Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
er[socrates]
Member
Draqoon
фига, по 900 же на старте продавали...
фига, по 900 же на старте продавали...
-
Ostin
Member
Мені от цікаво, стім турецькі ціни ставить нижче наших з прицілом, що там болота закуплюються чи як? Чи в турції така біднота? На фоні любові ердогана і куйла виглядає підозріло, хоч йди фольгу купувати
Щодо Hofwarts за теперішню ціну - це просто
Щодо Hofwarts за теперішню ціну - це просто
-
acm_fan
HWBOT OC Team
https://steamdb.info/app/990080/
Только вот было по 559 грн (~ $15), кто хотел - тот взял. За топ-игру это более чем адекватный прайс.
Только вот было по 559 грн (~ $15), кто хотел - тот взял. За топ-игру это более чем адекватный прайс.
- спойлер
- Остальные конечно могут ждать -80%
через N лет.
-
lewerlin
Member
Ціни встановлює не стім, а видавці. Як і все, пов'язане з регіональними особливостями.Ostin: ↑ 09.09.2023 17:00стім турецькі ціни ставить
-
Ostin
Member
lewerlin
Де вони беруть рекомендації щодо регіону, якщо масово в турції ціни нижчі?
Де вони беруть рекомендації щодо регіону, якщо масово в турції ціни нижчі?
-
Ainger
Member
Бляха, теперь я понял о чем тыfantomrulezz: ↑ 08.09.2023 09:31 Фигасе нудно Подожди пока Тиран появится - потом поскучать не получится
Это было внезапно! Я с перепугу сбил ему шляпу из дробовика, но он слишком уверенно пошел дальше
-
Балтазар
Member
Ostin
Потихоньку корректируют цены в турецком регионе и делают их средними по палате. Аргентина теперь единоличный лидер дешевых цен.
Потихоньку корректируют цены в турецком регионе и делают их средними по палате. Аргентина теперь единоличный лидер дешевых цен.
-
Prescott
Member
Не удержался и оформил предзаказ на Алан Вейк 2, сейчас прохожу Контрол - это бомба, сюжет (но нужно знать предысторию Алан Вейк а лучше пройти) моё почтение, доверие к ремеди очень высокое, таки дал им денег заранее.
-
lexter77
Member
Очень достойная игруха. Атмосфера первых "Секретных материалов". Обязательно перепройду как-нибудь.Prescott: ↑ 13.09.2023 15:02 сейчас прохожу Контрол - это бомба
-
Ainger
Member
Тоже жду нового Алана, и Контрол лежит купленный. Первую часть и American Nightmare затёр до дырPrescott: ↑ 13.09.2023 15:02 Не удержался и оформил предзаказ на Алан Вейк 2, сейчас прохожу Контрол - это бомба, сюжет (но нужно знать предысторию Алан Вейк а лучше пройти) моё почтение, доверие к ремеди очень высокое, таки дал им денег заранее.
-
Prescott
Member
Обязательно пройди, это ведь одна вселенная и много отсылок на Алана в контроле.Ainger: ↑ 13.09.2023 16:12Контрол лежит купленный.
Аналогично, теперь она в списке любимых в первой линии.lexter77: ↑ 13.09.2023 16:07Обязательно перепройду как-нибудь.
Аналогично, раз 5 проходилAinger: ↑ 13.09.2023 16:12Первую часть
-
daesz
Member
Закінчив проходження Fort Solis. По більшій мірі - інтерактивне кіно / симулятор ходьби з елементами квесту. На максималках виглядає гірше ніж в 15 хвилинному геймплей відео, яке вийшло напередодні релізу, але не набагато. Загалом сподобалось, але дууууже коротка. Прочитав всі записки, обнишпорив все і зайняло ну максимуму 6 годин.
Наступним буде "Shadow Gambit : The Cursed Crew"
Наступним буде "Shadow Gambit : The Cursed Crew"
-
Ostin
Member
Для Контрола варто докуповувати длц, чи й так годиться? В епіку є халявний, можна ознайомитись, а то весь час чомусь його пропускав. Плюс зараз по знижках дешево брати повну версію, але чи є в ній сенс?
Суть навіть не у витратах, бо на сьогодні вони несуттєві, а в можливо затраченому часі ні на що. Я зараз прискіпливо ставлюсь до ігрового часу і стараюсь не грати в ігри, які скочуються в самоповтор і затягують геймплей заради хронометражу. Банально проблема з часом)
Суть навіть не у витратах, бо на сьогодні вони несуттєві, а в можливо затраченому часі ні на що. Я зараз прискіпливо ставлюсь до ігрового часу і стараюсь не грати в ігри, які скочуються в самоповтор і затягують геймплей заради хронометражу. Банально проблема з часом)
-
Spiryt
Member
Лучше самому начать игру и там уже решить брать DLC, или нет. У меня купленна полная версия, но я с трудом осилил основную игру и не было желания проходить допонения. Меня банально утомила беготня по одинаковым, темным коридорамOstin: ↑ 15.09.2023 08:58 Для Контрола варто докуповувати длц, чи й так годиться? В епіку є халявний, можна ознайомитись, а то весь час чомусь його пропускав. Плюс зараз по знижках дешево брати повну версію, але чи є в ній сенс?
-
unlnu
Member
Убіки дали можливість безкоштовно покатати the crew motorsport з 14 по 17 вересня з можливістю збереження прогресу у разі подальшого придбання гри. Не катав симулятори років 5 і моєму розчаруванню немає меж. Чи це гра така кака чи я переріс це все... три заїзди і видалив гру.
-
er[socrates]
Member
unlnu
у меня с нфс и форцой такое же. тоже пока не понял, что не так.
зы: в гта4 катается отлично)
у меня с нфс и форцой такое же. тоже пока не понял, что не так.
зы: в гта4 катается отлично)
-
Prescott
Member
Если зайдёт сюжет и вы его поймёте. Игра для фанатов Ремеди, много записок, аудио, сюжет не подаётся на блюдечке.Ostin: ↑ 15.09.2023 08:58Для Контрола варто докуповувати длц, чи й так годиться?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Это не симулятор. Аркада, притом жалкая попытка копипасты Форцы, которая сама по себе не всем заходит, даже с понимаем что это аркада.unlnu: ↑ 15.09.2023 11:38Не катав симулятори років 5
Про симуляторы это (с натяжкой) Assetto Corsa и подобное, во всяк случае там без руля в онлайне делать нечего. Кстати она по распродаже в Стиме нынче.
-
unlnu
Member
The Crew — онлайн-відеогра в жанрі автосимулятор, розроблена Ivory Tower спільно з Ubisoft Reflections. Для мене то не принципово, хоча різниця з дірт 2, наприклад, разюча.acm_fan: ↑ 15.09.2023 20:39Это не симулятор.
-
terminahtor
Member
Не пам'ятаю тутешнього камрада, який тригернув пройти Control, я кожен раз нагадував, потім забував про цю гру. Шикарна, художній стиль - майо почтєніє. Поставив лок на 120 кадрів, 4090 була завантажена максимум на 80%