Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
0kie
Member

Повідомлення

leif: 04.05.2026 22:24як я його знайду, не підкажеш?
Вот смотри. Был когда-то моим, теперь не мой. Успокоился? :gigi: Теперь разрешаешь мне комментировать другие системные блоки? :laugh:
NST1983
Member

Повідомлення

Filabatya: 13.05.2026 20:13 А більшої підставки не було?
:lol: :up: ні))
leif
Member

Повідомлення

0kie: 13.05.2026 21:22Был когда-то моим, теперь не мой
аа, так он воно в чому справа, а я не міг збагнути, з чого це у тебе така реакція.
збірка неймовірна :pray: мені ніколи не навчитись так круто збирати компи :weep: експерт, фахівець, гуру!
0kie: 13.05.2026 21:22Теперь разрешаешь мне комментировать другие системные блоки?
особисто я б заборонив, бо ти стабільно таку фігню пишеш, але я не адмін і не модер, тому колекціонуватимеш собі мінуси далі.
oversteve
Member

Повідомлення

перепакувався :)
спойлер
Зображення
Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

На видув ззаду би вертухан :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

Filabatya: 02.06.2026 12:47 На видув ззаду би вертухан :shuffle:
там вдув :D треба кожух надрукувати і фільтр зробити
rage11
Member

Повідомлення

oversteve а боковая вертушка на выдув?
oversteve
Member

Повідомлення

rage11: 02.06.2026 13:33 oversteve а боковая вертушка на выдув?
так, арктик р12 про реверс
Filabatya
Member

Повідомлення

Тоді на вдув на зад, щоб задіяти ліве ребро башти і на башті має тянутив вертухан з заду)
Жаль знизу вертушок нема на вдув :shuffle:
Востаннє редагувалось 02.06.2026 17:26 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

Filabatya: 02.06.2026 17:15 Тоді на вдув на зад, щоб задіяти ліве ребро башти і на башті має тянутив вертухан з заду)
Жаль знизу вертушок немана вдув :shuffle:
той вентилятор цілком норм тягне як є, бо радіатор не дуже щільний, вже як фільтр поставлю, то буду дивитися можливо треба якийсь інший вентилятор з більшим статичним тиском ставити, або дійсно якийсь 90 засуну
і знизу вентилятори в даному випадку не потрібні, бо дно близько і відяха цілком норм сама тягне і через бокові панелі видуває
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

Трішки перебрав все в корпусі, пофарбував екран в білий, переробив його, щоб він на магнітах чіплявся, перефарбував vertical kit. Так, шланг СРО не найкраще виглядає, але з можливих варіантів цей був для мене найкращим.
20260602_174022.jpg
tablestikus
Member

Повідомлення

FoX_UA
відяху б білу)

А що то за екранчік такий гарний?
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

tablestikus: 02.06.2026 18:34 FoX_UA
відяху б білу)

А що то за екранчік такий гарний?
Якийсь дешманський 8" китай 1920х480
Jesterius
Member

Повідомлення

Короче, долго думал, и решил таки воспользоваться советом из соседней темы по воде брать AIO Арктик 420 и не заморачиваться
"Взял"
спойлер
photo_2026-06-06_13-18-29 (2).jpg
photo_2026-06-06_13-18-29.jpg
По факту, в те же деньги вышло , если бы взял арктик
Эх, а мне просто видик чуть провее подвинуть надо было, что бы на его обдув три вентиля поставить, а не один, а он зараза в башню упирался :laugh:
Теперь не упирается :gigi:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Jesterius
:super:
Thermaltake - впіхуй невпіхуєме ! :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Хтось зібрав собі в корпусі be quiet! Light Base 600 LX ? Цікавить тема слота 2-го вінчестера...
МОНАХ
Member

Повідомлення

► ...Довго шукав підходящу тему, щоб таке запостити, оскільки, коли обирав відеокарту, то були сумніви чи нормально встане, так як і корпус частково - конструктор, і інформації про те, як поєднується відеокарта MSI GeForce RTX 5070Ti 16Gb GAMING TRIO OC і Fractal Design Define 7 в форматі "Storage Layout" - практично немає.
спойлер
Знайшов лише фото і варіант з гігабайтовською 5070Ti, яка за загальними параметрами трохи схожа, але все-одно там вона встановлена у Fractal Design Define 7 в форматі "Open Layout". :D А ШІ не зміг в Неті "накопати" та "підхопити" потрібну інформацію і "допоміг" лише тим, що для такої відеокарти або, пише, приводь свій Design Define 7 в "Open Layout", або бери "болгарку" в руки і ріж стінку для "корзин" дисків, раз не хочеш ці диски по інакшому розміщати :laugh: . А у мене в той самий час "на голові" ще й проблема - Геймінг чи Вантуз брати, бо ціни стрибали незрозуміло і Вантуз, за попередніми прорахунками "на пальцях" точно заходив би.
► Коротше, лишу відповідні фото тут - моя ситуація з купою дисків не настільки актуальна, але так хоч, може, ШІ комусь підтягне для прикладу, якщо трапиться ще один такий "ентузіяст" як я такий "огород городити". В кінці-кінців не в корпусі і дисках було діло - взяв GAMING-версію і у випадку чого вже приготувався був складати стінку в "Open Layout", розтикуючи попутно наявні диски "по кутках", але карта все ж встала з стінкою в положенні "Storage Layout" навіть з достатнім запасом і більше того - мені навіть не довелося її демонтовувати, щоб встановити саму відеокарту, хоча й довелося трохи "поміліметрити" і покрутити картою в різні боки:
спойлер
Fractal Design Define 7 + MSI GeForce RTX 5070Ti 16Gb GAMING TRIO OC.png
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
► Ну і раз тема про фотки системників - для про-форми закину свій, максимально стандартний "гроб" з невеликим "колхозінгом":
спойлер
Fractal Design Define 7 - MSI GeForce RTX 5070Ti 16Gb GAMING TRIO OC.jpg
Filabatya
Member

