Огляд та тестування системи рідинного охолодження APNX LC1-D 360 BK. Новий лідер?

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд та тестування системи рідинного охолодження APNX LC1-D 360 BK. Новий лідер?

Щось не можу вигадати як тут жирно потролити і зібрати мінусів...
О, знаю!

Яка різниця якщо
у мене Інтел
інтел
у мене АМД
амд
обігрівач все одно не зможе охладити
alex_sul
Advanced Member

Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!

Мені одне не подобаєтся - нема охолодження VRM :(
Олег963
Member

Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
Usagi
Member

alex_sul: 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!

А чому лайно? І які ризики?
yariksom
Member

офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві! :lol:
Megaclite
Member

Олег963: 02.07.2026 13:26 Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
де?
Сidonix
Member

У вас помилка сюди, ANPX, а має бути APNX
Последний раз редактировалось Android 02.07.2026 18:05, всего редактировалось 1 раз.
Причина: Ох, дякуємо за зауваження!
kabostebeztak
Member

Usagi: 02.07.2026 14:02
alex_sul: 02.07.2026 13:25 Usagi

Смерть помпи, витік хладагенту, складність встановлення.
Usagi
Member

kabostebeztak: 02.07.2026 19:16
Usagi: 02.07.2026 14:02

Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...

смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.

витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
kabostebeztak
Member

Usagi: 02.07.2026 19:21
kabostebeztak: 02.07.2026 19:16

смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.

витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
Usagi
Member

kabostebeztak: 02.07.2026 19:28
Usagi: 02.07.2026 19:21

ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
не знаю, можна так само боятися ставити башню бо трісне мамка, або що башня відпаде на відюху, шанси ті ж самі як і протікання.
Якщо звісно брати не фул китай а якийсь мінімальний бренд.

Я на одній і тій же сжо вже 6 років. А ще випадково в радік вкрутив пару болтів :gigi: політ нормальний.

Головне виставити на помпі статичну швидкість, в мене 100% та поставити радіатор трубками знизу що б повітря не хапнула
xIIImaL
Member

Лидор, ага :gigi:

Отправлено спустя 37 минут 24 секунды:
yariksom: 02.07.2026 14:37 офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві! :lol:
да, вентиляторы шумлят и одновременно выводят теплый воздух за пределы корпуса , что не так? В отличии от радиаторов которые подогревают все внутри
Nihilakt
Junior

у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Джон_Иваныч
Member

Ніколі не мав досвіду з водянками, хоч нічого проти них не маю, але мені завжди заважало оце психосоматичне "а раптом протіче") Від APNX зараз маю кулер AP1-V, ним задоволений, хороша ефективність і стильний вигляд. Ryzen 7 5700Х на 4.5GHz@1.125V по всім ядрам (110-130Вт) у стрес-тесті АІДА64 - до 75с, a в іграх - 50-60с. Брав цей кулер за 1400 рік назад, зараз подивився він близько 2000, за дві тисячи я б мабуть пошукав щось краще, а до 1500грн - це хороший варіант.
Nihilakt: 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
++ За ці гроші теж однозначно взяв би арктік. Від термопасти\термопрокладок до кулерів\серверних вентиляторів - у мене ніколи не було з ними проблем, все ходить довго і не втрачає ефективності з роками.
Artem_M
Member

Nihilakt: 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Але у APNX температури помітно нижчі...
Ответить