Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 27.11.2023 11:07
snapdragon999: 27.11.2023 11:06

только те, кто получил дозу нормальную :rotate:
Только что пустил 5жы по вене, ощущения - атас
я съел nuts с лягушкой RFA :laugh: пока у нас нету 5g перетравится?
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Гарне порівняння камер
спойлер
snapdragon999
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 27.11.2023 14:40 Гарне порівняння камер
спойлер
зачем нужны те китайцы по цене гнусмаса? Он лучше во всем.Другое дело если б цена была вдвое ниже.
leif
Member

Повідомлення

отже, мої враження стосовно пікселя 8 про та айфона 15 про макс. ношу обидва телефони з собою весь час, користуюсь по черзі, під настрій.

Якість збірки, матеріали, розміри: обидва зібрані якісно, але загальні відчуття в руці від айфону кращі і матеріали приємніші. Не те, щоб це можна було записати в недоліки пікселю, просто айфон повище рівень. У мене обидва апарати в чохлах, тому це в принципі не так і важливо.

Щодо розмірів і пропорцій, то тут двояка ситуація. з одного боку пiксель мені подобається адже він більш витягнутий і ним зручніше користуватися однією рукою, з іншого боку — подобається айфон, адже коли ти нічого активно не натискаєш, а просто читаєш чи щось дивишся пропорції дисплею 15 промакс приємніші і на це звертаєш увагу.

Дисплей:
непогані дисплеї у обох, але айфон подобається більше. передача кольорів, контрастність, чіткість. топовий дисплей.

Розблокування:
однозначна перемога пікселя, face id менш зручний спосіб ніж відбиток на екрані + розпізнавання обличчя камерою на 8про.

Apple pay vs Google pay:
iphone зручніше, плачу лише ним. натиснути двічі на power button куди простіше ніж на іконку в самому низу екрана пікселя і все виходить швидше і чіткіше.

Вбудовані динаміки
велика перевага айфону, немає чого додати.

Камери
в інтернеті купа порівнянь з конкретними фото і відео. моя суб'єктивна думка: в цілому айфон краще. не набагато, але краще. щодо зйомки відео — перевага трохи більша.

Батарея:
знову айфон переважає.

Продуктивність:
Айфон швидше, інколи це можна помітити, але в моїх сценаріях використання це в принципі пофіг. Жодних нарікань до пікселя.

Софт, операційна система:
піксель набагато краще, як на мене. можливо, я за місяць ще не звик до ios, але на теперішній момент у мене від неї неприємні враження. вона потребує серйозних оновлень та і взагалі перегляду підходу до UX, імхо.

Клавіатура, введення тексту і робота з ним
Відмічу цей аспект окремо. піксель тут на голову вище. таке враження, що айфон призначений суто для якихось коротких переписок в дусі "яка ціна?" - "в лічку відписав". дуже незручно все.

в підсумку, я вирішив, що залишу собі обидва девайси поки не набридне. а якщо не набридне, то так з обома і ходитиму. У кожного є сильні сторони.

якщо б довелось обирати якийсь один, то взяв би піксель, незважаючи на всі переваги айфону.

P.s.
- Pixel watch 2 — чудова штука, дуже задоволений покупкою.

- Apple fine woven чохол вже почав бруднитися, не сильно, але почав. За пів року, мабуть виглядатиме поганенько, при тому що я обережно ставлюсь. хоча в руках тримати його приємно.

- Caseology nano pop чохол для пікселю — топчік.

- на обох девайсах скло Spigen — категорично рекомендую.

- на айфоні наклеїв захист від Spigen і на камери, на піксель теж таке хочу тепер.

- Apple car play та Android auto тестував зовсім недовго, по перших враженнях непогано, але треба ще поюзатити, щоб скласти остаточну думку.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

leif: 27.11.2023 19:10 Apple pay vs Google pay:
iphone зручніше, плачу лише ним. натиснути двічі на power button куди простіше ніж на іконку в самому низу екрана пікселя і все виходить швидше і чіткіше.
А нащо іконкі тикати в пікселі? Розблокував і плати. Нічого не потрібно більше.
leif
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 27.11.2023 19:39А нащо іконкі тикати в пікселі? Розблокував і плати. Нічого не потрібно більше.
У мене не одна карта, з якої я плачу.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Ааа. Ну тоді витягти на заблокований екран і так іконка знизу.

