В однокористувацькій грі чіти не мають сенсу.terminahtor: ↑ 08.09.2023 13:51чіти ніхто не юзає
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Ostin
Member
-
terminahtor
Member
В кожного свій підхід)Ostin: ↑ 08.09.2023 13:54В однокористувацькій грі чіти не мають сенсу.
-
Васильович
Member
terminahtor: ↑ 08.09.2023 13:51Я взагалі 99% ігор прохожу з чітами/cheat engine
Ти можеш отримувати задоволення, як хочеш.terminahtor: ↑ 08.09.2023 13:51Кожен отримує задоволення так, як хоче.
Але обсирати потім гру, яку ти просто пройшов з чітами, а не так як гру початково задумували розробники - то таке
Не юзаю чіти. Навіщо вони мені? Гра мені або подобається, або ні. І жодні чіти цього ніяк не змінять.terminahtor: ↑ 08.09.2023 13:51бо тут всі святі і чіти ніхто не юзає, а якщо і юзає, то тільки у виключних випадках Да-да-да)))
-
terminahtor
Member
Васильович
Де я обсирав гру? Чи якщо мої враження інакші від ваших і я не срусь від щастя, то це я обсираю гру? Підміну понять не знаходите?
Де я обсирав гру? Чи якщо мої враження інакші від ваших і я не срусь від щастя, то це я обсираю гру? Підміну понять не знаходите?
-
er[socrates]
Member
Начал Старфилд. Ну, такое себе, особенно плоские деревья в Нью Атлантисе. Некст-ген во всей красе, ага. Единственное, что пока понравилось - виды космических станций из своего космолета. Это действительно потрясающе атмосферно.
-
Maxhope
Member
fantomrulezz
Кстати на счёт критического провала , это не всегда провал , разработчики и это предусмотрели и такие моменты часто приводят к прикольным последствиям... я правда сейвскамлю , но читал, смотрел что будет в некоторых моментах если лажать , тож прикольные моменты
Кстати на счёт критического провала , это не всегда провал , разработчики и это предусмотрели и такие моменты часто приводят к прикольным последствиям... я правда сейвскамлю , но читал, смотрел что будет в некоторых моментах если лажать , тож прикольные моменты
-
Васильович
Member
Ну, хоча б тут, зважаючи на кількість обсцентної лексики:terminahtor: ↑ 08.09.2023 14:15Де я обсирав гру?
terminahtor: ↑ 08.09.2023 10:36Сидіти і замастурбовувати всі ті сотні однакових заклинань і прорахунки стратегії, 50 чоловік з собою водити, тонни всратого інвентарю, як і механізм керування. Від гри так і несе якоюсь..не знаю..кустарщиною, не знаю як виразитись. Про бої взагалі мовчу. В котрий раз переконуюсь, що ця DnD-ешна мастурбарщина - далеко не для всіх.
Враження можна виражати конструктивноterminahtor: ↑ 08.09.2023 14:15Чи якщо мої враження інакші від ваших і я не срусь від щастя, то це я обсираю гру?
Або не виражати взагалі, якщо це жанр, в який не граєш.
А то виглядає так, ніби зайшов в умовні гоночки і бідкаєшся, що тут багато їздити треба
Нагадало, як колись якийсь добродій в відгуках до Doom Ethernal в мінуси вписав, що в грі не додали жодного танцю
Не знаходжу, враховуючи все вище написане.terminahtor: ↑ 08.09.2023 14:15Підміну понять не знаходите?
-
terminahtor
Member
Васильович
Все з вами ясно у вас не подвійні, у вас потрійні стандарти. А висловлювати думку я буду так, як вважаю запотрібне.
Все з вами ясно у вас не подвійні, у вас потрійні стандарти. А висловлювати думку я буду так, як вважаю запотрібне.
-
Prescott
Member
Вам сколько лет?terminahtor: ↑ 08.09.2023 13:51Я взагалі 99% ігор прохожу з чітами/cheat engine
-
terminahtor
Member
Prescott
35, а що?
Я більше скажу, якщо до гри, яка вийшла і в яку я хочу пограти немає таблички, або нормального тренера, то я в неї не граю до тих пір, поки не з'явиться.
35, а що?
