Останні статті і огляди
Новини
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
Varzek
Member
Відгук про Razer DeathAdder V3 Pro Wireless за тиждень активного використання в роботі та іграх.
Відгук буде у порівнянні з Logitech G402 Hyperion Fury, тому почну з поверхневих речей.
Плюси:
- Почнемо с загальних. Бездротова миша це вже супер плюс. Я бачу є люди, які навіть зараз кажуть, що дротова миша гарний варіант. Але коли мишу ніщо не тягне, немає ніякого кабелю (навіть якщо ми кажемо за паракорд) - це неймовірно зручно. Треба було раніше на бездротову переходити
- 63г против 108г у G402. Це відчувається. А разом з переходом на бездротову мишку і швидкий килим відчуття набагато приємніші.
- Як на мене присутній баланс ваги миши.
- Дуже гарний варіант для долонного хвату. При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.
Нейтральні моменти:
- Дуже багато людей кажуть, що жахливий софт. В мене зараз стоїть і Razer Synapse, і Logitech G HUB. Я не бачу наразі жодних проблем з Synapse. Може не там дивлюсь. Logitech їсть менше пам'яті - 20-30Мб проти 200Мб у Synapse. Але ж коли в тебе 16+ Гб мені здається, що це не суттєво
Мінуси:
- Миши від Logitech більш енергоефективні. Але як я розумію і 90 годин у Razer - це гарний показник, якщо порівнювати з усім ринком бездротових мишей.
- Періодично потіє долоня. Але це може бути пов'язано с долонним хватом. Тому що G402 я тримав періодично долонним хватом, а періодично кігтьовим.
- Якщо будете використовувати мишу з кігтьовим хватом - у вас буде втомлюватися і болітиме кисть.
Особистості:
- Біла модель набагато більш шорстка ніж чорна.
Також в мене є питання, може хтось допоможе:
- Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- Коли миша розряджається до 30% - вона переходить у енергоефективний режим. Як це впливає на роботу миши?
Відгук буде у порівнянні з Logitech G402 Hyperion Fury, тому почну з поверхневих речей.
Плюси:
- Почнемо с загальних. Бездротова миша це вже супер плюс. Я бачу є люди, які навіть зараз кажуть, що дротова миша гарний варіант. Але коли мишу ніщо не тягне, немає ніякого кабелю (навіть якщо ми кажемо за паракорд) - це неймовірно зручно. Треба було раніше на бездротову переходити
- 63г против 108г у G402. Це відчувається. А разом з переходом на бездротову мишку і швидкий килим відчуття набагато приємніші.
- Як на мене присутній баланс ваги миши.
- Дуже гарний варіант для долонного хвату. При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.
Нейтральні моменти:
- Дуже багато людей кажуть, що жахливий софт. В мене зараз стоїть і Razer Synapse, і Logitech G HUB. Я не бачу наразі жодних проблем з Synapse. Може не там дивлюсь. Logitech їсть менше пам'яті - 20-30Мб проти 200Мб у Synapse. Але ж коли в тебе 16+ Гб мені здається, що це не суттєво
Мінуси:
- Миши від Logitech більш енергоефективні. Але як я розумію і 90 годин у Razer - це гарний показник, якщо порівнювати з усім ринком бездротових мишей.
- Періодично потіє долоня. Але це може бути пов'язано с долонним хватом. Тому що G402 я тримав періодично долонним хватом, а періодично кігтьовим.
- Якщо будете використовувати мишу з кігтьовим хватом - у вас буде втомлюватися і болітиме кисть.
Особистості:
- Біла модель набагато більш шорстка ніж чорна.
Також в мене є питання, може хтось допоможе:
- Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- Коли миша розряджається до 30% - вона переходить у енергоефективний режим. Як це впливає на роботу миши?
-
Bender911
Member
Varzek
Колись саме з райзера перейшов на 402-гу Logitech - після Razer Krait це був кайф, форма, сенсор, років 6 використовув і досі жива. Не кажучі про дабл клік у Райзера через рік домашнього використання.
Не знаю як у таких дорогих геймерських мишей зі споживанням, але 90 годин вигляда дуже сумно, ще один девайс який постійно треба заряджати. Зараз використовую Logitech M720 Triathlon PRO, яка в рази дешевше, але працює по 8 годин на день від 1 АА дюрасел не меньше ніж півроку.
