Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dima+
Member

Повідомлення

карты дорогие, бокс возьми, сейчас подешевел, стоит около 17, еще весной под 19 стоил. Много игр поддерживают клаву/мышь.

Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
MorjMorj: 25.08.2021 11:42 Dima+, я не знаю чому ти не бачиш проблему. Можливо у тебе близькоокість, астигматизм або катаракта. 18.2 мс це в 3-4 рази повільніше, аніж 240 к/с. Як таке можна не побачити ? Хоча існує ще така річ як ефект плацебо. Можливо ти сильно віриш в те, що монітор класний і тому не бачиш мазню в темних сценах.
НЕ вижу зазмытия, потому что ее нету!)) :beer:
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 11:40 нет, лучше монитор за 4 штуки искать, чтобы айпс матрица без размытия матрица была как у тн
Ти жартуєш ? Лижа вже два роки випускає іпс 2к 144 герц монітори, де відгук навіть в темних сценах НЕ повільніше за частоту зміни кадрів. Наразі ці монітори коштують в Україні 10к-12к грн. Це 400-450 баксів, а не 4к баксів.
Dima+
Member

Повідомлення

это сообщение не тебе, а кому тот поймет
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 11:47 НЕ вижу зазмытия, потому что ее нету!)) :beer:
Давай порахуємо. 1000÷240=4.16. Тобто щоб не було мазні, відгук повинен бути не більше 4.16 мс. Але можно округлити до 5 мс. А скільки у г7 відгук в темних сценах ? 18.2 мс. Це у чотири рази повільніше за частоту зміни кадрів монітора.
Востаннє редагувалось 25.08.2021 11:57 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
Dima+
Member

Повідомлення

ты не хочешь услышать, что указаный тобой отклик в 18 мс, это не погрешность, а так средний отлик у него 3.8 мс
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 11:52 это сообщение не тебе, а кому тот поймет
Що треба панять ?

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Dima+, нащо мені середній відгук ? Типу не використовувати монітор для темних і напівтемних сценаріїв ? По середньому відгуку майже всі монітори нормальні. Треба дивитись на максимальний, щоб зрозуміти, які будуть проблеми.
Востаннє редагувалось 25.08.2021 11:58 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
Dima+
Member

Повідомлення

MorjMorj: 25.08.2021 11:53
Dima+: 25.08.2021 11:47 НЕ вижу зазмытия, потому что ее нету!)) :beer:
Давай порахуємо. 1000÷240=4.16. Тобто щоб не було мазні, відгук повинен бути не більше 4.16 мс. Але можно округлити до 5 мс. А скільки у г7 відгук в темних сценах ? 18.2 мс. Це майже у чотири рази повільніше за частоту зміни кадрів монітора.
блин, ну у меня есть моник с откликом 6-7 мс, так у него картинка мажет. Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 11:58 блин, ну у меня есть моник с откликом 6-7 мс, так у него картинка мажет.
Тому що 6-7 мс це в світлих сценах, а у темних там мабуть 20-30 мс.
Dima+
Member

Повідомлення

MorjMorj: 25.08.2021 11:55
Dima+: 25.08.2021 11:52 это сообщение не тебе, а кому тот поймет
Що треба панять ?

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Dima+, нащо мені середній відгук ? Типу не використовувати монітор для темних і напівтемних сценаріїв ? По середньому відгуку майже всі монітори нормальні. Треба дивитись на максимальний, щоб зрозуміти, які будуть проблеми.
Ты первый моник на ва выбрал по бумажке, сейчас пытаешься опять, не видя как показывает г7, а только по даным с бумажки захейтить моник!
Мне если честно, наплевать на темные сцены потому что я играю в во основном в цветастые игры!
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 11:58Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
Що означає ЄСЛІ БИ ? Я ж пруфи показував, а не в вигадав про 18 мс. А щодо ігр це залежить від того, в що ти граєш. Наприклад в каесгоу темних сцен майже нема.
Dima+
Member

Повідомлення

По среднему отклику г7 опережает другие моники с 2к матрице от 30% и выше!

