати в пікселі? Розблокував і плати. Нічого не потрібно більше.
-
AlexKuzovkov
Member
Ааа. Ну тоді витягти на заблокований екран і так іконка знизу.
У мене 90% одна картка. З іншої рідко плачу. Тому такої проблеми не існує.
У мене 90% одна картка. З іншої рідко плачу. Тому такої проблеми не існує.
-
DuckRider
Member
Отже: айфон у всьому краще, але не андроідleif: ↑ 27.11.2023 19:10 отже, мої враження стосовно пікселя 8 про та
-
Donate
Member
Спробуй виставити подвійне постукування. Для відкривання Два тапи по задній кришці коли єкран горить і разблокуеш Давно так користуюсь доволі зручно Якщо там фейс спрацює повинно бути взагалі швидко.leif: ↑ 27.11.2023 19:10 Apple pay vs Google pay:
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
leif
Що, така класна камера в новому айфоні?
Що, така класна камера в новому айфоні?
-
7mindfields
Member
Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі
-
snapdragon999
Member
ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))7mindfields: ↑ 28.11.2023 13:07Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі
У недорогих китайцев у всех практически по 1 камере, а те 2 заглушки, ну может ещё фронталка где то чуть лучше. Кому не нравится пусть пиксель 6а покупают с 200% шимом на минимальной яркости .
-
Donate
Member
Пруфи будуть в цьої темі від тебе?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 15:04ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))7mindfields: ↑ 28.11.2023 13:07
Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі
У недорогих китайцев у всех практически по 1 камере, а те 2 заглушки, ну может ещё фронталка где то чуть лучше. Кому не нравится пусть пиксель 6а покупают с 200% шимом на минимальной яркости .
-
leif
Member
Piter Cantrope
Гарна камера, і в пікселі гарна. Мені трохи більше подобається як айфон знімає, а комусь — навпаки, більше особливості знімків на піксель довподоби. Тут багато в чому питання особистих уподобань. Знову ж таки, якби мені треба було обрати один телефон, я б взяв піксель і не хвилювався б сильно про цей аспект. Як і про продуктивність. Ну а так, виходить, що знімаю в основному на айфон.
Відправлено через 7 хвилин 45 секунд:
яку іграшку встановити, щоб зацінити максимальний рівень графонію в сучасних іграх на телефоні?
Гарна камера, і в пікселі гарна. Мені трохи більше подобається як айфон знімає, а комусь — навпаки, більше особливості знімків на піксель довподоби. Тут багато в чому питання особистих уподобань. Знову ж таки, якби мені треба було обрати один телефон, я б взяв піксель і не хвилювався б сильно про цей аспект. Як і про продуктивність. Ну а так, виходить, що знімаю в основному на айфон.
яку іграшку встановити, щоб зацінити максимальний рівень графонію в сучасних іграх на телефоні?
-
Donate
Member
Геншин Але там 40 ГБ тягнути А більш свіжі локації там лише після 100-300+ годин геймплеюleif: ↑ 28.11.2023 17:14 Piter Cantrope
-
snapdragon999
Member
Посчитай в процентах математическим путём. Даже хуже гнусмаса, там на минимуме 120 гц. Представляю какая там вырвиглазка ночью при процентах 20 яркостиDonate: ↑ 28.11.2023 16:52Пруфи будуть в цьої темі від тебе?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 15:04
ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))
На низкой яркости частота пульсаций ШИМ варьируется от 34 до 240 Гц. На высокой яркости амплитуда пульсаций возрастает, потому чувствительным к мерцанию пользователям лучше с осторожностью отнестись к этому экрану. Темпоральный дизеринг отсутствует: тест проводился с помощью записи видео под микроскопом с частотой 240 к/с.
источник https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 568.0.html
Востаннє редагувалось 28.11.2023 18:02 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
На айфоні резидент евіл.leif: ↑ 28.11.2023 17:14 Piter Cantrope
-
leif
Member
щось дофіга, та і жанр не мій зовсім. може порадиш щось простіше і теж гарне?Donate: ↑ 28.11.2023 17:26Геншин Але там 40 ГБ тягнути
а не чутливі можуть спокійно купувати і користуватись?snapdragon999: ↑ 28.11.2023 17:56потому чувствительным к мерцанию пользователям лучше с осторожностью отнестись к этому экрану
DuckRider: ↑ 28.11.2023 18:02резидент евіл.
-
snapdragon999
Member
слушай, ну такой шим до 120гц, например 60гц любой думаю почувствует. У меня телик самсунг кьюлед там 240гц шим постоянно, но в игровои режиме 120гц,реально невозможно смотреть просто жесть. Еще 240гц да можно проглотить я не спорю, но 120 и меньше это жесть просто.leif: ↑ 28.11.2023 18:09
а не чутливі можуть спокійно купувати і користуватись?DuckRider: ↑ 28.11.2023 18:02резидент евіл.
-
leif
Member
не знаю, не бачив. з телеком порівняння, думаю, що не коректне, щоб робити такі висновки або ж ти просто як раз з тих "чутливих" людей.snapdragon999: ↑ 28.11.2023 18:12ну такой шим до 120гц любой думаю почувствует
якби ти ще той телефон в руках тримав, то ще можна було б про щось казати, а так це просто припущення і не більше. в огляді написано про чутливих до шиму людей, це не про всіх, там не пишуть "будь-хто відчує".