Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varzek
Member

Повідомлення

Відгук про Razer DeathAdder V3 Pro Wireless за тиждень активного використання в роботі та іграх.
Відгук буде у порівнянні з Logitech G402 Hyperion Fury, тому почну з поверхневих речей.

Плюси:
- Почнемо с загальних. Бездротова миша це вже супер плюс. Я бачу є люди, які навіть зараз кажуть, що дротова миша гарний варіант. Але коли мишу ніщо не тягне, немає ніякого кабелю (навіть якщо ми кажемо за паракорд) - це неймовірно зручно. Треба було раніше на бездротову переходити :D
- 63г против 108г у G402. Це відчувається. А разом з переходом на бездротову мишку і швидкий килим відчуття набагато приємніші.
- Як на мене присутній баланс ваги миши.
- Дуже гарний варіант для долонного хвату. При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.

Нейтральні моменти:
- Дуже багато людей кажуть, що жахливий софт. В мене зараз стоїть і Razer Synapse, і Logitech G HUB. Я не бачу наразі жодних проблем з Synapse. Може не там дивлюсь. Logitech їсть менше пам'яті - 20-30Мб проти 200Мб у Synapse. Але ж коли в тебе 16+ Гб мені здається, що це не суттєво :)

Мінуси:
- Миши від Logitech більш енергоефективні. Але як я розумію і 90 годин у Razer - це гарний показник, якщо порівнювати з усім ринком бездротових мишей.
- Періодично потіє долоня. Але це може бути пов'язано с долонним хватом. Тому що G402 я тримав періодично долонним хватом, а періодично кігтьовим.
- Якщо будете використовувати мишу з кігтьовим хватом - у вас буде втомлюватися і болітиме кисть.

Особистості:
- Біла модель набагато більш шорстка ніж чорна.

Також в мене є питання, може хтось допоможе:
- Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- Коли миша розряджається до 30% - вона переходить у енергоефективний режим. Як це впливає на роботу миши?
Bender911
Member

Повідомлення

Varzek

Колись саме з райзера перейшов на 402-гу Logitech - після Razer Krait це був кайф, форма, сенсор, років 6 використовув і досі жива. Не кажучі про дабл клік у Райзера через рік домашнього використання.

Не знаю як у таких дорогих геймерських мишей зі споживанням, але 90 годин вигляда дуже сумно, ще один девайс який постійно треба заряджати. Зараз використовую Logitech M720 Triathlon PRO, яка в рази дешевше, але працює по 8 годин на день від 1 АА дюрасел не меньше ніж півроку.

Проте якщо знову буду грати не на Макбуку, а на стаціонарному ПК знову повернусь на G502 провідну. Не бачу переваг для ПК з нормальним столом від "безпроводу", для ноуту, який ношу по квартирі та беру с собою - 100% безпровід рулить. Це не кажучі про ціну - G502 можна за 1500 грн по акції на Амазон забрати. Ваша миша 6500 грн у нас, на Амазоні - на 1к грн дешевше. Проте кожен бере, те що йому до вподоби :beer:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Varzek: 08.03.2023 20:32 Відгук про Razer DeathAdder V3 Pro Wireless за тиждень активного використання в роботі та іграх.
Сам такою неділю користуюсь. Гарна мишка.
Та й в цілому різними DeathAdder користуюсь років 10. Пробував логітек, але форма не зайшла. Ця перша безпровідна. Хоча і з паракорд кабелем було комфортно. В цій подобається вага, грам на 20 легше DeathAdder V2 :)

Рука не потіє. Гріпси поки не клеїв.
Хват тільки ладонний, для кігтевого вона завелика. Мені якраз це зручно що можна покласти руку і розслабити.
Varzek
Member

Повідомлення

Bender911: 08.03.2023 22:02 Колись саме з райзера перейшов на 402-гу Logitech - після Razer Krait це був кайф, форма, сенсор, років 6 використовув і досі жива. Не кажучі про дабл клік у Райзера через рік домашнього використання.
В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
Не знаю як у таких дорогих геймерських мишей зі споживанням, але 90 годин вигляда дуже сумно, ще один девайс який постійно треба заряджати. Зараз використовую Logitech M720 Triathlon PRO, яка в рази дешевше, але працює по 8 годин на день від 1 АА дюрасел не меньше ніж півроку.
Не доречно порівнювати мишу з батареєю та акумом. В мене теж є миша з батареєю. Жодного разу не міняв. Але це не робе її краще DA 3 :)
Проте якщо знову буду грати не на Макбуку, а на стаціонарному ПК знову повернусь на G502 провідну. Не бачу переваг для ПК з нормальним столом від "безпроводу", для ноуту, який ношу по квартирі та беру с собою - 100% безпровід рулить. Це не кажучі про ціну - G502 можна за 1500 грн по акції на Амазон забрати. Ваша миша 6500 грн у нас, на Амазоні - на 1к грн дешевше. Проте кожен бере, те що йому до вподоби :beer:
Кому як, але для для мене відсутність дроту є 100% плюсом. Тому що він тягне мишу в своєму напрямку. А бездротова то чистий кайф. Кожен рух такий як треба.
Melofon
Member

