mode релізнула свою
98% клавіатуру нарешті -- prologue, тізерили нею весь рік.
виглядає в цілому ок, думаю, що багатьом хто котірує 96-100% формфактор може вона зайти, враховуючи традиційні ставки mode на оригінальний привабливий дизайн, матеріали (дерев'яні акценти) та підхід до продажів в майже пребілд/частковий пребілд стані.
це, звичайно, максимально нормісні клавіатури, такий собі кейхрон на лютих захмарних і недосяжних для нього максималках)) для хіпстерів
(чи хто там замість них зараз, дід вже не в темі) і просто любителів теплих-лампових-якісних сетапів без зайвих напрягів за не так щоб дуже великі але і немалі гроші. з точки зору бізнесу це грамотна ніша, капець яка грамотна, я думаю, у них все дуже добре з продажами. збалансовано усе, просто неймовірно когерентний продукт.
вчора дропнули якісь
"саундтести", але тут мало шо зрозуміло, як завжди. стіл, кімната, відсутність килимка, відсутність об'єктів поруч, все це впливає на звук, не кажучи вже про те чим і як записано, наскільки сильно натискаються клавіші при друці і тд і тп. але в цілому з конструкції, матеріалів і так ясно про що ця клавіатура: чистий, збалансований, втамований, вирівняний звучок, який можна зсунути в той чи інший бік під вподобання юзера плейтами і/або світчами.
цікаво, що вони для цієї клавіатури придумали використовувати linen micarta як матеріал для плейту. має вийти щось типу м'якого і глухого фр4. може бути непогано з лонгполлами і не тільки. цікавий хід, думаю також багатьом сподобається.
- спойлер

коротше хто хотів собі 98% дошку в такому стилі, це чудова покупка.
~ 500 баксів зі світчами і кейкапами + доставка + митниця. покупці, повторюсь, будуть практично гарантовано задоволені
це не ентузіастська дошка, не дошка для експериментів і тд. це купити (в першу чергу щось з тих пребілд опцій які вони пропонують) і користуватись в такому вигляді досить тривалий час. звісно, всі можливості для заміни є: хотсвап, кейкапи само собою, можна додаткові плейти докупити, але сценарій "покрутити, поперебирати" це не про mode, їхня ніша інша