30-50 мс це про ва вцілому. Конкретно про 32gk850g-b я писав про 35 мс. Прогорни діалог вище. А от пруф:
https://tftcentral.co.uk/reviews/lg_32gk850g.htm
Відправлено через 8 хвилин 21 секунду:
Мене не влаштовує те, що людей дурять. В темних сценах на г7 відгук як і на всіх інших ва. Трохи швидше, аніж зазвичай на ва, але трохи, а не так як розказують маркетологи. Для 240 герцового монітора відгук не повинен перевищувати 5 мс, щоб не було мазні. А на одисеї в темних сценах відгук 17-18 на 32-дюймовій моделі і 14 мс на 27-дюмовій. Це дуже багато.
Відправлено через 4 хвилини 46 секунд:
DuckRider: ↑
19.08.2021 02:08
Какой-то идиотский диалог основанный на том, что оратор выше взял говеную ВА с вот такими шлейфами
- спойлер

и пытается доказать владельцам других ВА с вот такими шлейфами
- спойлер

что их ВА гвно
Справа у тому, що це фото швидкості в світлих сценаріях, а в темних сценаріях г7 така ж тормознута як і інші ва.
Відправлено через 15 хвилин 27 секунд:
Я не збрехав, а помилився. Про кольоровий спектр читав десь рік тому в характеристиках на офсайті. Пам'ятаю, що там було вказано 88 процентів, а зараз прочитав і там вказано 95 процентів плюс сргб.
Відправлено через 2 години 44 хвилини 7 секунд:
Знову постає питання: Для яких задач розраховані ва матриці ? Для ігр та кіно ? Ні, бо темні кольори змазуються. Для фото ? Ну не знаю. Фотографи наче користуються іпс. Тож для чого ва ? Ну от серйозно. Як можна називати монітор, відгук матриці якого в темних сценаріях у 3-4 рази повільніше, аніж частота оновлення кадрів, геймерським ? Чи може геймери грають тільки в ті ігри, де нема темних та напівтемних сцен ?
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
А якщо людина захоче на ва матриці подивитись документалку про космос ?
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
VA vs IPS