Повідомлення

Varzek: 08.03.2023 20:32При виборі мишки я зіткнувся з тим, що для подібного хвату варіантів зовсім небагато.
Да полоно :lol:
Varzek
Member

Повідомлення

Melofon: 09.03.2023 00:23 Да полоно :lol:
Огласите весь список. Беспроводных, естественно ;)
Melofon
Member

Повідомлення

Varzek: 09.03.2023 01:47Огласите весь список пожалуйста :shuffle: . Беспроводных, естественно
Xtrfy M4 RGB Wireless, Glorious Model O Wireless, ROCCAT Kain 202 Aimo Wireless, ASUS ROG Keris WL Aimpoint, Cooler Master MM731 Wireless, ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB, Logitech G502 X Lightspeed, Logitech G502 X PLUS, Logitech G Pro X Superlight Wireless, Razer Basilisk Ultimate Wireless Lite, Razer Basilisk V3 PRO Wireless, SteelSeries Aerox 9, ASUS ROG Chakram WL, ASUS ROG Chakram X Origin RGB, ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.
Это только то к чему я бы присмотрелся ;)
Bender911
Member

Повідомлення

Varzek: 08.03.2023 23:23 В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.

Не доречно порівнювати мишу з батареєю та акумом. В мене теж є миша з батареєю. Жодного разу не міняв. Але це не робе її краще DA 3 :)
Я десь років 20 вже використовую logitech миші дома та на роботі, починаючі з MX310. Моделей 10 різних за цей час переробував, всі домашні досі живі. Навіть відносно дешеві в офісі не отримали даблклік за багато років по 8 годин на день. Мабуть повезло.

Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене. А від того, що там акум мені ніяких плюсів, батарейка робить те саме. Це як купити мотоцикл Kawasaki замість авто як єдиний транспорт в родину, може воно і швидко, і в літку класно покататись. А в зимку вуха відмерзнуть і з калюжі обіл'ють:) Занадто специфічне і дороге рішення.
Melofon
Member

Повідомлення

Bender911: 09.03.2023 09:39А в зимку вуха відмерзнуть
Тут я бы поспорил, или вы без шлема зимой ездить собирались? :gigi:
Bender911
Member

Повідомлення

Melofon: 09.03.2023 09:58
Bender911: 09.03.2023 09:39А в зимку вуха відмерзнуть
Тут я бы поспорил, или вы без шлема зимой ездить собирались? :gigi:
Ну снігом засипе, дощем помиє. :rotate:
zelenuchka
Member

Повідомлення

Varzek: 08.03.2023 23:23В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
Это решается хорошо и надолго за 10% от стоимости новой мышки ...
Varzek: 08.03.2023 20:32 - Чи вирішують гріпси проблему потіючих долонь? Чи в чому вони допомагають?
- Коли миша розряджається до 30% - вона переходить у енергоефективний режим. Як це впливає на роботу миши?
- грипсы (антислипы) для этого и предназначены, но они "борятся" со следствием, а если проблема серьезно беспокоит, то это к эндокринологу\нервопатологу B-)
- меньше тайминги на отключение, работа подсветки (я за "вообще"). предполагаю, что в "щадящий" режим переводится радиоканал и "сенсор"
Bender911: 09.03.2023 09:39Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене. А від того, що там акум мені ніяких плюсів, батарейка робить те саме.
Тут про "дополнительные сценарии" за деньги ...
Для батарейки нужен дополнительный отсек + сама батарейка тяжелее, что потенциально при равных габаритах увеличивает вес. Так же многие "батареечные" имеют нарушенный весовой балланс относительно центра.
Но это все меркнет по сравнению с загрязнением окружающей среды батарейками \lite sarcasm off
tolebamber
Member

Повідомлення

Varzek: 08.03.2023 23:23 В мене як раз на G402 є даблклік. Це ж біда всіх Logitech окрім нової G502X судячи з відгуків. Бо у нової вже оптичні перемикачі.
Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...
anyname
Member

Повідомлення

tolebamber: 10.03.2023 11:05
Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...
с какого то года да. мх518 у меня 14 лет проработала без особых проблем.( на 10рм году потожировыми забило пространство между корпусом и той верхней накладкой ,. которая якобы лунная поверхность ( пришлось разбирать вычищать ). на 14 году пипочкой на микрике продавили таки канавку на пипочке торчащей с клавиши. соответственно ЛК прожималась неуверенно с богатырским усилием. пришел с работы усталый , разобрал посмотрел .и осенило меня с дуру туда кусочек металл фольги наклеить. жмякаться начало уверенно , а через месяц фольга приклеенная суперклеем АТБшным отвалилась , коротнула ножки микросхемы и спалила ее. с тех пор мыкаюсь по разным мышам .g502 протеус Спектрум купил , в руке лежит нормально , но металлическое колёсико не зашло тактильно. а после у всего что покупал в течении года даблклик появлялся.
Varzek
Member