Проте якщо знову буду грати не на Макбуку, а на стаціонарному ПК знову повернусь на G502 провідну. Не бачу переваг для ПК з нормальним столом від "безпроводу", для ноуту, який ношу по квартирі та беру с собою - 100% безпровід рулить. Це не кажучі про ціну - G502 можна за 1500 грн по акції на Амазон забрати. Ваша миша 6500 грн у нас, на Амазоні - на 1к грн дешевше. Проте кожен бере, те що йому до вподоби
Колись саме з райзера перейшов на 402-гу Logitech - після Razer Krait це був кайф, форма, сенсор, років 6 використовув і досі жива. Не кажучі про дабл клік у Райзера через рік домашнього використання.
Не знаю як у таких дорогих геймерських мишей зі споживанням, але 90 годин вигляда дуже сумно, ще один девайс який постійно треба заряджати. Зараз використовую Logitech M720 Triathlon PRO, яка в рази дешевше, але працює по 8 годин на день від 1 АА дюрасел не меньше ніж півроку.
Проте якщо знову буду грати не на Макбуку, а на стаціонарному ПК знову повернусь на G502 провідну. Не бачу переваг для ПК з нормальним столом від "безпроводу", для ноуту, який ношу по квартирі та беру с собою - 100% безпровід рулить. Це не кажучі про ціну - G502 можна за 1500 грн по акції на Амазон забрати. Ваша миша 6500 грн у нас, на Амазоні - на 1к грн дешевше. Проте кожен бере, те що йому до вподоби
-
aaleksandrenko
Member
Сам такою неділю користуюсь. Гарна мишка.Varzek: ↑ 08.03.2023 20:32 Відгук про Razer DeathAdder V3 Pro Wireless за тиждень активного використання в роботі та іграх.
Та й в цілому різними DeathAdder користуюсь років 10. Пробував логітек, але форма не зайшла. Ця перша безпровідна. Хоча і з паракорд кабелем було комфортно. В цій подобається вага, грам на 20 легше DeathAdder V2
Рука не потіє. Гріпси поки не клеїв.
Хват тільки ладонний, для кігтевого вона завелика. Мені якраз це зручно що можна покласти руку і розслабити.
-
Varzek
Member
В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.Bender911: ↑ 08.03.2023 22:02 Колись саме з райзера перейшов на 402-гу Logitech - після Razer Krait це був кайф, форма, сенсор, років 6 використовув і досі жива. Не кажучі про дабл клік у Райзера через рік домашнього використання.
Не доречно порівнювати мишу з батареєю та акумом. В мене теж є миша з батареєю. Жодного разу не міняв. Але це не робе її краще DA 3Не знаю як у таких дорогих геймерських мишей зі споживанням, але 90 годин вигляда дуже сумно, ще один девайс який постійно треба заряджати. Зараз використовую Logitech M720 Triathlon PRO, яка в рази дешевше, але працює по 8 годин на день від 1 АА дюрасел не меньше ніж півроку.
Кому як, але для для мене відсутність дроту є 100% плюсом. Тому що він тягне мишу в своєму напрямку. А бездротова то чистий кайф. Кожен рух такий як треба.Проте якщо знову буду грати не на Макбуку, а на стаціонарному ПК знову повернусь на G502 провідну. Не бачу переваг для ПК з нормальним столом від "безпроводу", для ноуту, який ношу по квартирі та беру с собою - 100% безпровід рулить. Це не кажучі про ціну - G502 можна за 1500 грн по акції на Амазон забрати. Ваша миша 6500 грн у нас, на Амазоні - на 1к грн дешевше. Проте кожен бере, те що йому до вподоби
-
Melofon
Member
Да полоноVarzek: ↑ 08.03.2023 20:32При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.
