карты дорогие, бокс возьми, сейчас подешевел, стоит около 17, еще весной под 19 стоил. Много игр поддерживают клаву/мышь.
Отправлено спустя 2 минуты 39 секунд:
MorjMorj: ↑
25.08.2021 11:42Dima+, я не знаю чому ти не бачиш проблему. Можливо у тебе близькоокість, астигматизм або катаракта. 18.2 мс це в 3-4 рази повільніше, аніж 240 к/с. Як таке можна не побачити ? Хоча існує ще така річ як ефект плацебо. Можливо ти сильно віриш в те, що монітор класний і тому не бачиш мазню в темних сценах.
Dima+: ↑
25.08.2021 11:40
нет, лучше монитор за 4 штуки искать, чтобы айпс матрица без размытия матрица была как у тн
Ти жартуєш ? Лижа вже два роки випускає іпс 2к 144 герц монітори, де відгук навіть в темних сценах НЕ повільніше за частоту зміни кадрів. Наразі ці монітори коштують в Україні 10к-12к грн. Це 400-450 баксів, а не 4к баксів.
Давай порахуємо. 1000÷240=4.16. Тобто щоб не було мазні, відгук повинен бути не більше 4.16 мс. Але можно округлити до 5 мс. А скільки у г7 відгук в темних сценах ? 18.2 мс. Це у чотири рази повільніше за частоту зміни кадрів монітора.
Востаннє редагувалось 25.08.2021 11:57 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд: Dima+, нащо мені середній відгук ? Типу не використовувати монітор для темних і напівтемних сценаріїв ? По середньому відгуку майже всі монітори нормальні. Треба дивитись на максимальний, щоб зрозуміти, які будуть проблеми.
Востаннє редагувалось 25.08.2021 11:58 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
Давай порахуємо. 1000÷240=4.16. Тобто щоб не було мазні, відгук повинен бути не більше 4.16 мс. Але можно округлити до 5 мс. А скільки у г7 відгук в темних сценах ? 18.2 мс. Це майже у чотири рази повільніше за частоту зміни кадрів монітора.
блин, ну у меня есть моник с откликом 6-7 мс, так у него картинка мажет. Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд: Dima+, нащо мені середній відгук ? Типу не використовувати монітор для темних і напівтемних сценаріїв ? По середньому відгуку майже всі монітори нормальні. Треба дивитись на максимальний, щоб зрозуміти, які будуть проблеми.
Ты первый моник на ва выбрал по бумажке, сейчас пытаешься опять, не видя как показывает г7, а только по даным с бумажки захейтить моник!
Мне если честно, наплевать на темные сцены потому что я играю в во основном в цветастые игры!
25.08.2021 11:58Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
Що означає ЄСЛІ БИ ? Я ж пруфи показував, а не в вигадав про 18 мс. А щодо ігр це залежить від того, в що ти граєш. Наприклад в каесгоу темних сцен майже нема.
25.08.2021 11:58Если бы у самса был реально отклик 18 мс, то у тебя глаза вытекли, если ты играл в быстрые игры, потому что у тебя на экране была одна каша вместо картинки!
Що означає ЄСЛІ БИ ? Я ж пруфи показував, а не в вигадав про 18 мс. А щодо ігр це залежить від того, в що ти граєш. Наприклад в каесгоу темних сцен майже нема.
Я исключаю 18 мс, потому я знаю как мажет картинка монитора с откликом в 6-7 мс, а мажет она хорошо! Поэтому в 18 мс в шутерах у тебя будет на экране одна каша!
У тому то і річ, що не по бумажці. Я просто наслухався рекламних прокламацій про глибокий чорний і про контрастність. Детально розбиратись в темі почав вже коли зрозумів, що купив.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
25.08.2021 12:05
Я исключаю 18 мс, потому я знаю как мажет картинка монитора с откликом в 6-7 мс, а мажет она хорошо! Поэтому в 18 мс в шутерах у тебя будет на экране одна каша!
6-7 мс не можуть мазати. Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів.
У тому то і річ, що не по бумажці. Я просто наслухався рекламних прокламацій про глибокий чорний і про контрастність. Детально розбиратись в темі почав вже коли зрозумів, що купив.
об одном и том же говорим, что реклама продукта и его характеристики на бумаге это не одно и тоже!
Выбирать нужно было узучив реальные тесты, отзывы полтзователей почитать....
25.08.2021 12:05
По среднему отклику г7 опережает другие моники с 2к матрице от 30% и выше!
Щодо середнього не знаю, однак в темних сценах у г7 як і на всіх інших ва відгук тормознутий. У г7 він повільніше за частоту зміни кадрів у 4 рази, на моєму ва було у 5 разів.
6-7 мс не можуть мазати. Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів.
[/quote]
Прикинь мажут при 6 мс!
Щоб була мазня, відгук повинен бути повільніше за частоту зміни кадрів. Расскажи, не когда о таком не слышал просто))