Повідомлення

Melofon: 09.03.2023 02:04 Xtrfy M4 RGB Wireless, Glorious Model O Wireless, ROCCAT Kain 202 Aimo Wireless, ASUS ROG Keris WL Aimpoint, Cooler Master MM731 Wireless, ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint RGB, Logitech G502 X Lightspeed, Logitech G502 X PLUS, Logitech G Pro X Superlight Wireless, Razer Basilisk Ultimate Wireless Lite, Razer Basilisk V3 PRO Wireless, SteelSeries Aerox 9, ASUS ROG Chakram WL, ASUS ROG Chakram X Origin RGB, ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.
Это только то к чему я бы присмотрелся ;)
Много из этих мышек вы держали в руках? ASUS ROG Keris точно мимо. Logitech G Pro X Superlight разве что для ладонного хвата ребёнка :lol: Я в прошлом году в начале февраля ездил смотреть мышки и был уверен, что куплю Superlight. Но когда подержал её в руках понял, что она небольшая и для ладонного хвата вообще не годиться.
Bender911: 09.03.2023 09:39 Я порівнюю з точки зору свого досвіду користовуча - не зручно постійно заряджати, ще й дорожче, тому мінус для мене.
Для офісу можливо варіант з батарейкою буде кращім. Для ігор ні, тому що мишка важче та балансу ваги немає.
zelenuchka: 09.03.2023 22:04 - грипсы (антислипы) для этого и предназначены, но они "борятся" со следствием, а если проблема серьезно беспокоит, то это к эндокринологу\нервопатологу B-)
- меньше тайминги на отключение, работа подсветки (я за "вообще"). предполагаю, что в "щадящий" режим переводится радиоканал и "сенсор"
Спасибо за информацию.
tolebamber: 10.03.2023 11:05 Не хочется расстраивать но это проблема мышей всех производителей на обычных свичах...
Так я об этом и писал.
murzik
Member

Повідомлення

взяв таку
https://www.amazon.com/dp/B07GBZ4Q68?re ... tails&th=1
причому за 46
велика, не зручна, імовірно для стрілялок, а не для танків )) але може з часом звикну і я без ковра, по столу ..
zelenuchka
Member

Повідомлення

Искал на работу замену Logitech Signature M650 L ...
Все в ней нравится, за исключением 3 моментов:
- батарейка
- работа скролла (не в восторге)
- чудовищный вес (по сравнению с домашней) :mad:
===
Мысль была - найти на вторичке Razer viper ultimate и переделать (в целом девайсом пользовался и мне он нравится), но опять же 3 момента:
- Micro USB и каличный разъем
- Оптические свичи (дальше поясню)
- Резинки :nunu:
Идея была для работы произвести стандартный мод на вес↓ и сделать ус-во максимально бесшумным ... но если "поиграться" с обычными мышами можно и нужно (для моего сценария), то замена на текущий момент оптических свичей на бесшумные невозможна, но можно уменьшить их шум. Что я и планировал ...
НО огорчил тот факт, что ценники на вторичке негуманные ... за самое убитое ус-во прошлых ревизий просят около 2000 грн.

Что купить на работу? ВТ желателен, так как работаю с 2 ус-вами :gigi:
maxn
Member

Повідомлення

zelenuchka
Сейчас в Украине много logitech g pro wireless купленных в сша за 49.99. С учётом цены вроде норм мыша. Свичи там мехи, а за колесо не подскажу.
zelenuchka
Member

Повідомлення

maxn: 11.03.2023 18:47 zelenuchka
Сейчас в Украине много logitech g pro wireless купленных в сша за 49.99. С учётом цены вроде норм мыша. Свичи там мехи, а за колесо не подскажу.
Неплохой девайс ... не спорю. Я их такое кол-во уже переделал, что аж страшно :)
Micro USB, отсутствие ВТ и не очень мне подходящая форма ...
Но самое грустное - цена. Не увидел ни одного толкового предложения ниже 2700, а платить за это ус-во такую сумму считаю странным. Ремонтопригодность у устройства высокая, но лучше уже вторую SS Aerox себе на работу купить за такие деньги ...
Заказал себе по итогу тут Delux M800PRO, посмотрим на клон viper а за треть цены оригинала :rotate:
Robostyle
Member

Повідомлення

Почему вообще все возятся с этим Г Про?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Robostyle: 12.03.2023 19:05 Почему вообще все возятся с этим Г Про?
Кіберкотлетна мишка))
Відповісти