-
Varzek
Member
Огласите весь список. Беспроводных, естественноMelofon: ↑ 09.03.2023 00:23 Да полоно
-
Melofon
Member
Xtrfy M4 RGB Wireless, Glorious Model O Wireless, ROCCAT Kain 202 Aimo Wireless, ASUS ROG Keris WL Aimpoint, Cooler Master MM731 Wireless, ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB, Logitech G502 X Lightspeed, Logitech G502 X PLUS, Logitech G Pro X Superlight Wireless, Razer Basilisk Ultimate Wireless Lite, Razer Basilisk V3 PRO Wireless, SteelSeries Aerox 9, ASUS ROG Chakram WL, ASUS ROG Chakram X Origin RGB, ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.Varzek: ↑ 09.03.2023 01:47Огласите весь список пожалуйста . Беспроводных, естественно
Это только то к чему я бы присмотрелся
-
Bender911
Member
Я десь років 20 вже використовую logitech миші дома та на роботі, починаючі з MX310. Моделей 10 різних за цей час переробував, всі домашні досі живі. Навіть відносно дешеві в офісі не отримали даблклік за багато років по 8 годин на день. Мабуть повезло.Varzek: ↑ 08.03.2023 23:23 В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
Не доречно порівнювати мишу з батареєю та акумом. В мене теж є миша з батареєю. Жодного разу не міняв. Але це не робе її краще DA 3
Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене. А від того, що там акум мені ніяких плюсів, батарейка робить те саме. Це як купити мотоцикл Kawasaki замість авто як єдиний транспорт в родину, може воно і швидко, і в літку класно покататись. А в зимку вуха відмерзнуть і з калюжі обіл'ють:) Занадто специфічне і дороге рішення.
-
Melofon
Member
Тут я бы поспорил, или вы без шлема зимой ездить собирались?Bender911: ↑ 09.03.2023 09:39А в зимку вуха відмерзнуть
-
Bender911
Member
Ну снігом засипе, дощем помиє.Melofon: ↑ 09.03.2023 09:58Тут я бы поспорил, или вы без шлема зимой ездить собирались?Bender911: ↑ 09.03.2023 09:39А в зимку вуха відмерзнуть
-
zelenuchka
Member
Это решается хорошо и надолго за 10% от стоимости новой мышки ...Varzek: ↑ 08.03.2023 23:23В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
- грипсы (антислипы) для этого и предназначены, но они "борятся" со следствием, а если проблема серьезно беспокоит, то это к эндокринологу\нервопатологуVarzek: ↑ 08.03.2023 20:32 - Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- меньше тайминги на отключение, работа подсветки (я за "вообще"). предполагаю, что в "щадящий" режим переводится радиоканал и "сенсор"
Тут про "дополнительные сценарии" за деньги ...Bender911: ↑ 09.03.2023 09:39Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене. А від того, що там акум мені ніяких плюсів, батарейка робить те саме.
Для батарейки нужен дополнительный отсек + сама батарейка тяжелее, что потенциально при равных габаритах увеличивает вес. Так же многие "батареечные" имеют нарушенный весовой балланс относительно центра.
Но это все меркнет по сравнению с загрязнением окружающей среды батарейками \lite sarcasm off
-
tolebamber
Member
Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...Varzek: ↑ 08.03.2023 23:23 В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
-
anyname
Member
с какого то года да. мх518 у меня 14 лет проработала без особых проблем.( на 10рм году потожировыми забило пространство между корпусом и той верхней накладкой ,. которая якобы лунная поверхность ( пришлось разбирать вычищать ). на 14 году пипочкой на микрике продавили таки канавку на пипочке торчащей с клавиши. соответственно ЛК прожималась неуверенно с богатырским усилием. пришел с работы усталый , разобрал посмотрел .и осенило меня с дуру туда кусочек металл фольги наклеить. жмякаться начало уверенно , а через месяц фольга приклеенная суперклеем АТБшным отвалилась , коротнула ножки микросхемы и спалила ее. с тех пор мыкаюсь по разным мышам .g502 протеус Спектрум купил , в руке лежит нормально , но металлическое колёсико не зашло тактильно. а после у всего что покупал в течении года даблклик появлялся.tolebamber: ↑ 10.03.2023 11:05Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...Varzek: ↑ 08.03.2023 23:23 В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
-
Varzek
Member
Много из этих мышек вы держали в руках? ASUS ROG Keris точно мимо. Logitech G Pro X Superlight разве что для ладонного хвата ребёнка Я в прошлом году в начале февраля ездил смотреть мышки и был уверен, что куплю Superlight. Но когда подержал её в руках понял, что она небольшая и для ладонного хвата вообще не годиться.Melofon: ↑ 09.03.2023 02:04 Xtrfy M4 RGB Wireless, Glorious Model O Wireless, ROCCAT Kain 202 Aimo Wireless, ASUS ROG Keris WL Aimpoint, Cooler Master MM731 Wireless, ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB, Logitech G502 X Lightspeed, Logitech G502 X PLUS, Logitech G Pro X Superlight Wireless, Razer Basilisk Ultimate Wireless Lite, Razer Basilisk V3 PRO Wireless, SteelSeries Aerox 9, ASUS ROG Chakram WL, ASUS ROG Chakram X Origin RGB, ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.
