Відгук буде у порівнянні з Logitech G402 Hyperion Fury, тому почну з поверхневих речей.
Плюси:
- Почнемо с загальних. Бездротова миша це вже супер плюс. Я бачу є люди, які навіть зараз кажуть, що дротова миша гарний варіант. Але коли мишу ніщо не тягне, немає ніякого кабелю (навіть якщо ми кажемо за паракорд) - це неймовірно зручно. Треба було раніше на бездротову переходити
- 63г против 108г у G402. Це відчувається. А разом з переходом на бездротову мишку і швидкий килим відчуття набагато приємніші.
- Як на мене присутній баланс ваги миши.
- Дуже гарний варіант для долонного хвату. При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.
Нейтральні моменти:
- Дуже багато людей кажуть, що жахливий софт. В мене зараз стоїть і Razer Synapse, і Logitech G HUB. Я не бачу наразі жодних проблем з Synapse. Може не там дивлюсь. Logitech їсть менше пам'яті - 20-30Мб проти 200Мб у Synapse. Але ж коли в тебе 16+ Гб мені здається, що це не суттєво
Мінуси:
- Миши від Logitech більш енергоефективні. Але як я розумію і 90 годин у Razer - це гарний показник, якщо порівнювати з усім ринком бездротових мишей.
- Періодично потіє долоня. Але це може бути пов'язано с долонним хватом. Тому що G402 я тримав періодично долонним хватом, а періодично кігтьовим.
- Якщо будете використовувати мишу з кігтьовим хватом - у вас буде втомлюватися і болітиме кисть.
Особистості:
- Біла модель набагато більш шорстка ніж чорна.
Також в мене є питання, може хтось допоможе:
- Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- Коли миша розряджається до 30% - вона переходить у енергоефективний режим. Як це впливає на роботу миши?