Оперативная память продолжает дешеветь на мировом рынке

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VINRARUS
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Оперативная память продолжает дешеветь на мировом рынке

Може прийшов час брати не кількістю, а якістю? :spy:
Юрій
Member

Повідомлення

Та куди вже нижче?І дійсно при таких цінах якість точно буде гіршою... :(
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Я от думаю, може б оце прикупити 32 гектари для галочки.. а свої 16 продати...
i400
Member

Повідомлення

Да опера,реально упала,думал как всегда-После лета.Бах подорожает.А тут тебе,неа)).П
лохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
А так нужен),цунами или теракт)Что бы затормозились,выпуски на крупнейших заводах))).От тогда сразу будет космос)))
bolshoy222
Member

Повідомлення

i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?
bes
Member

Повідомлення

если учесть что у большинства 32 битный системы и как бы бум на резкий переход 64 бита не предвидеться ешё ого го сколько то смысал ?) Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
SERGBILL
Member

Повідомлення

да ну, у кого это щас еще 32 битные системы? :laugh:
DaKaR
Member

Повідомлення

Скоро кто-то из производителей обанкротится и цены опять взлетят вверх.
VINRARUS
Member

Повідомлення

bes:Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
Не бачу зв'язку між швидкістю і об'ємом... :-/
i400
Member

Повідомлення

bolshoy222:
i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?
Мечта? в железе??У та не батенька,это не ко-мне)).. :laugh:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

bes:если учесть что у большинства 32 битный системы
У більшості оверів? Ні, не чув..
и как бы бум на резкий переход 64 бита не предвидеться ешё ого го сколько
Чоловіче, ви серйозно відстали від світових тенденцій, я, наприклад, вже 3 роки тільки на 64 бітах, крім того, недавно перейшов на Хакінтош - так от там в новій версії Mac OS X 10.8 вже відмовились від 32-бітного варіанта і продовжують розробку тільки у 64-бітному векторі.
Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
У мене в ноуті уже 8 гіг і я подумую про 16, проте інколи під час рендера і їх може не вистачити. Для мене ера до 4 гіг і 32-біт далеко позаду, на відміну від вашої більшості. Навіть виробники ноутбуків уже починають ставити в ноути 8 гігабайт оперативки, бо це економить батарею і навіть життя ССД через менш часте звертання до вінчестера. Так що коли вийде і якщо взагалі вийде DDR5, то всі вже точно матимуть більше 4 гіг мозгів у своїх компах.
bes
Member

Повідомлення

вы очень многословны обобщениям о всех если учесть сколько вы тратите на компьютерную технику а сколько обычный люди каких большинство
viperest1
Member

Повідомлення

я наприклад радий,що ціни падають .Можна як на мене взяти 24 гб. і спробувати зробити Ram Disk так із 12 гб. думаю результат буде більш ніж нормальний :super:
-Евгений-
Member

Повідомлення

SERGBILL:да ну, у кого это щас еще 32 битные системы? :laugh:
1. У тех, кто покупает ОС и не видит смысла тратить деньги на обновление до 64-разрядной, если и 32-разрядная работает
2. У тех, у кого возникали какие-то проблемы с работой приложений под 64-разрядными ОС или у кого разработчик прилжений "не гарантирует" или "не тестировал" работоспособность старых версий ПО под 64-разрядными ОС
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

bes
Якщо говорити про бум 64, то це виявився не бум, а плавний перехід, і він якраз уже завершується.
Майже вся нова комп’ютерна техніка зараз постачається з 64-бітними версіями Windows 7/8. Ще раз нагадаю, що в ноутах (та й мабуть в стаціонарах) зараз виробники встановлюють переважно від 4 ГБ оперативки, при цьому 32-бітні ОС "бачать" тільки до 3,2 ГБ, отже, аби повністю задіяти 4 ГБ, треба вже 64-бітну ОС.

Тому якщо більшість тих користувачів, які вже мають компи/ноути, можливо, і не перейшли на 64 біти, то покупці нових систем з встановленою ОС автоматично опиняються в 64-бітному середовищі.
І нема чого цього боятися. 64-бітні ОС та драйвери до них вже давно відшліфовані і, можливо, навіть краще, ніж їх 32-бітні версії. Більшість програм мають нормальні 64-бітні варіанти, а якщо не мають, то 32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі.

Так що ласкаво просимо в еру 64-бітних обчислень. ;)
-Евгений-
Member

Повідомлення

Artistus:32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі
К сожалению, это не так.
Точнее, для домашних пользователей и небольших компаний, у когорых всех ПО - это игры, офисные пакеты и веб-приложения - все ОК. Для разработчиков - тоже норм (64-разрядные версии компиляторов и сред разработки)
А вот там, где программы и базы данных тянутся по несколько лет, не все так радужно.
такоэ
Member

Повідомлення

Хорошая новость, осталось дождаться когда начнёт дешеветь ддр2 на украинском рынке.
_TR1LLIAN_
Member

Повідомлення

Не потрібно розписуватись за всіх .
Але з всіх моїх друзів лише в одного 64-х бітна вінда яка йшла з ноутом , а в більшості ще ХП 32-х бітна.

Треба набрати опери на перід :gigi:
EuroGleb
Member

Повідомлення

Може прийшов час брати не кількістю, а якістю?
А то, что выпущенно выбросить?

Та куди вже нижче?І дійсно при таких цінах якість точно буде гіршою...
В фалауте 2 помните,- в убежище было оооочень много водных чипов? Только вот они нахрен никому не нужны были, в отличие от времён первого выходца, когда водный чип был дефицитом.

Так вот ситуация с ДДР3 такая же самая, причём тут качество?
Відповісти