Это только то к чему я бы присмотрелся
Для офісу можливо варіант з батарейкою буде кращім. Для ігор ні, тому що мишка важче та балансу ваги немає.Bender911: ↑ 09.03.2023 09:39 Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене.
Спасибо за информацию.zelenuchka: ↑ 09.03.2023 22:04 - грипсы (антислипы) для этого и предназначены, но они "борятся" со следствием, а если проблема серьезно беспокоит, то это к эндокринологу\нервопатологу
- меньше тайминги на отключение, работа подсветки (я за "вообще"). предполагаю, что в "щадящий" режим переводится радиоканал и "сенсор"
Так я об этом и писал.tolebamber: ↑ 10.03.2023 11:05 Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...
-
murzik
Member
взяв таку
https://www.amazon.com/dp/B07GBZ4Q68?re ... tails&th=1
причому за 46
велика, не зручна, імовірно для стрілялок, а не для танків )) але може з часом звикну і я без ковра, по столу ..
https://www.amazon.com/dp/B07GBZ4Q68?re ... tails&th=1
причому за 46
велика, не зручна, імовірно для стрілялок, а не для танків )) але може з часом звикну і я без ковра, по столу ..
-
zelenuchka
Member
Искал на работу замену Logitech Signature M650 L ...
Все в ней нравится, за исключением 3 моментов:
- батарейка
- работа скролла (не в восторге)
- чудовищный вес (по сравнению с домашней)
===
Мысль была - найти на вторичке Razer viper ultimate и переделать (в целом девайсом пользовался и мне он нравится), но опять же 3 момента:
- Micro USB и каличный разъем
- Оптические свичи (дальше поясню)
- Резинки
Идея была для работы произвести стандартный мод на вес↓ и сделать ус-во максимально бесшумным ... но если "поиграться" с обычными мышами можно и нужно (для моего сценария), то замена на текущий момент оптических свичей на бесшумные невозможна, но можно уменьшить их шум. Что я и планировал ...
НО огорчил тот факт, что ценники на вторичке негуманные ... за самое убитое ус-во прошлых ревизий просят около 2000 грн.
Что купить на работу? ВТ желателен, так как работаю с 2 ус-вами
Все в ней нравится, за исключением 3 моментов:
- батарейка
- работа скролла (не в восторге)
- чудовищный вес (по сравнению с домашней)
===
Мысль была - найти на вторичке Razer viper ultimate и переделать (в целом девайсом пользовался и мне он нравится), но опять же 3 момента:
- Micro USB и каличный разъем
- Оптические свичи (дальше поясню)
- Резинки
Идея была для работы произвести стандартный мод на вес↓ и сделать ус-во максимально бесшумным ... но если "поиграться" с обычными мышами можно и нужно (для моего сценария), то замена на текущий момент оптических свичей на бесшумные невозможна, но можно уменьшить их шум. Что я и планировал ...
НО огорчил тот факт, что ценники на вторичке негуманные ... за самое убитое ус-во прошлых ревизий просят около 2000 грн.
Что купить на работу? ВТ желателен, так как работаю с 2 ус-вами
-
maxn
Member
zelenuchka
Сейчас в Украине много logitech g pro wireless купленных в сша за 49.99. С учётом цены вроде норм мыша. Свичи там мехи, а за колесо не подскажу.
Сейчас в Украине много logitech g pro wireless купленных в сша за 49.99. С учётом цены вроде норм мыша. Свичи там мехи, а за колесо не подскажу.
-
zelenuchka
Member
Неплохой девайс ... не спорю. Я их такое кол-во уже переделал, что аж страшноmaxn: ↑ 11.03.2023 18:47 zelenuchka
Micro USB, отсутствие ВТ и не очень мне подходящая форма ...
Но самое грустное - цена. Не увидел ни одного толкового предложения ниже 2700, а платить за это ус-во такую сумму считаю странным. Ремонтопригодность у устройства высокая, но лучше уже вторую SS Aerox себе на работу купить за такие деньги ...
Заказал себе по итогу тут Delux M800PRO, посмотрим на клон viper а за треть цены оригинала
-
Robostyle
Member
Почему вообще все возятся с этим Г Про?
-
feniks_tm
Member
Кіберкотлетна мишка))Robostyle: ↑ 12.03.2023 19:05 Почему вообще все возятся с этим Г Про?