Може прийшов час брати не кількістю, а якістю?

зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
Не бачу зв'язку між швидкістю і об'ємом...bes:Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
Мечта? в железе??У та не батенька,это не ко-мне))..bolshoy222:зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
У більшості оверів? Ні, не чув..bes:если учесть что у большинства 32 битный системы
Чоловіче, ви серйозно відстали від світових тенденцій, я, наприклад, вже 3 роки тільки на 64 бітах, крім того, недавно перейшов на Хакінтош - так от там в новій версії Mac OS X 10.8 вже відмовились від 32-бітного варіанта і продовжують розробку тільки у 64-бітному векторі.и как бы бум на резкий переход 64 бита не предвидеться ешё ого го сколько
У мене в ноуті уже 8 гіг і я подумую про 16, проте інколи під час рендера і їх може не вистачити. Для мене ера до 4 гіг і 32-біт далеко позаду, на відміну від вашої більшості. Навіть виробники ноутбуків уже починають ставити в ноути 8 гігабайт оперативки, бо це економить батарею і навіть життя ССД через менш часте звертання до вінчестера. Так що коли вийде і якщо взагалі вийде DDR5, то всі вже точно матимуть більше 4 гіг мозгів у своїх компах.Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
1. У тех, кто покупает ОС и не видит смысла тратить деньги на обновление до 64-разрядной, если и 32-разрядная работаетSERGBILL:да ну, у кого это щас еще 32 битные системы?
К сожалению, это не так.Artistus:32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі
А то, что выпущенно выбросить?Може прийшов час брати не кількістю, а якістю?
В фалауте 2 помните,- в убежище было оооочень много водных чипов? Только вот они нахрен никому не нужны были, в отличие от времён первого выходца, когда водный чип был дефицитом.Та куди вже нижче?І дійсно при таких цінах якість точно буде гіршою...