Повідомлення

Підставка для башти, цікаво :think:
Чистенько все, блистить як, ну Ви в курсі :up:
МОНАХ
Member

Повідомлення

Filabatya: 11.06.2026 00:55 Підставка для башти, цікаво :think:
► Там десь з півтора кілограма ваги і хоч все досить компактне і АМ5-й цупко те все тримає, але, якщо таки дійсно ця збірка багато років збирається прожити - то хай там буде і ця підставка, тим більше, що стоїть - міцно і нікому око вона муляти там не буде, бо бокова стінка - "глуха" і сам системник захований в стіл.
► Сама стійка - стандартна, з круглою опорою на магніті, яка відкручується - в кожусі БП там якраз дуже вдало перфорація зроблена, то ж ця опора була скручена, а сама підставка зафіксована в одному з отворів перфорації. Але і "колхоз" там теж є: зверніть увагу на проставку між баштами і фіксатором опори - :D це менша частина (пластикова планка - одна з двох) передньої частини кожуха БП, яка демонтується, якщо корпус переводиться в "Storage Layout"... Воно там чепить як не зрозуміло-що, але зафіксовано і піджато надійно (ваккурат підтримує обидві башти, бо вони в ДіпКула як бачите часто врізнобій одна відносно другої "спаяні"), та й - не викидати ж комплектну планку і бігти шукати або й виточувати щось більш акуратне :gigi: . Було б там бокове скло і корпус стояв би на столі - я б туди якусь модельку Люсіни Кусінади з пластику роздрукував би у вигляді підпорки, а так - ... :rotate: .
► ... Більша частина з цих двох пластикових панелей кожуха БП - теж була "приколхожена" на верхню стінку через 4 заводських отвори максимально близько до передньої стінки, над самим верхнім переднім вентилятором, щоб подовжити потік повітря від нього подалі, в глиб корпуса, обдуваючи два верхніх HDD, інакше б толку з цього вентилятора було б не дуже багато, потік повітря від нього майже одразу б виносило з корпуса наверх...
Filabatya: 11.06.2026 00:55 Чистенько все, блистить як, ну Ви в курсі :up:
► Як не дивно, але корпус я не чистив для фоток ( :D в т.ч. і Фотошопом) - з жовтня-місяця минулого року не вскривав, дрібно-фракційний пил ледь помітний на гранях крильчаток і трохи на поверхнях дисків, що стоять одразу за передньою стінкою - результат прийнятний. Все ж позитивний тиск робить трохи свою справу, хоча я на самому початку - десь з вересня по жовтень - був трохи не задоволений заводськими фільтрами Фрактала і тоді ж, поки що тимчасово, дооснастив їх крупно-структурною мікрофіброю (потрібно десь буде пізніше знайти тонкий, крупно-структурний, легко-продуваємий поролон туди на заміну).
ProBoynick
Member

Повідомлення

Jesterius: 06.06.2026 13:46 Короче, долго думал, и решил таки воспользоваться советом из соседней темы по воде брать AIO Арктик 420 и не заморачиваться
"Взял"
спойлер
photo_2026-06-06_13-18-29 (2).jpg
photo_2026-06-06_13-18-29.jpg
По факту, в те же деньги вышло , если бы взял арктик
Эх, а мне просто видик чуть провее подвинуть надо было, что бы на его обдув три вентиля поставить, а не один, а он зараза в башню упирался :laugh:
Теперь не упирается :gigi:
Цікавий корпус. 5070ті в цей корпус зайде?
Melki
Member

Повідомлення

тоже чуть чуть обновился
спойлер
почему вертикальное горизонтальное?
почему вертикальное горизонтальное?
20260612_080923.jpg
видеокарта будто создана для этого корпуса, но всунуть её еще та задача
видеокарта будто создана для этого корпуса, но всунуть её еще та задача
надо кастом кабели, вид снизу показывать пока стыдно
Відповісти