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
MorjMorj: 25.08.2021 12:02
Dima+: 25.08.2021 11:58Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
Що означає ЄСЛІ БИ ? Я ж пруфи показував, а не в вигадав про 18 мс. А щодо ігр це залежить від того, в що ти граєш. Наприклад в каесгоу темних сцен майже нема.
Я исключаю 18 мс, потому я знаю как мажет картинка монитора с откликом в 6-7 мс, а мажет она хорошо! Поэтому в 18 мс в шутерах у тебя будет на экране одна каша!
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 12:02 Ты первый моник на ва выбрал по бумажке
У тому то і річ, що не по бумажці. Я просто наслухався рекламних прокламацій про глибокий чорний і про контрастність. Детально розбиратись в темі почав вже коли зрозумів, що купив.

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Dima+: 25.08.2021 12:05 Я исключаю 18 мс, потому я знаю как мажет картинка монитора с откликом в 6-7 мс, а мажет она хорошо! Поэтому в 18 мс в шутерах у тебя будет на экране одна каша!
6-7 мс не можуть мазати. Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів.
Dima+
Member

Повідомлення

MorjMorj: 25.08.2021 12:05
Dima+: 25.08.2021 12:02 Ты первый моник на ва выбрал по бумажке
У тому то і річ, що не по бумажці. Я просто наслухався рекламних прокламацій про глибокий чорний і про контрастність. Детально розбиратись в темі почав вже коли зрозумів, що купив.
об одном и том же говорим, что реклама продукта и его характеристики на бумаге это не одно и тоже!
Выбирать нужно было узучив реальные тесты, отзывы полтзователей почитать....
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 12:05 По среднему отклику г7 опережает другие моники с 2к матрице от 30% и выше!
Щодо середнього не знаю, однак в темних сценах у г7 як і на всіх інших ва відгук тормознутий. У г7 він повільніше за частоту зміни кадрів у 4 рази, на моєму ва було у 5 разів.

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Dima+: 25.08.2021 12:10 Выбирать нужно было узучив реальные тесты

Реальні тести:
Dima+
Member

Повідомлення

6-7 мс не можуть мазати. Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів.
[/quote]
Прикинь мажут при 6 мс!
Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів. Расскажи, не когда о таком не слышал просто))
MorjMorj
Member

Повідомлення

Реальні тести.

Відправлено через 51 секунду:
Dima+, не може бути мазні при 6-7 мс. Звісно якщо монітор не 360+ герц.

Відправлено через 52 секунди:
Dima+, назву монітора в студію.

Відправлено через 1 годину 39 хвилин 53 секунди:
Dima+: 25.08.2021 12:14 Расскажи, не когда о таком не слышал просто))
Мазня на моніторах відбувається від того, що відгук не встигає за частотою зміни кадрів. Тому не може бути мазні, якщо відгук не перевищує 6-7 мс.
Dima+
Member

Повідомлення

закрою дискусию. Скажу только, что я знаю про моник, потому что им пользуюсь.
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 14:46 закрою дискусию. Скажу только, что я знаю про моник, потому что им пользуюсь.
Який монік ? Г7 чи той 6-7 мс, про який ти казав, що він маже ? І чому ти вирішив, що там 6-7 мс, а не до 20-30 наприклад ?
Dima+
Member

Повідомлення

MorjMorj: 25.08.2021 15:40
Dima+: 25.08.2021 14:46 закрою дискусию. Скажу только, что я знаю про моник, потому что им пользуюсь.
Який монік ? Г7 чи той 6-7 мс, про який ти казав, що він маже ? І чому ти вирішив, що там 6-7 мс, а не до 20-30 наприклад ?
я г7 имел ввиду, когда писал, что знаю как он показывает, потому что владею им (вторым уже)

Отправлено спустя 10 минут 14 секунд:
какие еще 20-30милисекунд скорость матрицы у монгитора, уже даже матрицы тв умеют быстрей....о чем тут спорить!
MorjMorj
Member

Повідомлення

Dima+: 25.08.2021 16:04 какие еще 20-30милисекунд скорость матрицы у монгитора, уже даже матрицы тв умеют быстрей....о чем тут спорить!
Какіє ? А от такіє:

Зображення

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Серед ва матриць майже у всіх відгук досягає 20-30 мс. Навіть у нових.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Dima+: 25.08.2021 16:04 я г7 имел ввиду, когда писал, что знаю как он показывает, потому что владею им (вторым уже)
Я зустрічав людей, які навіть на старих повільних ва не бачать мазню. Тож аргумент ПОЛЬЗУЮСЬПАТАМУЗНАЮ не катить.
Відповісти