Я більше скажу, якщо до гри, яка вийшла і в яку я хочу пограти немає таблички, або нормального тренера, то я в неї не граю до тих пір, поки не з'явиться.
-
fantomrulezz
Member
Возможно, для второго чисто фанового прохождения "а ля фоллаут/арканум с интеллектом на минимум" это я бы попробовалMaxhope: ↑ 08.09.2023 15:14Кстати на счёт критического провала , это не всегда провал , разработчики и это предусмотрели и такие моменты часто приводят к прикольным последствиям... я правда сейвскамлю , но читал, смотрел что будет в некоторых моментах если лажать , тож прикольные моменты
Но в первом за доброго правильного персонажа хотелось бы реально иметь возможность уболтать и пройти миром там где это предусмотрено.
Кстати, в том же Аркануме существовало понятия критического успеха и критической неудачи, но применялось только вне диалогов.
Успех навыков убеждения же зависел только от уровня навыка и характеристик, проверки были без бесячего рандома.
И это, имхо, более правильный подход.
-
lexter77
Member
Это просто разный подход. Со своими + и -. Это как утверждать, что движок Unreal "более правильный", чем Unity или Cryengine.fantomrulezz: ↑ 08.09.2023 16:49Успех навыков убеждения же зависел только от уровня навыка и характеристик, проверки были без бесячего рандома.
И это, имхо, более правильный подход.
-
Васильович
Member
А хіба я забороняю? Та на здоров'я.terminahtor: ↑ 08.09.2023 16:07А висловлювати думку я буду так, як вважаю запотрібне.
Інша справа, що прислухатися до абияк виражених думок ніхто не буде.
І правильно зробить.
Як показує результат останніх виборів практика, в епоху надлегкого доступу до інформації вік - це вже не дуже то й аргумент, якщо мова йде про повнолітнього члена соціумуPrescott: ↑ 08.09.2023 16:33Вам сколько лет?
-
Nortrom
Member
Опять вернулись к тому, что у русни игры дешевле стоят, чем у нас шо за цирк? С таким подходом опять в пиратки придется вернутся
-
Prescott
Member
Так и играйте.terminahtor: ↑ 08.09.2023 16:45Я більше скажу, якщо до гри, яка вийшла і в яку я хочу пограти
Отправлено спустя 40 секунд:
Так у них возможность пополнить стим закрыта, всё через костыли какие-то и посредников.Nortrom: ↑ 08.09.2023 17:32Опять вернулись к тому, что у русни игры дешевле стоят, чем у нас шо за цирк?
-
lewerlin
Member
Правильний підхід - наявність живого ГМа. Це один із фундаментальних стовпів ДнД. Без нього, так в лоб, як це зробили Ларіан, переносити механіку в відеогру - помилка. Для фулл коопа потрібен живий ГМ. Для соло проходження - адаптація механіки, як було у багатьох іграх по ДнД до цього. В БГ3 ні того ні того немає.fantomrulezz: ↑ 08.09.2023 16:49И это, имхо, более правильный подход.
-
er[socrates]
Member
Нормально там всё работает через казахские/турецкие/аргентинские акки. ВПН никто не отменял. Санкции-то вводят и они существуют, но на практике это всё реализовано так "для галочки"Prescott: ↑ 08.09.2023 18:08Так у них возможность пополнить стим закрыта, всё через костыли какие-то и посредников.
-
Ostin
Member
А як у русні з купівлею в ГОГ? Там у них ціни зазвичай були рівними стіму. В гог вони купувати можуть чи ні? Бо це буде суцільна зрада, як не крути. А стім їхні ціни все ще малює нижчими, ніж у нас. Інколи, дуже значно нижчими. Неприємно.
-
Draqoon
Member
Ціну на Hogwarts Legacy підняли, думав колись куплю за ~350 доведеться чекати 80% знижки
-
Ostin
Member
В мене щодо цього логіка зараз проста - ну не хочете, то й не треба Хоч інколи люблю побурчати про ціни, але до серця не беру. І якщо за гру просять грошей як за денний заробіток пересічного українця - проходжу мимо та й по тому.Draqoon: ↑ 09.09.2023 16:03Ціну на Hogwarts Legacy підняли