У мене 90% одна картка. З іншої рідко плачу. Тому такої проблеми не існує.
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 27.11.2023 19:10 отже, мої враження стосовно пікселя 8 про та
Отже: айфон у всьому краще, але не андроід :gigi:
Donate
Member

Повідомлення

leif: 27.11.2023 19:10 Apple pay vs Google pay:
Спробуй виставити подвійне постукування. Для відкривання :rolleyes: Два тапи по задній кришці коли єкран горить і разблокуеш :rolleyes: Давно так користуюсь доволі зручно :gigi: Якщо там фейс спрацює повинно бути взагалі швидко.
спойлер
Зображення
Але тут повинна практика, так як не всяке постукування воно зрозуміє. Зробиш так разів 50+, в цілому буде 99 із 100 працювати :laugh:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

leif
Що, така класна камера в новому айфоні?
7mindfields
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 28.11.2023 12:29 leif
Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі :D
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.11.2023 13:07
Piter Cantrope: 28.11.2023 12:29 leif
Не ідеальна, але краща за заглушки під отвори у блоці камер, які стоять у салямі :D
ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))
У недорогих китайцев у всех практически по 1 камере, а те 2 заглушки, ну может ещё фронталка где то чуть лучше. Кому не нравится пусть пиксель 6а покупают с 200% шимом на минимальной яркости .
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.11.2023 15:04
7mindfields: 28.11.2023 13:07
ты про какое салями, их же много сортов, те что за 300 баксов сравнил с айфоном за 1800))
У недорогих китайцев у всех практически по 1 камере, а те 2 заглушки, ну может ещё фронталка где то чуть лучше. Кому не нравится пусть пиксель 6а покупают с 200% шимом на минимальной яркости .
Пруфи будуть в цьої темі від тебе? :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

Piter Cantrope
Гарна камера, і в пікселі гарна. Мені трохи більше подобається як айфон знімає, а комусь — навпаки, більше особливості знімків на піксель довподоби. Тут багато в чому питання особистих уподобань. Знову ж таки, якби мені треба було обрати один телефон, я б взяв піксель і не хвилювався б сильно про цей аспект. Як і про продуктивність. Ну а так, виходить, що знімаю в основному на айфон.

Відправлено через 7 хвилин 45 секунд:
яку іграшку встановити, щоб зацінити максимальний рівень графонію в сучасних іграх на телефоні?
Donate
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2023 17:14 Piter Cantrope
яку іграшку встановити, щоб зацінити максимальний рівень графонію в сучасних іграх на телефоні?
Геншин :gigi: Але там 40 ГБ тягнути :gigi: А більш свіжі локації там лише після 100-300+ годин геймплею :D
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 28.11.2023 16:52
snapdragon999: 28.11.2023 15:04
Пруфи будуть в цьої темі від тебе? :shuffle:
Посчитай в процентах математическим путём. Даже хуже гнусмаса, там на минимуме 120 гц. Представляю какая там вырвиглазка ночью при процентах 20 яркости

На низкой яркости частота пульсаций ШИМ варьируется от 34 до 240 Гц. На высокой яркости амплитуда пульсаций возрастает, потому чувствительным к мерцанию пользователям лучше с осторожностью отнестись к этому экрану. Темпоральный дизеринг отсутствует: тест проводился с помощью записи видео под микроскопом с частотой 240 к/с.
источник https://www.notebookcheck-ru.com/Obzor- ... 568.0.html
Востаннє редагувалось 28.11.2023 18:02 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2023 17:14 Piter Cantrope
Гарна камера, і в пікселі гарна. Мені трохи більше подобається як айфон знімає, а комусь — навпаки, більше особливості знімків на піксель довподоби. Тут багато в чому питання особистих уподобань. Знову ж таки, якби мені треба було обрати один телефон, я б взяв піксель і не хвилювався б сильно про цей аспект. Як і про продуктивність. Ну а так, виходить, що знімаю в основному на айфон.

Відправлено через 7 хвилин 45 секунд:
На айфоні резидент евіл.
leif
Member

Повідомлення

Donate: 28.11.2023 17:26Геншин Але там 40 ГБ тягнути
щось дофіга, та і жанр не мій зовсім. може порадиш щось простіше і теж гарне?
snapdragon999: 28.11.2023 17:56потому чувствительным к мерцанию пользователям лучше с осторожностью отнестись к этому экрану
а не чутливі можуть спокійно купувати і користуватись?
DuckRider: 28.11.2023 18:02резидент евіл.
:beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2023 18:09
а не чутливі можуть спокійно купувати і користуватись?
DuckRider: 28.11.2023 18:02резидент евіл.
:beer:
слушай, ну такой шим до 120гц, например 60гц любой думаю почувствует. У меня телик самсунг кьюлед там 240гц шим постоянно, но в игровои режиме 120гц,реально невозможно смотреть просто жесть. Еще 240гц да можно проглотить я не спорю, но 120 и меньше это жесть просто.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.11.2023 18:12ну такой шим до 120гц любой думаю почувствует
не знаю, не бачив. з телеком порівняння, думаю, що не коректне, щоб робити такі висновки або ж ти просто як раз з тих "чутливих" людей.

якби ти ще той телефон в руках тримав, то ще можна було б про щось казати, а так це просто припущення і не більше. в огляді написано про чутливих до шиму людей, це не про всіх, там не пишуть "будь-хто відчує".
Відповісти