Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

leif
яскраво не те слово:
На них щас скидка на НК

Відправлено через 46 секунд:
Думал для себя, но в цвет не ложатся. :D а сет вообще очень красивый.
leif
Member

StTechnik: 22.08.2026 08:33На них щас скидка на НК
на них як раз немає, на деякі інші сети є

https://novelkeys.com/collections/gmk/p ... 5299224743
leif
Member

leif: 08.05.2026 21:48коли я їх познімав, під ними були ще давніші наскельні малюнки написи кирилічних літер олівцем
вчора нарешті дійшли руки до цієї дошки. відмічу, що вона відрізняється від раніше мною впольованої ESA-3000-HASRO, яка на кілька років молодша і зроблена вже в об'єднаній німеччині. 1000-HAD має якісніший пластик корпусу, кращу збірку з гвинтами і щільнішими зачіпками, пцбшка приклеєна до верхньої рамки adhesive-стрічками, сидить на додаткових направляючих і тд. тобто HASRO здешевили де могли саме по корпусу, але сама пцбшка відрізняється мінімально, світчі-стаби, відповідно також ті самі ~40 річні вінтаж блеки. як писав раніше, батч трапився максимально вдалий в обох клавіатурах черрі, на відміну від чотирьох WYSE'ів (за якими я їздив в Київ), де частина світчів були такі як в черрі, а частина з тих notorious пісочних вінтажів, яким не пощастило зробитись на необслужених молдах тощо :horror:
трошечки пилу всередині
Изображение
на відмивання кейкапів пішло години 3. спочатку 2 рази закинув по 2 таблетки протефіксу і потримав по 30хв помішуючи, а потім вручну зубною щіткою і милом п****асив кожен кейкап окремо, потім промив під проточкою і двічі в дистиляті. і в фіналі пройшовся по одному капу ізопропілом, там де нічого з попередніх процедур не допомогло (спирт допоміг):
відучора сохнуть
Изображение
сьогодні планую з ними білд, хоч АБС пластик, звичайно, за 40 років неслабо пожовтів, але мені норм. ретро B-)

як вже писав, може руки дійдуть до ретробрайту, але це не точно.

Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
leif: 08.05.2026 21:48кирилічних літер олівцем
p.s.

а ну і так, це був не олівець, звісно, а якась ручка чи щось подібне, яка за кілька десятиліть в'їлась дай Боже. відтиралось воно непросто :banghead: але без спирту
Ответить