Може прийшов час брати не кількістю, а якістю?
Новини
Останні статті і огляди
Оперативная память продолжает дешеветь на мировом рынке
-
VINRARUS
Member
Предлагаю обсудить Оперативная память продолжает дешеветь на мировом рынке
-
Юрій
Member
Та куди вже нижче?І дійсно при таких цінах якість точно буде гіршою... 
-
Artistus
Digital Artist
Я от думаю, може б оце прикупити 32 гектари для галочки.. а свої 16 продати...
-
i400
Member
Да опера,реально упала,думал как всегда-После лета.Бах подорожает.А тут тебе,неа)).П
лохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
А так нужен),цунами или теракт)Что бы затормозились,выпуски на крупнейших заводах))).От тогда сразу будет космос)))
лохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
А так нужен),цунами или теракт)Что бы затормозились,выпуски на крупнейших заводах))).От тогда сразу будет космос)))
-
bolshoy222
Member
зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
-
bes
Member
если учесть что у большинства 32 битный системы и как бы бум на резкий переход 64 бита не предвидеться ешё ого го сколько то смысал ?) Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
-
SERGBILL
Member
да ну, у кого это щас еще 32 битные системы? 
-
DaKaR
Member
Скоро кто-то из производителей обанкротится и цены опять взлетят вверх.
-
VINRARUS
Member
Не бачу зв'язку між швидкістю і об'ємом...bes:Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
-
i400
Member
Мечта? в железе??У та не батенька,это не ко-мне))..bolshoy222:зачем оно вам только надо??? для быстрой смены конфига в погоне за мечтой?i400:Плохо реально в том,что затормозиться выпуск дддр4.
-
Artistus
Digital Artist
У більшості оверів? Ні, не чув..bes:если учесть что у большинства 32 битный системы
Чоловіче, ви серйозно відстали від світових тенденцій, я, наприклад, вже 3 роки тільки на 64 бітах, крім того, недавно перейшов на Хакінтош - так от там в новій версії Mac OS X 10.8 вже відмовились від 32-бітного варіанта і продовжують розробку тільки у 64-бітному векторі.и как бы бум на резкий переход 64 бита не предвидеться ешё ого го сколько
У мене в ноуті уже 8 гіг і я подумую про 16, проте інколи під час рендера і їх може не вистачити. Для мене ера до 4 гіг і 32-біт далеко позаду, на відміну від вашої більшості. Навіть виробники ноутбуків уже починають ставити в ноути 8 гігабайт оперативки, бо це економить батарею і навіть життя ССД через менш часте звертання до вінчестера. Так що коли вийде і якщо взагалі вийде DDR5, то всі вже точно матимуть більше 4 гіг мозгів у своїх компах.Когда больше чем 4 гига оперативки будет актуально для большинства пользователей тогда уже будет и ддр4 если не 5
-
bes
Member
вы очень многословны обобщениям о всех если учесть сколько вы тратите на компьютерную технику а сколько обычный люди каких большинство
-
viperest1
Member
я наприклад радий,що ціни падають .Можна як на мене взяти 24 гб. і спробувати зробити Ram Disk так із 12 гб. думаю результат буде більш ніж нормальний 
-
-Евгений-
Member
1. У тех, кто покупает ОС и не видит смысла тратить деньги на обновление до 64-разрядной, если и 32-разрядная работаетSERGBILL:да ну, у кого это щас еще 32 битные системы?
2. У тех, у кого возникали какие-то проблемы с работой приложений под 64-разрядными ОС или у кого разработчик прилжений "не гарантирует" или "не тестировал" работоспособность старых версий ПО под 64-разрядными ОС
-
Artistus
Digital Artist
bes
Якщо говорити про бум 64, то це виявився не бум, а плавний перехід, і він якраз уже завершується.
Майже вся нова комп’ютерна техніка зараз постачається з 64-бітними версіями Windows 7/8. Ще раз нагадаю, що в ноутах (та й мабуть в стаціонарах) зараз виробники встановлюють переважно від 4 ГБ оперативки, при цьому 32-бітні ОС "бачать" тільки до 3,2 ГБ, отже, аби повністю задіяти 4 ГБ, треба вже 64-бітну ОС.
Тому якщо більшість тих користувачів, які вже мають компи/ноути, можливо, і не перейшли на 64 біти, то покупці нових систем з встановленою ОС автоматично опиняються в 64-бітному середовищі.
І нема чого цього боятися. 64-бітні ОС та драйвери до них вже давно відшліфовані і, можливо, навіть краще, ніж їх 32-бітні версії. Більшість програм мають нормальні 64-бітні варіанти, а якщо не мають, то 32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі.
Так що ласкаво просимо в еру 64-бітних обчислень.
Якщо говорити про бум 64, то це виявився не бум, а плавний перехід, і він якраз уже завершується.
Майже вся нова комп’ютерна техніка зараз постачається з 64-бітними версіями Windows 7/8. Ще раз нагадаю, що в ноутах (та й мабуть в стаціонарах) зараз виробники встановлюють переважно від 4 ГБ оперативки, при цьому 32-бітні ОС "бачать" тільки до 3,2 ГБ, отже, аби повністю задіяти 4 ГБ, треба вже 64-бітну ОС.
Тому якщо більшість тих користувачів, які вже мають компи/ноути, можливо, і не перейшли на 64 біти, то покупці нових систем з встановленою ОС автоматично опиняються в 64-бітному середовищі.
І нема чого цього боятися. 64-бітні ОС та драйвери до них вже давно відшліфовані і, можливо, навіть краще, ніж їх 32-бітні версії. Більшість програм мають нормальні 64-бітні варіанти, а якщо не мають, то 32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі.
Так що ласкаво просимо в еру 64-бітних обчислень.
-
-Евгений-
Member
К сожалению, это не так.Artistus:32-бітне ПЗ бездоганно працює і в 64-бітному середовищі
Точнее, для домашних пользователей и небольших компаний, у когорых всех ПО - это игры, офисные пакеты и веб-приложения - все ОК. Для разработчиков - тоже норм (64-разрядные версии компиляторов и сред разработки)
А вот там, где программы и базы данных тянутся по несколько лет, не все так радужно.
-
такоэ
Member
Хорошая новость, осталось дождаться когда начнёт дешеветь ддр2 на украинском рынке.
-
_TR1LLIAN_
Member
Не потрібно розписуватись за всіх .
Але з всіх моїх друзів лише в одного 64-х бітна вінда яка йшла з ноутом , а в більшості ще ХП 32-х бітна.
Треба набрати опери на перід
Але з всіх моїх друзів лише в одного 64-х бітна вінда яка йшла з ноутом , а в більшості ще ХП 32-х бітна.
Треба набрати опери на перід
-
EuroGleb
Member
А то, что выпущенно выбросить?Може прийшов час брати не кількістю, а якістю?
В фалауте 2 помните,- в убежище было оооочень много водных чипов? Только вот они нахрен никому не нужны были, в отличие от времён первого выходца, когда водный чип был дефицитом.Та куди вже нижче?І дійсно при таких цінах якість точно буде гіршою...
Так вот ситуация с ДДР3 такая же самая, причём тут качество?